ZELJO DO GROBA je napisao/la:[youtube][/youtube]
koji car...
klasa klasa, jos da ima sta u glavi...
al svejedno najbolji napadac EPL-a

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
ZELJO DO GROBA je napisao/la:[youtube][/youtube]
koji car...
klasa klasa, jos da ima sta u glavi...
al svejedno najbolji napadac EPL-a
znao sam majke mi da ce biti kretena koji ce se na ovo upaliti, pa dobro bolji je Aguero, Rooney takodjer, mozda i RvP, al covjek je klasa samo takva, i da nije glup ko sto jeste bio bi jedan od najboljih svjetskih igraca...Toxicity je napisao/la:Stvarno e, pa u njegovom klubu imaju 3 boljamandraX je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la: al svejedno najbolji napadac EPL-a![]()
Kakve ti gluposti samo možeš napisat', to je za nepovjerovat'...
ZELJO DO GROBA je napisao/la: znao sam majke mi da ce biti kretena koji ce se na ovo upaliti, pa dobro bolji je Aguero, Rooney takodjer, mozda i RvP, al covjek je klasa samo takva, i da nije glup ko sto jeste bio bi jedan od najboljih svjetskih igraca...
izvinjavam se, moja greska,Toxicity je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la: znao sam majke mi da ce biti kretena koji ce se na ovo upaliti, pa dobro bolji je Aguero, Rooney takodjer, mozda i RvP, al covjek je klasa samo takva, i da nije glup ko sto jeste bio bi jedan od najboljih svjetskih igraca...
Zanimljiv način konverzacije moram priznati..
Dajdza mu je iz Spanije,zato je najboljiBosco je napisao/la:A šta to on ima tako posebno ? Pa nije najbolji napadač u svom klubu, 3 bolja od njega imaju, a o ligi da ne pričamo.
berbatov ne bi mogao predriblati ni drvo, njegov pregled igre i pas su nula.ZELJO DO GROBA je napisao/la:hajd OK, Aguero bolji napadac od njega, to i mogu nekako shvatiti, al Dzeko...
majko draga pa ne mogu da vjerujem, a Tevez, o tome nemam sta pisati...
Baloteli je bog fudbala, samo ga neki ne vole zbog bahatosti, ili mozda sto je prirodno intaligentan,
mozda ste i vi ljubomorni na Balotelia, kao neki na Ronalda...![]()
uglavnom, da ne igra u klubu u kojem igraju jos 2 vrhunska napadaca, bio bi broj jedan i najvazniji igrac, a pritome debil Mancini Dzeku drzi u prvoj a njega na klupi...
Baloteli i Berbatov su jedini napadaci iz EPL-a po mom ukusu, svi ostali prvo atleticari pa onda fudbaleri,
ovo su ba umjetnici na terenu...
i opet ponavljam ne kazem sad striktno da su najbolji, vec meni najdrazi, iz gore navedenih razloga....
il moram 100x pisati jedno te istoZELJO DO GROBA je napisao/la:i opet ponavljam ne kazem sad striktno da su najbolji, vec meni najdrazi, iz gore navedenih razloga....
Nije što je Džeko nas, ali ovaj mu nije ni do koljena, najmanje 10 napadaca ima boljih od Balotelija. Kad je tako dobar što nije igrao u Interu, što ništa posebno nije pokazao u Cityu kao ni u rep. ne kažem da u buducnosti nece, ali sad nide vezeMonolog je napisao/la:Rooney, RvP, Aguero, Suarez, Torres su bolji od njega. Džeko je rame uz rame sa Balotellijem. Berbatov je svoje pokaz'o, on se u ovom trenutku ubio za povratak u Njemačku ili za mlaćenje para u Turskoj, Americi ili Emiratima.![]()
Šta se sve neće pročitati ovdje.
ZELJO DO GROBA je napisao/la:al svejedno najbolji napadac EPL-a
ZELJO DO GROBA je napisao/la:al covjek je klasa samo takva
ZELJO DO GROBA je napisao/la:al stvarno, pa covjek je klasa, jedan je od najboljih napadaca EPL-a, a i igraca lige,
I opet ponavljam = 3x napisati/reći jednu te istu stvar (rekao si nešto, ponovio i opet ponovio).ZELJO DO GROBA je napisao/la:i opet ponavljam ne kazem sad striktno da su najbolji, vec meni najdrazi
I Džeko spada u prvu recenicuMonolog je napisao/la:Rooney, RvP, Aguero, Suarez, Torres su bolji od njega. Džeko je rame uz rame sa Balotellijem. Berbatov je svoje pokaz'o, on se u ovom trenutku ubio za povratak u Njemačku ili za mlaćenje para u Turskoj, Americi ili Emiratima.![]()
Šta se sve neće pročitati ovdje.
moras gledati kontekst, pojasnio sam sve, i poslije tog prvog posta sam napiso da mozda ima par boljih od njega, al da je on bog fudbala...Monolog je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la:al svejedno najbolji napadac EPL-aZELJO DO GROBA je napisao/la:al covjek je klasa samo takvaZELJO DO GROBA je napisao/la:al stvarno, pa covjek je klasa, jedan je od najboljih napadaca EPL-a, a i igraca lige,I opet ponavljam = 3x napisati/reći jednu te istu stvar (rekao si nešto, ponovio i opet ponovio).ZELJO DO GROBA je napisao/la:i opet ponavljam ne kazem sad striktno da su najbolji, vec meni najdrazi![]()
![]()
Haj' sad vidi koliko puta si napisao da su oni tebi najdraži, a koliko puta si napisao da je Balotelli najbolji napadač u Engleskoj.![]()
Barca&City do groba.
Devile pa zar ne vidis da je to napisao poznati navijac Barcelone "Zeljo do groba" , lik iz Sarajeva koji ce na utakmici izmedju RK Bosna i RK Barcelona navijati az RK Barcelonu.Devil je napisao/la:Jel' mene **** kakva mrena na ocima,ili je neko stvarno napisao najbolji napadac EPL za Ballotellia ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.