Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
napiso sam ispod tog teksta sta mislim o tome uredu ubuduce cu samo pisati svoje stavove po pitanju neke vijesti ili igre nase reprezentacije pozdrav druzeScof1eld je napisao/la:@deni_23 lave znamo i mi citati vijesti sa naslovne.. de nesto napisi normalno osim sto samo kopiras vijesti![]()
LOL legendo odavno se ovako ne ismijah gdje ti pade na pmaet bas Varupamaho_sa je napisao/la:Ne želim da pehiram, ali definitivno imam jednu molbu za Safeta Sušića.![]()
Dragi naš Pape, ako nas slučajno "natamburaju" u Zenici, pozovi Elvedina Varupu iz Travnika neka slomije nogu Ronaldu u Lisabonu na revanšu, da nas pamte za sva vremena. Mislim da bi svi oni koji mrze onog *edercica, nakon što bi se to desilo, definitivno učestvovali u podizanju spomenika Varupi još za života u njegovoj prirodnoj veličini ...
Znas jarane ako iskreno navijas za nekog nema u sta ne mozes vjerovati kad je pobjeda tima za koji navijas u pitanju.Zato ti garantujem da svi ili bar 80 posto navijaca BiH iskreno mise da mozemo proci.Pa da nije tako ne bi ni pratio nogomet.On i jest zanimljiv zbog te neizvjesnosti i zbog toga i sto favoriti cesto znaju izgubiti...dinoze je napisao/la:Sta je ovo ljudi pa svi su neki optimisti, te pricaju kako cemo nakantati Portugal a ovamo sanjaju Ronalda i Portugalce. Cuj ne treba im dati spavati, pa kakve su to djecije gluposti. Ili se optimsiti i stojite iskreno iza toga da smo bolji i da cemo ih pobijediti ili niste. Nema izmedzu.
Ali ja mislim da maksimalno 1% raje sa foruma ono iskreno vjeruje da mi mozemo proci Portugalce,znaci iskreno bez nekih patriotski pogleda i euforije koju nasi novinari prave.
Treba poslati Mevlida po autogramtevezito je napisao/la:Zivo me zanima da li ce veceras neki fanovi Ronalda doci na aerodrom da ga slikaju itd ili autograme da traze.Imaju sanse da ce dobit taj autogram kao i ja na predsjednickim izborima.Ali ne sumnjam da ce se pojaviti par idiota.
ibrakadabra je napisao/la:Treba poslati Mevlida po autogramtevezito je napisao/la:Zivo me zanima da li ce veceras neki fanovi Ronalda doci na aerodrom da ga slikaju itd ili autograme da traze.Imaju sanse da ce dobit taj autogram kao i ja na predsjednickim izborima.Ali ne sumnjam da ce se pojaviti par idiota.
To je jedini izvor za tu vijest, zasad ...e sad, hoćemol' mu vjerovat' il' ne...Goalgetter je napisao/la:Nisam zasad u toku, evo gledam ovaj intervju Papeta, kazu da je Pepe povrijedjen. Je li to istina ?
da mi je samo znato zasto se forsiraju ova videaa od ovog klincavOluMme je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kristinaaaa, Kristinaaaa čekamo te u sobi 507.. aleee, aleeee..
apsolutno nigdje nema te informacije osim od papeta sto je to izjavio.Goalgetter je napisao/la:Nisam zasad u toku, evo gledam ovaj intervju Papeta, kazu da je Pepe povrijedjen. Je li to istina ?
[youtube][/youtube]mandraX je napisao/la:Gdje su ovi domaći Pepeljupci?
Jel' bi voljeli da i protiv nas odigra ovako dobru odbranu?
[youtube][/youtube]
Pitam ove što su do neki dan svršavali na ovu životinju...
I ti zaradio dozivotnu suspenziju, a Pepe 5-6 utakmica zabrane igranja...harebianconero je napisao/la:Da sam ja onaj igrac sto ga je Pepe sutao, zivota mi bi ga oborio dole skino kopacku i sve mu kramponima zube izbijao
Ja sam medju tih 1 %dinoze je napisao/la:Sta je ovo ljudi pa svi su neki optimisti, te pricaju kako cemo nakantati Portugal a ovamo sanjaju Ronalda i Portugalce. Cuj ne treba im dati spavati, pa kakve su to djecije gluposti. Ili se optimsiti i stojite iskreno iza toga da smo bolji i da cemo ih pobijediti ili niste. Nema izmedzu.
Ali ja mislim da maksimalno 1% raje sa foruma ono iskreno vjeruje da mi mozemo proci Portugalce,znaci iskreno bez nekih patriotski pogleda i euforije koju nasi novinari prave.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.