Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

tyler durden
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la tyler durden » 09 nov 2011, 09:02

ZELJO DO GROBA je napisao/la:[youtube][/youtube]
koji car...
klasa klasa, jos da ima sta u glavi...
al svejedno najbolji napadac EPL-a

:lol:

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 09 nov 2011, 20:09

Toxicity je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la: al svejedno najbolji napadac EPL-a
:|

Kakve ti gluposti samo možeš napisat', to je za nepovjerovat'...
Stvarno e, pa u njegovom klubu imaju 3 bolja :mrgreen:
znao sam majke mi da ce biti kretena koji ce se na ovo upaliti, pa dobro bolji je Aguero, Rooney takodjer, mozda i RvP, al covjek je klasa samo takva, i da nije glup ko sto jeste bio bi jedan od najboljih svjetskih igraca...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 09 nov 2011, 20:21

ZELJO DO GROBA je napisao/la: znao sam majke mi da ce biti kretena koji ce se na ovo upaliti, pa dobro bolji je Aguero, Rooney takodjer, mozda i RvP, al covjek je klasa samo takva, i da nije glup ko sto jeste bio bi jedan od najboljih svjetskih igraca...

Zanimljiv način konverzacije moram priznati..
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 09 nov 2011, 20:31

Toxicity je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la: znao sam majke mi da ce biti kretena koji ce se na ovo upaliti, pa dobro bolji je Aguero, Rooney takodjer, mozda i RvP, al covjek je klasa samo takva, i da nije glup ko sto jeste bio bi jedan od najboljih svjetskih igraca...

Zanimljiv način konverzacije moram priznati..
izvinjavam se, moja greska,

al stvarno, pa covjek je klasa, jedan je od najboljih napadaca EPL-a, a i igraca lige,
to sto on ima nema niti jedan drugi igrac, al jbg glava ga unisti...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 09 nov 2011, 21:24

A šta to on ima tako posebno ? Pa nije najbolji napadač u svom klubu, 3 bolja od njega imaju, a o ligi da ne pričamo.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 09 nov 2011, 21:32

ne mozete vi tako govorit ,na njemu se vidi da je klasa :lol:
zeljo do groba,baci se u bunar ;)

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 09 nov 2011, 21:37

Bosco je napisao/la:A šta to on ima tako posebno ? Pa nije najbolji napadač u svom klubu, 3 bolja od njega imaju, a o ligi da ne pričamo.
Dajdza mu je iz Spanije,zato je najbolji :)
Rođen s tobom da budem

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 09 nov 2011, 23:05

hajd OK, Aguero bolji napadac od njega, to i mogu nekako shvatiti, al Dzeko...
majko draga pa ne mogu da vjerujem, a Tevez, o tome nemam sta pisati...

Baloteli je bog fudbala, samo ga neki ne vole zbog bahatosti, ili mozda sto je prirodno intaligentan,
mozda ste i vi ljubomorni na Balotelia, kao neki na Ronalda... :D

uglavnom, da ne igra u klubu u kojem igraju jos 2 vrhunska napadaca, bio bi broj jedan i najvazniji igrac, a pritome debil Mancini Dzeku drzi u prvoj a njega na klupi...

Baloteli i Berbatov su jedini napadaci iz EPL-a po mom ukusu, svi ostali prvo atleticari pa onda fudbaleri,

ovo su ba umjetnici na terenu...

i opet ponavljam ne kazem sad striktno da su najbolji, vec meni najdrazi, iz gore navedenih razloga....
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 nov 2011, 23:10

Rooney, RvP, Aguero, Suarez, Torres su bolji od njega. Džeko je rame uz rame sa Balotellijem. Berbatov je svoje pokaz'o, on se u ovom trenutku ubio za povratak u Njemačku ili za mlaćenje para u Turskoj, Americi ili Emiratima. :mrgreen:

Šta se sve neće pročitati ovdje. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 09 nov 2011, 23:11

ZELJO DO GROBA je napisao/la:hajd OK, Aguero bolji napadac od njega, to i mogu nekako shvatiti, al Dzeko...
majko draga pa ne mogu da vjerujem, a Tevez, o tome nemam sta pisati...

Baloteli je bog fudbala, samo ga neki ne vole zbog bahatosti, ili mozda sto je prirodno intaligentan,
mozda ste i vi ljubomorni na Balotelia, kao neki na Ronalda... :D

uglavnom, da ne igra u klubu u kojem igraju jos 2 vrhunska napadaca, bio bi broj jedan i najvazniji igrac, a pritome debil Mancini Dzeku drzi u prvoj a njega na klupi...

Baloteli i Berbatov su jedini napadaci iz EPL-a po mom ukusu, svi ostali prvo atleticari pa onda fudbaleri,

ovo su ba umjetnici na terenu...

i opet ponavljam ne kazem sad striktno da su najbolji, vec meni najdrazi, iz gore navedenih razloga....
berbatov ne bi mogao predriblati ni drvo, njegov pregled igre i pas su nula.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 09 nov 2011, 23:12

@ZELJO DO GROBA

Nekad imam osjecaj da volis biti u centru paznje sa tim "bombama".Daj ponovi jos jednom,ozbiljno mislis :| ?
Chelsea F.C.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 09 nov 2011, 23:14

ZELJO DO GROBA je napisao/la:i opet ponavljam ne kazem sad striktno da su najbolji, vec meni najdrazi, iz gore navedenih razloga....
il moram 100x pisati jedno te isto

a Berbatov je vrhunski tehnicar, odlican dribling, jos bolji pas, vrhunski smisao za kombinatoriku na malom,
a to da je propo to je cinjenica, al klasa uvijek ostaje...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 09 nov 2011, 23:16

Monolog je napisao/la:Rooney, RvP, Aguero, Suarez, Torres su bolji od njega. Džeko je rame uz rame sa Balotellijem. Berbatov je svoje pokaz'o, on se u ovom trenutku ubio za povratak u Njemačku ili za mlaćenje para u Turskoj, Americi ili Emiratima. :mrgreen:

Nije što je Džeko nas, ali ovaj mu nije ni do koljena, najmanje 10 napadaca ima boljih od Balotelija. Kad je tako dobar što nije igrao u Interu, što ništa posebno nije pokazao u Cityu kao ni u rep. ne kažem da u buducnosti nece, ali sad nide veze

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 nov 2011, 23:17

ZELJO DO GROBA je napisao/la:al svejedno najbolji napadac EPL-a
ZELJO DO GROBA je napisao/la:al covjek je klasa samo takva
ZELJO DO GROBA je napisao/la:al stvarno, pa covjek je klasa, jedan je od najboljih napadaca EPL-a, a i igraca lige,
ZELJO DO GROBA je napisao/la:i opet ponavljam ne kazem sad striktno da su najbolji, vec meni najdrazi
I opet ponavljam = 3x napisati/reći jednu te istu stvar (rekao si nešto, ponovio i opet ponovio). :lol: :lol:
Haj' sad vidi koliko puta si napisao da su oni tebi najdraži, a koliko puta si napisao da je Balotelli najbolji napadač u Engleskoj. :mrgreen:
Barca&City do groba. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 09 nov 2011, 23:18

Monolog je napisao/la:Rooney, RvP, Aguero, Suarez, Torres su bolji od njega. Džeko je rame uz rame sa Balotellijem. Berbatov je svoje pokaz'o, on se u ovom trenutku ubio za povratak u Njemačku ili za mlaćenje para u Turskoj, Americi ili Emiratima. :mrgreen:

I Džeko spada u prvu recenicu

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 09 nov 2011, 23:21

Dzeko je trenutno najbolji napadac EPL poslije Van Persia (po trenutnoj formu). A inace je bolji Aguero od njeg, a to bi se moglo promjenit jer je ovaj daleko od forme, a Balloteli? :lol: :lol:

Za njeg Demba Ba izmislio fudbal :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 09 nov 2011, 23:26

Monolog je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:al svejedno najbolji napadac EPL-a
ZELJO DO GROBA je napisao/la:al covjek je klasa samo takva
ZELJO DO GROBA je napisao/la:al stvarno, pa covjek je klasa, jedan je od najboljih napadaca EPL-a, a i igraca lige,
ZELJO DO GROBA je napisao/la:i opet ponavljam ne kazem sad striktno da su najbolji, vec meni najdrazi
I opet ponavljam = 3x napisati/reći jednu te istu stvar (rekao si nešto, ponovio i opet ponovio). :lol: :lol:
Haj' sad vidi koliko puta si napisao da su oni tebi najdraži, a koliko puta si napisao da je Balotelli najbolji napadač u Engleskoj. :mrgreen:
Barca&City do groba. :mrgreen:
moras gledati kontekst, pojasnio sam sve, i poslije tog prvog posta sam napiso da mozda ima par boljih od njega, al da je on bog fudbala...

a City mrzim iz dna duse, ako cemo tako gledati, kad gledam utakmice EPL-a prioritet ima Manchester, i to onaj bolji...United naravno...

OK, postujem tudje misljenje, al Baloteli je klasa samo takva, i da ne sere puno trenerima i da ne pravi probleme danas bi vjerovatno igro u Barci, Realu, Unitedu...
od ovih danasnjih fudbalera rijetko bi koji igro 50-60ih godina kad se igro fudbal, a ne trcanje...
a Berba i Mario su jedni od tih, al to im stvara veike probleme danas u njihovim ekipama, zbog toga i ne igraju...

@Blue_He4rt
kakve bombe, o cemu pricas,
moje misljenje, sa kojim se mnogi ne mogu sloziti zato sto navijaju za neki drugi veliki engleski klub, ili zato sto je Dzeko nas, pa ga mnogi smatraju najboljim
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 nov 2011, 23:37

Jel' mene **** kakva mrena na ocima,ili je neko stvarno napisao najbolji napadac EPL za Ballotellia ? :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 09 nov 2011, 23:45

Devil je napisao/la:Jel' mene **** kakva mrena na ocima,ili je neko stvarno napisao najbolji napadac EPL za Ballotellia ? :?
Devile pa zar ne vidis da je to napisao poznati navijac Barcelone "Zeljo do groba" , lik iz Sarajeva koji ce na utakmici izmedju RK Bosna i RK Barcelona navijati az RK Barcelonu.
Nije Balotelli najbolji igrac EPL ali je bitno da je bolji od Dzeke.
Samo nek je naopako
RIP SALE VILENJAK

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 09 nov 2011, 23:47

Ako ti je najdrazi,to nije ujedno i najbolji.Zaplices se u bezveznu diskusiju.Jedino po cemu Balonja kandidira za vrh,su gluposti.Tu je unikat.Opet ne kazem da spada u osrednje igrace odnosno da ne posjeduje vecu dozu talenta.Njemu djecja pamet i ludarije ne dozvoljavaju progres u karijeri.

slika

:mrgreen:
Chelsea F.C.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.