grude razvaljuju 2-3:0plavobijeli je napisao/la:Ajmo mi o nedjelji i derbiju u Grudama:GRUDE-BROTNJO,a svak svoje probleme nek rješava u svojoj kući.Moje je mišljenje da je Brotnjo puno bolja ekipa od Gruda i da će dobiti 2-0.

grude razvaljuju 2-3:0plavobijeli je napisao/la:Ajmo mi o nedjelji i derbiju u Grudama:GRUDE-BROTNJO,a svak svoje probleme nek rješava u svojoj kući.Moje je mišljenje da je Brotnjo puno bolja ekipa od Gruda i da će dobiti 2-0.
I moje je misljenje da je Brotnjo bolji, ali to cesto nista ne znaci u ovoj ligi kada su u pitanju gostovanja, pa ne bi prognozirao nista, moze biti svega tu, sta god bude realno jeplavobijeli je napisao/la:Ajmo mi o nedjelji i derbiju u Grudama:GRUDE-BROTNJO,a svak svoje probleme nek rješava u svojoj kući.Moje je mišljenje da je Brotnjo puno bolja ekipa od Gruda i da će dobiti 2-0.
Brotnjo mozda nema sanse zato sto se igra u Grudama koje su domacinska ekipa, a da se igra u Citluku ne bi se uopce razmisljalo ni o cemu osim laganoj pobjedi domacina, a moja prognoza Gruda na kraju je od 5. do 7. mjesta, ipak ima boljih ekipa koje su u prednosti (Troglav, Igman, Sloga, Tomislav, Turbina, tako da tesko mogu ispred njih).elche101 je napisao/la:Gledao sam i jedne i druge i u toj utakmici Brotnjo nema nikakve šanse.Grude po igračima jedna od boljih momcadi,i mislim i da ce zavrsiti među prve tri!!!
ako si pod ovim mislio na suđenje ili tako nešto onda očito nisi bio u Grudama ove sezone. Čuo sam da kod njih nema pritiska jer i nemaju ambicija, ranije. Ove sezone sam bio na 95% utakmica, niti na jednoj nisam vidio neko navlačenje domaćinu preočito ili tako nešto, čisto lagano domaćinski..druga stvar je što suci pojedini su zalutali i pojma nemaju o suđenju ali tada štete objema momčadima..lokalnih krkana i galamdžija ima svugdje ali je pritisak nikakav..moj dojam je da se u Grudama može igrat bez problema, mislim na gostujuću ekipu..HNKBrotnjo je napisao/la:Brotnjo mozda nema sanse zato sto se igra u Grudama koje su domacinska ekipa, a da se igra u Citluku ne bi se uopce razmisljalo ni o cemu osim laganoj pobjedi domacina, a moja prognoza Gruda na kraju je od 5. do 7. mjesta, ipak ima boljih ekipa koje su u prednosti (Troglav, Igman, Sloga, Tomislav, Turbina, tako da tesko mogu ispred njih).elche101 je napisao/la:Gledao sam i jedne i druge i u toj utakmici Brotnjo nema nikakve šanse.Grude po igračima jedna od boljih momcadi,i mislim i da ce zavrsiti među prve tri!!!
Nisam mislio na sudjenje, nego općenito da ih je tesko pobijediti kad igraju kuci i cak mislim da ce se posebno napaliti na Brotnjo jer je navodno Brotnjo igralo prije 2 godine ne znam ni ja tocno za Drinovce cini mi se i tako izbacili Grude iz lige, mislim nije ih Brotnjo izbacilo nego su pobijedili u utakmici koja njima nije nista znacila a Grudama ostanak i time su Drinovce ostavili u ligi, ali to nije nista zabranjeno...Kevin je napisao/la:ako si pod ovim mislio na suđenje ili tako nešto onda očito nisi bio u Grudama ove sezone. Čuo sam da kod njih nema pritiska jer i nemaju ambicija, ranije. Ove sezone sam bio na 95% utakmica, niti na jednoj nisam vidio neko navlačenje domaćinu preočito ili tako nešto, čisto lagano domaćinski..druga stvar je što suci pojedini su zalutali i pojma nemaju o suđenju ali tada štete objema momčadima..lokalnih krkana i galamdžija ima svugdje ali je pritisak nikakav..moj dojam je da se u Grudama može igrat bez problema, mislim na gostujuću ekipu..HNKBrotnjo je napisao/la:Brotnjo mozda nema sanse zato sto se igra u Grudama koje su domacinska ekipa, a da se igra u Citluku ne bi se uopce razmisljalo ni o cemu osim laganoj pobjedi domacina, a moja prognoza Gruda na kraju je od 5. do 7. mjesta, ipak ima boljih ekipa koje su u prednosti (Troglav, Igman, Sloga, Tomislav, Turbina, tako da tesko mogu ispred njih).elche101 je napisao/la:Gledao sam i jedne i druge i u toj utakmici Brotnjo nema nikakve šanse.Grude po igračima jedna od boljih momcadi,i mislim i da ce zavrsiti među prve tri!!!
pa jest istina da se najvise trude i najbolje igraju kod kuceHNKBrotnjo je napisao/la: Nisam mislio na sudjenje, nego općenito da ih je tesko pobijediti kad igraju kuci i cak mislim da ce se posebno napaliti na Brotnjo jer je navodno Brotnjo igralo prije 2 godine ne znam ni ja tocno za Drinovce cini mi se i tako izbacili Grude iz lige, mislim nije ih Brotnjo izbacilo nego su pobijedili u utakmici koja njima nije nista znacila a Grudama ostanak i time su Drinovce ostavili u ligi, ali to nije nista zabranjeno...
Hahaha, kapetan ne igra ...plavobijeli je napisao/la:Tko bi se kladiop da će Kamešnica dobiti Tomislav odšale,a da će Brotnjo uzeti najmanje bod a mislim i sva tri od šale jer su sigurno puno bolja ekipa od domaćina jedino ako ona dva krkana odzada ne naprave kakvu glupost.
Kao ni vi kontra nas, jer je i bilo sve postenoslogauskoplje je napisao/la:ako sve bude pošteno vi nemate šta tražit kontra gruda.
Cestitke!badblueboylivno je napisao/la:NK Troglav - FK Turbina 5-0 (2-0)
Danijel Krivić 2' (p), 85' (p)
Ante Semren 30', 59'
Stjepan Ćosić 52'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.