Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Konto sam da su olimpicu malo ozbiljniji da nedozvoljavaju svojim nogometasima da igraju mali nogomet,to cak zabranjuju neki klubovi i iz nizih liga...
jucer Harba igra za ekipu centra iz sarajeva.....
jucer Harba igra za ekipu centra iz sarajeva.....
Vazda je slabo racunomma_hz je napisao/la:slabo racunascole-ch je napisao/la:Racunam bod(ove).
Srecno!![]()
Cuva Bog Zelju svog!
aaaa pa niko ni da vam cestita na pobjedi.evo kad nemate simpatizera da vam ja cestitam.kako rastjeraste one pjane bolji ste puno 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Cestitka iz Dervente...samo naprijed
OLIMPIC polako postaje institucija---HVALAastra1922 je napisao/la:aaaa pa niko ni da vam cestita na pobjedi.evo kad nemate simpatizera da vam ja cestitam.kako rastjeraste one pjane bolji ste puno
Hvala paša,,,,,,Dervencanin je napisao/la:Cestitka iz Dervente...samo naprijed
Ne znam zašto sportsport.ba nije objavila da je uprava Olimpica posjetila dječije SOS selo i poklonila sportsku opremu djeci u istom,isto tako uradila u jednoj osnovnoj školi.Mislim da je ovaj portal to trebao uraditi,jedino ako ja nisam to preskočio.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Veliki potez OLIMPICA i sve pohvale,,,,,,,,Mancini je napisao/la:Ne znam zašto sportsport.ba nije objavila da je uprava Olimpica posjetila dječije SOS selo i poklonila sportsku opremu djeci u istom,isto tako uradila u jednoj osnovnoj školi.Mislim da je ovaj portal to trebao uraditi,jedino ako ja nisam to preskočio.
Olimpic bi ove sezone lahko mogao do Evrope...
moguce je to ako odu negdje na zapad na pripremebabukan je napisao/la:Olimpic bi ove sezone lahko mogao do Evrope...

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Kraj sezone ce pokazati ko gde ide,,,narvno OLIMPIC casno i pošteno do krajaastra1922 je napisao/la:moguce je to ako odu negdje na zapad na pripremebabukan je napisao/la:Olimpic bi ove sezone lahko mogao do Evrope...
Jako laHko...babukan je napisao/la:Olimpic bi ove sezone lahko mogao do Evrope...
http://www.panoramio.com/photo/55530554" onclick="window.open(this.href);return false;
sacuvaj link trebace vam-A- je napisao/la:Jako laHko...babukan je napisao/la:Olimpic bi ove sezone lahko mogao do Evrope...
http://www.panoramio.com/photo/55530554" onclick="window.open(this.href);return false;
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Kakve ovo veze ima sa temom?gavran je napisao/la:sacuvaj link trebace vam-A- je napisao/la:Jako laHko...babukan je napisao/la:Olimpic bi ove sezone lahko mogao do Evrope...

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Zavist,ljubomora na sjajne rezultate OLIMPICA,NO IDEMO DALJE CASNO I POŠTENO-A- je napisao/la:Jako laHko...babukan je napisao/la:Olimpic bi ove sezone lahko mogao do Evrope...
-A- je napisao/la:Jako laHko...babukan je napisao/la:Olimpic bi ove sezone lahko mogao do Evrope...
kako si mi samo duhovit, grohotom se smijem tvojoj dosjetci, da te nema trebalo bi te izmisliti. predlazem da tvoj naredni post bude ismijavanje na temu kako imam samo dva posta do sada, a vec pravim budalu od sebe, te da je moje neiskustvo doprinijelo cinjenici da lupam gluposti i dizem olimpik na mjesto na kojem ni u ludilu ne bi trebalo da se nalazi, odnosno da gajim iluzije da jedan mali, takoreci minorni fudbalski klub koji nema tradiciju, nema navijace i slicno ne moze do evrope. Kako sam samo naivan i glup, pu, sram me bilo.
Ali zapamti sta sam ti rekao, vrlo laHko do evrope.
Da zaboravio sam da ti napomenem da me slobodno i dalje ismijavas zbog mog bosanskog jezika i mog H u lahko.
Pozdrav i ziv ti meni bio...
Evropi treba klub poput OLMPICA-SARAJEVO,jer mi neznamo da štelamo da varamo i časni smo i pošteni,a ti paša razmišljaj kako želiš,,,,,,,,,babukan je napisao/la:-A- je napisao/la:Jako laHko...babukan je napisao/la:Olimpic bi ove sezone lahko mogao do Evrope...
kako si mi samo duhovit, grohotom se smijem tvojoj dosjetci, da te nema trebalo bi te izmisliti. predlazem da tvoj naredni post bude ismijavanje na temu kako imam samo dva posta do sada, a vec pravim budalu od sebe, te da je moje neiskustvo doprinijelo cinjenici da lupam gluposti i dizem olimpik na mjesto na kojem ni u ludilu ne bi trebalo da se nalazi, odnosno da gajim iluzije da jedan mali, takoreci minorni fudbalski klub koji nema tradiciju, nema navijace i slicno ne moze do evrope. Kako sam samo naivan i glup, pu, sram me bilo.
Ali zapamti sta sam ti rekao, vrlo laHko do evrope.
Da zaboravio sam da ti napomenem da me slobodno i dalje ismijavas zbog mog bosanskog jezika i mog H u lahko.
Pozdrav i ziv ti meni bio...
vidi likova ne mogu da vjerujem...
Opusteno sta vam je...pa sta bi trebali Mi i manijaci ,koji se krpimo i zezama na ovakav i slican nacin desetinama godina.
Niko nikoga nije uvrijedio,niti je to moj nacin komunikacije..druga je stvar sto vi ,simpatizeri (jer taj klub navijaca nema) Olimpica se ponasate ko "seoske mlade".
Boze sacuvaj...

Opusteno sta vam je...pa sta bi trebali Mi i manijaci ,koji se krpimo i zezama na ovakav i slican nacin desetinama godina.
Niko nikoga nije uvrijedio,niti je to moj nacin komunikacije..druga je stvar sto vi ,simpatizeri (jer taj klub navijaca nema) Olimpica se ponasate ko "seoske mlade".
Boze sacuvaj...

- Megamon
- Kontakt:
pabizo,herbion,jesul' istinite one "carsijske" price da su pokusali ovi iz zeljeznicara da potkupe Raleta,Skaljica i Vidovica da prodaju sad ovu utakmicu protiv Kozare a da zeljeznicar donese bodove iz gradiske.Naravno Rale i co ih je odhebala.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
naravno da jesu,,,,,,,Megamon je napisao/la:pabizo,herbion,jesul' istinite one "carsijske" price da su pokusali ovi iz zeljeznicara da potkupe Raleta,Skaljica i Vidovica da prodaju sad ovu utakmicu protiv Kozare a da zeljeznicar donese bodove iz gradiske.Naravno Rale i co ih je odhebala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.