ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Sve je to davno opjevano na ovom podforumu, ali dežurni 'branitelji' (ne)vješto okreću diskusiju u neki drugi pravac.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tvoje mudrosti ne prestaju da liju kao iz kabla.Virtu4l je napisao/la:Sve je to davno opjevano na ovom podforumu, ali dežurni 'branitelji' (ne)vješto okreću diskusiju u neki drugi pravac.

Citav tekst je obicno sviranje qrcu, jer se polazi od toga da je Djokovic bio "nedovoljno angazovan u trecem setu". Da je predao kojim slucajem, a mogao je to da uradi, onda bi mu se spocitavalo "da predaje samo kad gubi" (a u realnosti to nikada nije ni bilo tacno), kao sto se vec radilo na istom mestu. Kad je pravio seriju, tad se pricalo da je dopingovan, pa su neki autori dovodili i to u pitanje. A u realnosti je decko odigrao strasnu sezonu, koja mu je naplatila to na polju fizicke spremnosti i ove povrede su nesto sasvim normalno, kao posledica strasne sezone. Povreda je krenula jos u Cinciju, kad je bilo pitanje da li da preda Berdychu, a nije to uradio jer je Berdych predao njemu.

Tebi nije dugo trebalo da nastavis sa glupostima koje si vec ovde etablirao. Ajde idi na temu o Grand Slamu, pa pogledaj svoju kuknjavu tokom finala USOa. Kako je tad "Djokovic samo glumio" i "kako mu nije nista". A onda te nakon DC nije vise bilo, da bi likovao nakon meca Djokovic-Nishikori. Kad pdf pravis neozbiljnim, onda je red da vec to priznas. Nema potreba za uvijanjem. A ako neces ni to, onda lepo napises: "I ako bude presao Nadala po svim mogucim rezultatima, za mene ce NJole uvek biti mali igrac...". Da znamo u kom grmu lezi zec.Virtu4l je napisao/la:Nije im dugo trebalo

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pronađoh malo vremena i pogledah Tipsu + Murraya.
Janko se zayebav'o i odradio nešto lakši trening kontra Bogomolova (ismij'o sam se na meč lopti).
Murray je Francuzu očit'o lekciju. Od samog početka se znalo na koju će stranu ovo otići. Mislio sam da će Andy sa nulom dobiti Chardyja.
Vidjeh da je Viktor svoje završio (nisam pratio ni minutu taj meč). Što se tiče Noleta, ne znam šta da očekujem od duela sa Dodigom. S obzirom na Novakovu povredu, moglo bi biti svega (a, ako sam dobro razumio komentatora, u slučaju neigranja ovog meča, Nole bi izgubio ogromnu količinu novca). Jbg, nek' makar bude zdrav za završni Masters, što jest jest. Da bude sa cjelokupnim tenis-kremom, pa da sezonu završi onako kako je i počeo.
Janko se zayebav'o i odradio nešto lakši trening kontra Bogomolova (ismij'o sam se na meč lopti).

Vidjeh da je Viktor svoje završio (nisam pratio ni minutu taj meč). Što se tiče Noleta, ne znam šta da očekujem od duela sa Dodigom. S obzirom na Novakovu povredu, moglo bi biti svega (a, ako sam dobro razumio komentatora, u slučaju neigranja ovog meča, Nole bi izgubio ogromnu količinu novca). Jbg, nek' makar bude zdrav za završni Masters, što jest jest. Da bude sa cjelokupnim tenis-kremom, pa da sezonu završi onako kako je i počeo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Vidiš, sad povreda ne postoji, kad su 'evri' u pitanjuMonolog je napisao/la:(a, ako sam dobro razumio komentatora, u slučaju neigranja ovog meča, Nole bi izgubio ogromnu količinu novca)

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa i ne baš. Bitno je da izađe na teren. Može komotno odigrati 2 gamea i predati, a to će mu se računati kao nastup.
Mada, sam Federer je izjavio da vjeruje kako Noletu nije stalo do ovog bonusa, jer je već dovoljno zaradio ove godine. Opet, sve ovo uzmi(te) sa rezervom, jer sam mor'o stišati prijemnik, pa sam nabad'o šta je ko rekao. Nadam se da neko od zaljubljenika u tenis zna nešto više na ovu temu, te da kaže jesam li ja ovdje nešto pogrešno shvatio ili...? 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ima i za to rjesenjeVirtu4l je napisao/la:Vidiš, sad povreda ne postoji, kad su 'evri' u pitanjuMonolog je napisao/la:(a, ako sam dobro razumio komentatora, u slučaju neigranja ovog meča, Nole bi izgubio ogromnu količinu novca)

Pocne pa preda!

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Nisi gotovo ništa pogrešno shvatio. Novak može odigrat samo jedan gem i zaradit 1,6 miliona dolara. No najgore praviti špekulacije u vezi svega ostalog, najlakše pljuvat onog kog ne voliš i tako to što je svojstveno nama balkancima naročito zbog valjda nekih drugih stvari kojima nije mjesto u sportu.Monolog je napisao/la:Pa i ne baš. Bitno je da izađe na teren. Može komotno odigrati 2 gamea i predati, a to će mu se računati kao nastup.Mada, sam Federer je izjavio da vjeruje kako Noletu nije stalo do ovog bonusa, jer je već dovoljno zaradio ove godine. Opet, sve ovo uzmi(te) sa rezervom, jer sam mor'o stišati prijemnik, pa sam nabad'o šta je ko rekao. Nadam se da neko od zaljubljenika u tenis zna nešto više na ovu temu, te da kaže jesam li ja ovdje nešto pogrešno shvatio ili...?
A koliko znam Novak je samo od turnira do sada zaradio 10,6 miliona i mnogi špekulišu da bi mogao preći magičnu cifru od 15 mildži do kraja godine što mislim nikad nikom nije pošlo za rukom,kada su u pitanju sredstva od takmičenja.
Opet kažem pustimo se špekulacija ko glumi,ko ne smije,ko predaje i ko ne dolazi na neke turnire,sport je sport.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Da Nole nije izasao na teren protiv Dodiga, izgubio bi milion i po eura, sa pola gasa igra mec i obicno odradjivanje posla i vjerujem da ispada u sljedecem kolu, naravno sa namjerom da se sacuva za London.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
da se konačno razumijemo, novak nije ni arogantni britanac, ni prepotentni amerikanac, ni bilo šta slično tome....on je Srbin, ili još bolje rečeno Balkanac... a mi Balkanci smo baš onakvi kakav je Nole, vi odreda....ne volimo gubiti, kad gubimo hvata nas malodušnost, kad znamo da ne vrijedi boriti se, mi se ne borimo, volimo se smijati drugima, cirkuzati sa njima...
pa vas ja sve pitam šta vam onda nije jasno??? đoković je kao svi mi... sa malo više poštovnja prema rivalima,nego što bi bilo ko od vas imao da je na njegovom mjestu...uopšte ne shvatam vaše gađenje i omalovažavanje, kao da ste rođeni u Jokširu, a odrasli u Londonu..
pa vas ja sve pitam šta vam onda nije jasno??? đoković je kao svi mi... sa malo više poštovnja prema rivalima,nego što bi bilo ko od vas imao da je na njegovom mjestu...uopšte ne shvatam vaše gađenje i omalovažavanje, kao da ste rođeni u Jokširu, a odrasli u Londonu..

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
DANTES je napisao/la:da se konačno razumijemo, novak nije ni arogantni britanac, ni prepotentni amerikanac, ni bilo šta slično tome....on je Srbin, ili još bolje rečeno Balkanac... a mi Balkanci smo baš onakvi kakav je Nole, vi odreda....ne volimo gubiti, kad gubimo hvata nas malodušnost, kad znamo da ne vrijedi boriti se, mi se ne borimo, volimo se smijati drugima, cirkuzati sa njima...
Dantesu mi smo pogan (balkanci) zato smo prošli kroz sva sranja i nažalost još uvijek nemamo elementarna znanja,najbitnije je da nastavimo pravit raznorazna sranja,nikom više nije stalo do vaspitanja.

A što se Novaka tiče šta ga briga može mu se,sigurno je prvi da nijednog do kraja sezone ne izađe na teren. Sad će pokupit još para što može,eventualno opucat Nadala i Rogera i to je to,i opet svi mi nit ćemo bit bogatiji ni siromašniji.
Sutra poslastica Federer-Gasquet, Guska dobio zadnji mec u Rimu, 6-4 6-7 6-7.
Nole ide na Viktora, i mislim da ce pod rucnom odigrati i da bi Viktor mogao dobiti mec.
Nole ide na Viktora, i mislim da ce pod rucnom odigrati i da bi Viktor mogao dobiti mec.
Teško da će ovakav Viktor dobiti ovakvog Novaka.
Viktor je van forme totalno,tako da će ga i 70% spreman Djoković dobit,ukoliko ne bude predaje Djoković ide dalje.
p.s. Jel tačno da i BN prenosi tenis?

Viktor je van forme totalno,tako da će ga i 70% spreman Djoković dobit,ukoliko ne bude predaje Djoković ide dalje.
p.s. Jel tačno da i BN prenosi tenis?

Mislio sam na to da ce Nole kalkulisati i da bi mogao malo vise odmora sebi dozvoliti pred London.
Danas je samo nastupio da ne bi izgubio oko milion i po eura, sto je bio uslov danasnjeg nastupa.
Danas u vrh glave je imao 2 ili 3 servisa preko 180km/h, a lopticu je samo gurao, sto je dovoljno za Dodiga, mozda je dovoljno i za Viktora, ali mozda ga Nole pusti.
Da, i BN je otkupio prava za Masterse do kraja ove i citavu sljedecu godinu.
Danas je samo nastupio da ne bi izgubio oko milion i po eura, sto je bio uslov danasnjeg nastupa.
Danas u vrh glave je imao 2 ili 3 servisa preko 180km/h, a lopticu je samo gurao, sto je dovoljno za Dodiga, mozda je dovoljno i za Viktora, ali mozda ga Nole pusti.

Znaci: nikada....retro je napisao/la:Ako danas Viktor ne dobije Novaka, nece nikada.

Ma nikada ga i nece dobiti.Jedina njegova prednost uzmemo li u obzir sve moguce segmente igre je brzina prvog servisa.MaGiCa je napisao/la:Znaci: nikada....retro je napisao/la:Ako danas Viktor ne dobije Novaka, nece nikada.
Svaki ostali segment je dobrano na strani Novaka.
Ne sjecam se da je Viktor ikada dobio jednog od pretendenata za prvo mjesto.
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.