Druga Liga - grupa Jug

Kevin
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa "Jug"

Post Postao/la Kevin » 09 nov 2011, 09:03

plavobijeli je napisao/la:Ajmo mi o nedjelji i derbiju u Grudama:GRUDE-BROTNJO,a svak svoje probleme nek rješava u svojoj kući.Moje je mišljenje da je Brotnjo puno bolja ekipa od Gruda i da će dobiti 2-0.
grude razvaljuju 2-3:0 8-)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

elche101
Kontakt:

Post Postao/la elche101 » 09 nov 2011, 09:45

Gledao sam i jedne i druge i u toj utakmici Brotnjo nema nikakve šanse.Grude po igračima jedna od boljih momcadi,i mislim i da ce zavrsiti među prve tri!!!
Ponosna moja je zemlja Hercegovina
U kosarci prvi,u nogometu prvi,sta jos hocete????

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 09 nov 2011, 09:47

plavobijeli je napisao/la:Ajmo mi o nedjelji i derbiju u Grudama:GRUDE-BROTNJO,a svak svoje probleme nek rješava u svojoj kući.Moje je mišljenje da je Brotnjo puno bolja ekipa od Gruda i da će dobiti 2-0.
I moje je misljenje da je Brotnjo bolji, ali to cesto nista ne znaci u ovoj ligi kada su u pitanju gostovanja, pa ne bi prognozirao nista, moze biti svega tu, sta god bude realno je :D

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 09 nov 2011, 09:50

elche101 je napisao/la:Gledao sam i jedne i druge i u toj utakmici Brotnjo nema nikakve šanse.Grude po igračima jedna od boljih momcadi,i mislim i da ce zavrsiti među prve tri!!!
Brotnjo mozda nema sanse zato sto se igra u Grudama koje su domacinska ekipa, a da se igra u Citluku ne bi se uopce razmisljalo ni o cemu osim laganoj pobjedi domacina, a moja prognoza Gruda na kraju je od 5. do 7. mjesta, ipak ima boljih ekipa koje su u prednosti (Troglav, Igman, Sloga, Tomislav, Turbina, tako da tesko mogu ispred njih).

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 09 nov 2011, 10:59

IGMAN-LOKOMOTIVA
STA MISLITE O TOJ UTAKMICI
Support your local club !

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 09 nov 2011, 11:04

12.11. 14:00 TROGLAV TURBINA ---:--- 3-1
12.11. 14:00 SLOGA U. POSUŠJE ---:--- 4-0
12.11. 14:00 BIGESTE VIŠIĆI ---:--- 1-1
12.11. 14:00 IGMAN LOKOMOT. ---:---5-1
12.11. 14:00 GRUDE BROTNJO ---:--- 2-1
12.11. 14:00 KAMEŠN. TOMISLAV ---:--- 1-2
12.11. 14:00 STOLAC KLIS ---:--- 3-0
12.11. 14:00 KUPRES SLOGA LJ. ---:---1-0

HAJMO POGADJAT REZULTATE

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 09 nov 2011, 11:18

HNKBrotnjo je napisao/la:
elche101 je napisao/la:Gledao sam i jedne i druge i u toj utakmici Brotnjo nema nikakve šanse.Grude po igračima jedna od boljih momcadi,i mislim i da ce zavrsiti među prve tri!!!
Brotnjo mozda nema sanse zato sto se igra u Grudama koje su domacinska ekipa, a da se igra u Citluku ne bi se uopce razmisljalo ni o cemu osim laganoj pobjedi domacina, a moja prognoza Gruda na kraju je od 5. do 7. mjesta, ipak ima boljih ekipa koje su u prednosti (Troglav, Igman, Sloga, Tomislav, Turbina, tako da tesko mogu ispred njih).
ako si pod ovim mislio na suđenje ili tako nešto onda očito nisi bio u Grudama ove sezone. Čuo sam da kod njih nema pritiska jer i nemaju ambicija, ranije. Ove sezone sam bio na 95% utakmica, niti na jednoj nisam vidio neko navlačenje domaćinu preočito ili tako nešto, čisto lagano domaćinski..druga stvar je što suci pojedini su zalutali i pojma nemaju o suđenju ali tada štete objema momčadima..lokalnih krkana i galamdžija ima svugdje ali je pritisak nikakav..moj dojam je da se u Grudama može igrat bez problema, mislim na gostujuću ekipu..

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 09 nov 2011, 11:33

Kevin je napisao/la:
HNKBrotnjo je napisao/la:
ako si pod ovim mislio na suđenje ili tako nešto onda očito nisi bio u Grudama ove sezone. Čuo sam da kod njih nema pritiska jer i nemaju ambicija, ranije. Ove sezone sam bio na 95% utakmica, niti na jednoj nisam vidio neko navlačenje domaćinu preočito ili tako nešto, čisto lagano domaćinski..druga stvar je što suci pojedini su zalutali i pojma nemaju o suđenju ali tada štete objema momčadima..lokalnih krkana i galamdžija ima svugdje ali je pritisak nikakav..moj dojam je da se u Grudama može igrat bez problema, mislim na gostujuću ekipu..
Nisam mislio na sudjenje, nego općenito da ih je tesko pobijediti kad igraju kuci i cak mislim da ce se posebno napaliti na Brotnjo jer je navodno Brotnjo igralo prije 2 godine ne znam ni ja tocno za Drinovce cini mi se i tako izbacili Grude iz lige, mislim nije ih Brotnjo izbacilo nego su pobijedili u utakmici koja njima nije nista znacila a Grudama ostanak i time su Drinovce ostavili u ligi, ali to nije nista zabranjeno...

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 09 nov 2011, 14:32

TROGLAV TURBINA 1 iako se radi o podjednakim ekipama razlika je u ambicijama....2-0
SLOGA U. POSUŠJE 1 sloga je kvalitetniji tim....vjerujem....4-0
BIGESTE VIŠIĆI 1 moze biti svasta al ide mi na 1-0
IGMAN LOKOMOT. 1 nema dilema.....3-0
GRUDE BROTNJO X iako ono sto sam vidio od citlucana u konjicu je ravno 0....ne vjerujem ni da su gr. nesto jace 2-2

KAMEŠN. TOMISLAV 2.....kamesnica smijesna ekipa do bola....celo galamdzija i co. hehe 1-2
STOLAC KLIS 1.....ma slab mi ovaj klis 2-0
KUPRES SLOGA LJ 1 kupres mi djeluje ko neka krkanska domaca ekipa 2-1

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 09 nov 2011, 15:34

HNKBrotnjo je napisao/la: Nisam mislio na sudjenje, nego općenito da ih je tesko pobijediti kad igraju kuci i cak mislim da ce se posebno napaliti na Brotnjo jer je navodno Brotnjo igralo prije 2 godine ne znam ni ja tocno za Drinovce cini mi se i tako izbacili Grude iz lige, mislim nije ih Brotnjo izbacilo nego su pobijedili u utakmici koja njima nije nista znacila a Grudama ostanak i time su Drinovce ostavili u ligi, ali to nije nista zabranjeno...
pa jest istina da se najvise trude i najbolje igraju kod kuce

za ovo drugo ne bih znao

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 09 nov 2011, 15:38

Tko bi se kladiop da će Kamešnica dobiti Tomislav odšale,a da će Brotnjo uzeti najmanje bod a mislim i sva tri od šale jer su sigurno puno bolja ekipa od domaćina jedino ako ona dva krkana odzada ne naprave kakvu glupost.

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 09 nov 2011, 16:07

plavobijeli je napisao/la:Tko bi se kladiop da će Kamešnica dobiti Tomislav odšale,a da će Brotnjo uzeti najmanje bod a mislim i sva tri od šale jer su sigurno puno bolja ekipa od domaćina jedino ako ona dva krkana odzada ne naprave kakvu glupost.
Hahaha, kapetan ne igra ...

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 09 nov 2011, 18:21

ako sve bude pošteno vi nemate šta tražit kontra gruda. ;)
Sloga Uskoplje

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 09 nov 2011, 18:49

slogauskoplje je napisao/la:ako sve bude pošteno vi nemate šta tražit kontra gruda. ;)
Kao ni vi kontra nas, jer je i bilo sve posteno ;)

http://www.sportsport.ba/tabela/Druga-l ... e-utakmice" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.sportsport.ba/tabela/Druga-l ... e-utakmice" onclick="window.open(this.href);return false;
23:0 gol razlika kući, rekao bih najbolji domacini lige i ujedno i najkorektniji (svi koji su igrali ove godine u Citluku to ce i potvrditi, naravno ako realno budu govorili).
Tomislav ima gol razliku kući 15:4 i samo 1 poraz i to od nas koji smo im utrpali 3 gola, a ja nebitno to smo kupili haha ...

Kao i domacini, tako smo i najbolji gosti zajedno s Troglavom (samo nas je kostao debakl u Konjicu gol razlike, ali to je arhivirano i potpuno zaboravljeno sto je osjetila i Sloga ;) ), ali kada vrate bodove ako bog da Slogi, onda cemo biti sami na vrhu ove liste ..

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 11 nov 2011, 14:45

12/13.1.2011 u 13,30

U predposljednjem kolu Druge lige lige sastaju se:

Troglav-Turbina(Romeo Primorac ,Zvonimir Mandić,Mario Miličević)
Bigeste-Višići (Dario Mustapić ,Tomislav Jurilj,Ivica Mikulić )
Igman-Lokomotiva(Elir Čilić,Mateo Musa,Jure Musa)
Sloga (GV/Us)-Posušje (Mario Ivković ,Ivica Sušilović ,Marko Grebenar )
Grude-Brotnjo (Mladen Pavić ,Miro Novokmet ,Dario Lovrić)
Stolac-Klis (Marin Pavlović ,Majkl Proleta ,Armin Ćerić)
Kupres-Sloga (LJ) (Dženadin Podrum ,Vedran Marčinko ,Stjepan Konta)
Kamešnica-Tomislav(Silvio Bubalo ,Frano Jelić ,Anel Puce

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 12 nov 2011, 15:34

Koji su rezultati????

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 12 nov 2011, 15:35

NK Troglav - FK Turbina 5-0 (2-0)

Danijel Krivić 2' (p), 85' (p)
Ante Semren 30', 59'
Stjepan Ćosić 52'
Hayley <3

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 12 nov 2011, 15:42

badblueboylivno je napisao/la:NK Troglav - FK Turbina 5-0 (2-0)

Danijel Krivić 2' (p), 85' (p)
Ante Semren 30', 59'
Stjepan Ćosić 52'
Cestitke!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 12 nov 2011, 15:44

Uvijek si bio gospodin. Za razliku od nekih. :)
Hayley <3

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 12 nov 2011, 15:51

Zna li iko za Igmana

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.