BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
@deni_23 lave znamo i mi citati vijesti sa naslovne.. de nesto napisi normalno osim sto samo kopiras vijesti

ser del barça es el millor que hi ha !
Samo molim sve navijace iz zenice i okolo, da ne rade slicno prije 2 godine kad su pjevali i galamili cijelu noc da oni ne bi spavali... tad su vjerujem odmah znali da ih se bojimo... sad molim vas ostanite kod kuce tu noc... nek spavaju portugalci ko bebe, nek sad znaju da ih se ne bojimo ni malo, ma ne bojim se ni spanije ni holandije sad.. optimista sam šta cu 
napiso sam ispod tog teksta sta mislim o tome uredu ubuduce cu samo pisati svoje stavove po pitanju neke vijesti ili igre nase reprezentacije pozdrav druzeScof1eld je napisao/la:@deni_23 lave znamo i mi citati vijesti sa naslovne.. de nesto napisi normalno osim sto samo kopiras vijesti![]()
LOL legendo odavno se ovako ne ismijah gdje ti pade na pmaet bas Varupamaho_sa je napisao/la:Ne želim da pehiram, ali definitivno imam jednu molbu za Safeta Sušića.![]()
Dragi naš Pape, ako nas slučajno "natamburaju" u Zenici, pozovi Elvedina Varupu iz Travnika neka slomije nogu Ronaldu u Lisabonu na revanšu, da nas pamte za sva vremena. Mislim da bi svi oni koji mrze onog *edercica, nakon što bi se to desilo, definitivno učestvovali u podizanju spomenika Varupi još za života u njegovoj prirodnoj veličini ...
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Pa Varupa je bosanski Joey Barton, kad nekog treba polomit prirodno je da ti on prve padne na pamet. 
Sta je ovo ljudi pa svi su neki optimisti, te pricaju kako cemo nakantati Portugal a ovamo sanjaju Ronalda i Portugalce. Cuj ne treba im dati spavati, pa kakve su to djecije gluposti. Ili se optimsiti i stojite iskreno iza toga da smo bolji i da cemo ih pobijediti ili niste. Nema izmedzu.
Ali ja mislim da maksimalno 1% raje sa foruma ono iskreno vjeruje da mi mozemo proci Portugalce,znaci iskreno bez nekih patriotski pogleda i euforije koju nasi novinari prave.
Ali ja mislim da maksimalno 1% raje sa foruma ono iskreno vjeruje da mi mozemo proci Portugalce,znaci iskreno bez nekih patriotski pogleda i euforije koju nasi novinari prave.
[youtube][/youtube]
Kristinaaaa, Kristinaaaa čekamo te u sobi 507.. aleee, aleeee..
- vidovitadjemila
Znas jarane ako iskreno navijas za nekog nema u sta ne mozes vjerovati kad je pobjeda tima za koji navijas u pitanju.Zato ti garantujem da svi ili bar 80 posto navijaca BiH iskreno mise da mozemo proci.Pa da nije tako ne bi ni pratio nogomet.On i jest zanimljiv zbog te neizvjesnosti i zbog toga i sto favoriti cesto znaju izgubiti...dinoze je napisao/la:Sta je ovo ljudi pa svi su neki optimisti, te pricaju kako cemo nakantati Portugal a ovamo sanjaju Ronalda i Portugalce. Cuj ne treba im dati spavati, pa kakve su to djecije gluposti. Ili se optimsiti i stojite iskreno iza toga da smo bolji i da cemo ih pobijediti ili niste. Nema izmedzu.
Zadnja izmjena: vidovitadjemila, dana/u 09 nov 2011, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
- ibrakadabra
- Kontakt:
Treba poslati Mevlida po autogramtevezito je napisao/la:Zivo me zanima da li ce veceras neki fanovi Ronalda doci na aerodrom da ga slikaju itd ili autograme da traze.Imaju sanse da ce dobit taj autogram kao i ja na predsjednickim izborima.Ali ne sumnjam da ce se pojaviti par idiota.
Gdje su ovi domaći Pepeljupci?
Jel' bi voljeli da i protiv nas odigra ovako dobru odbranu?
[youtube][/youtube]
Pitam ove što su do neki dan svršavali na ovu životinju...

[youtube][/youtube]
ibrakadabra je napisao/la:Treba poslati Mevlida po autogramtevezito je napisao/la:Zivo me zanima da li ce veceras neki fanovi Ronalda doci na aerodrom da ga slikaju itd ili autograme da traze.Imaju sanse da ce dobit taj autogram kao i ja na predsjednickim izborima.Ali ne sumnjam da ce se pojaviti par idiota.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nisam zasad u toku, evo gledam ovaj intervju Papeta, kazu da je Pepe povrijedjen. Je li to istina ?
ja se pepeta bojim vise nego ronalda bgm...
draze bi mi bilo da se on povrijedi, ako je povrijedjen slabiji su za jedno 30%
draze bi mi bilo da se on povrijedi, ako je povrijedjen slabiji su za jedno 30%
To je jedini izvor za tu vijest, zasad ...e sad, hoćemol' mu vjerovat' il' ne...Goalgetter je napisao/la:Nisam zasad u toku, evo gledam ovaj intervju Papeta, kazu da je Pepe povrijedjen. Je li to istina ?
- tyler durden
- Kontakt:
da mi je samo znato zasto se forsiraju ova videaa od ovog klincavOluMme je napisao/la:[youtube][/youtube]
- Goalgetter
- Kontakt:
Zato sto je vOlume taj lik sa videa. Jedini on postalvja te linkove.
apsolutno nigdje nema te informacije osim od papeta sto je to izjavio.Goalgetter je napisao/la:Nisam zasad u toku, evo gledam ovaj intervju Papeta, kazu da je Pepe povrijedjen. Je li to istina ?
mislim da nije istina.
...
- harebianconero
- Kontakt:
Da sam ja onaj igrac sto ga je Pepe sutao, zivota mi bi ga oborio dole skino kopacku i sve mu kramponima zube izbijao 
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
[youtube][/youtube]mandraX je napisao/la:Gdje su ovi domaći Pepeljupci?
[youtube][/youtube]
Evo nešto najsvježije
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
I ti zaradio dozivotnu suspenziju, a Pepe 5-6 utakmica zabrane igranja...harebianconero je napisao/la:Da sam ja onaj igrac sto ga je Pepe sutao, zivota mi bi ga oborio dole skino kopacku i sve mu kramponima zube izbijao
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Ja sam medju tih 1 %dinoze je napisao/la:Sta je ovo ljudi pa svi su neki optimisti, te pricaju kako cemo nakantati Portugal a ovamo sanjaju Ronalda i Portugalce. Cuj ne treba im dati spavati, pa kakve su to djecije gluposti. Ili se optimsiti i stojite iskreno iza toga da smo bolji i da cemo ih pobijediti ili niste. Nema izmedzu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.