sigurnija opcija[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
sigurnija opcija[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
https://rapidshare.com/#!download|899tl ... 72E5D7|0|0Donnie Darko je napisao/la:daj neko provjeren link za xp service pack 3. hvala unaprijed.
Udjes na http://192.168.1.1/" onclick="window.open(this.href);return false; admin adminThe_Target je napisao/la:Trebala bi mi pomoc oko routera, imam ADSL paket i do sada sam koristio modem, s obzirom da sam kupio router TP link i prikljucio sve radi, ali nisam uspio da stavim pass kako bi sprijecio kacenje na moju mrezu, pa ako neko zna da mi na PP napise kako to da uradim. ( pokusavao sam pomocu nekih tutorijala na netu al nije uspjelo )
Jesi probao kad upališ komp udarati po F8, trebalo bi se pojaviti select Boot device, izabereš taj novi HDD i udariš enter... Ili preko BIOS-a, čim se upali komp. pritisni Del, odi na Boot Sequence i izaberi taj novi HDD...bavarian_bk je napisao/la:Eh raja imam problem , ako neko zna .
U kompu imam 2 HDDa . Jedan je stariji i ima 90 GB prostora a jedan je noviji , 500 GB prostora . I do sada sam sistem dizao preko ovog novog , i sve mi je tu smjesteno . Medjutim , jutros ustanem krenem upaliti comp ono izbaci
ovo :
Eh , pokusavao sam sve , i safe mode i normally i last good configuration ali nista .
Otvorim comp , prebacim kablove na stari HDD i radi . Ali , problem je sto mi je ostalo sve na onom disku a ne znam sta mu je ?
Ako je operativni sistem XP, odi na Control Panel, Administrative Tools, Computer Managment, Device Manager, ako ti fali koji driver pojavit će se sa desne strane upitnik u žutom krugu, desni klik na to, Update driver, trebao bi ga naći preko interneta...Reuf je napisao/la:Molim da mi neko pomogne problem je sa zvukom na laptopu(tacnije nemam ga).
Neki dan mi rodjak cabrkao nesto i izgleda Drivere izbrisao...
Koliko god trazio opet se vratim na isto.
Laptop je Toshiba - Satellite A200-1M5
Zahvaljujem.
Uradio sam kako si rek'o , stoji mi upitnik pored Modem Device on High Definision Audio Bus, Unknown device i pored Realtek High Audio Definision stoji usklicnik...RiNo je napisao/la:Ako je operativni sistem XP, odi na Control Panel, Administrative Tools, Computer Managment, Device Manager, ako ti fali koji driver pojavit će se sa desne strane upitnik u žutom krugu, desni klik na to, Update driver, trebao bi ga naći preko interneta...Reuf je napisao/la:Molim da mi neko pomogne problem je sa zvukom na laptopu(tacnije nemam ga).
Neki dan mi rodjak cabrkao nesto i izgleda Drivere izbrisao...
Koliko god trazio opet se vratim na isto.
Laptop je Toshiba - Satellite A200-1M5
Zahvaljujem.
Probaj i sa ovim, ako je SigmaTel zvučna... http://support1.toshiba-tro.de/tedd-fil ... 145221.zip" onclick="window.open(this.href);return false;
Bez obzira što nemaš cd trebalo bi ga naći preko interneta, samo ideš na Yes, this time only -> Next, Next... Ako imaš CD od motherboard (dođe uz komp) ubaci ga prije tog postupka i naći će ga za par sekundi.Reuf je napisao/la: Uradio sam kako si rek'o , stoji mi upitnik pored Modem Device on High Definision Audio Bus, Unknown device i pored Realtek High Audio Definision stoji usklicnik...
Naravno i dalje pise da nemam Audio Devices da su potrebni Driveri.
Kada idem Update Drivers trazi CD
Drug hvala ti puno, rjesio sam problemRiNo je napisao/la:Bez obzira što nemaš cd trebalo bi ga naći preko interneta, samo ideš na Yes, this time only -> Next, Next... Ako imaš CD od motherboard (dođe uz komp) ubaci ga prije tog postupka i naći će ga za par sekundi.Reuf je napisao/la: Uradio sam kako si rek'o , stoji mi upitnik pored Modem Device on High Definision Audio Bus, Unknown device i pored Realtek High Audio Definision stoji usklicnik...
Naravno i dalje pise da nemam Audio Devices da su potrebni Driveri.
Kada idem Update Drivers trazi CD
Ili probaj preko Realtek stranice LINK
Kad klikneš na accept... downloadaš iz šestog reda u tabeli:
Znači pored Windows 2000, Windows XP/2003(32/64 bits) Driver only (Executable file) (klikneš na UK, ili HK, ili US...)
GunnerS je napisao/la:Možel' mi ko pomoći oko windows geniue 7Treba mi onaj Code al...
format itrogeRF je napisao/la:Windows can't read the disc in drive E:/
Make sure that the disc uses a format that Windows recognizes. If the disc in unformatted, you need to format it before using it.
Zna li neko kako rijesiti?
Da, ali kako? Nisam bas neki sto se ovoga tice.tyler durden je napisao/la:format itrogeRF je napisao/la:Windows can't read the disc in drive E:/
Make sure that the disc uses a format that Windows recognizes. If the disc in unformatted, you need to format it before using it.
Zna li neko kako rijesiti?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.