U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
[youtube][/youtube]
Poslije ovog vise nisam tako siguran da se trebamo boriti za svakog igraca,Pjanic je pokazao kako se ponasa neko kome je zaista stalo do ove drzave.Mozda trebamo otpisati sve one kojima je BiH rezervna drzava pa sta bude.
Poslije ovog vise nisam tako siguran da se trebamo boriti za svakog igraca,Pjanic je pokazao kako se ponasa neko kome je zaista stalo do ove drzave.Mozda trebamo otpisati sve one kojima je BiH rezervna drzava pa sta bude.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Visca 90 minuta protiv burse. Zahebao se susic sto ga nije pozvao prije stilica.
Kako je strpljiv Pjana bio. Sjecam se da je nekoliko puta dolazio na okupljanje a nije mogao igrat, jer je pasos kasnio. Da se nije Zeljko Komsic licno angazovao za Pjanica, jos bi cekao taj pasos. Slabiji karakteri od Miralema bi davno prihvatili poziv francuza.Dylan Dog je napisao/la:[youtube][/youtube]
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
I to debelo se zajebao,i za njeg i za Vranjesa.gruezi je napisao/la:Visca 90 minuta protiv burse. Zahebao se susic sto ga nije pozvao prije stilica.
Mislim da ovaj put pjado igra na kartu iskustva,mora da se boji izgaranja u ovako vaznim susretima.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Nisam znao gdje da stavim ovu vijest, rek'o ovdje ću:
U IŠČEKIVANJU raspleta situacije sa Sammirom Kruno Jurčić prvoj momčadi Dinama priključio je 15-godišnjeg Alena Halilovića!
Mladić koji je ne tako davno bio jednom nogom u madridskom Realu do daljnjeg će raditi sa Dinamovim seniorima. Sin bivšeg igrača Modrih Seada Halilovića uz Matea Kovačića najveći je talent Dinamove omladinske škole, a nakon što ga je duže vrijeme pratio po turnirima, ovog proljeća htio ga je dovesti Kraljevski klub.
Halilović, iako je imao stipendijski ugovor s Modrima, želio je prijeći u Real, ali onda je Zdravko Mamić suspendirao njega i tatu Seada. Nakon tjedana nagovaranja Mamić je uspio u svojoj nakani - Halilović je ostao u Dinamu, potpisavši četverogodišnji ugovor.
Mladi Kovačić zgrabio je svoju šansu i postao nezamjenjivi član prvog sastava, čak i na gostovanjima u Lyonu i Amsterdamu, a sada prilagodba čeka omalenog Halilovića, koji također ordinira u sredini terena.
U IŠČEKIVANJU raspleta situacije sa Sammirom Kruno Jurčić prvoj momčadi Dinama priključio je 15-godišnjeg Alena Halilovića!
Mladić koji je ne tako davno bio jednom nogom u madridskom Realu do daljnjeg će raditi sa Dinamovim seniorima. Sin bivšeg igrača Modrih Seada Halilovića uz Matea Kovačića najveći je talent Dinamove omladinske škole, a nakon što ga je duže vrijeme pratio po turnirima, ovog proljeća htio ga je dovesti Kraljevski klub.
Halilović, iako je imao stipendijski ugovor s Modrima, želio je prijeći u Real, ali onda je Zdravko Mamić suspendirao njega i tatu Seada. Nakon tjedana nagovaranja Mamić je uspio u svojoj nakani - Halilović je ostao u Dinamu, potpisavši četverogodišnji ugovor.
Mladi Kovačić zgrabio je svoju šansu i postao nezamjenjivi član prvog sastava, čak i na gostovanjima u Lyonu i Amsterdamu, a sada prilagodba čeka omalenog Halilovića, koji također ordinira u sredini terena.
- Principatus
- Kontakt:
Ovog malog ne smijemo ni slucajno izgubiti na susjede.
Pa morali ga tako mladog zvati da odigra koju minutu u A - repci.
Dovoljno je da odigra prijateljsku utakmicu, jer samo mijenjanje saveza bi ga zauvijek zapecatilo. I naravno ne treba cekati dok se oglasi u Havazu o tome kako je najveci BiH patriota od Kulina Bana.
Pa morali ga tako mladog zvati da odigra koju minutu u A - repci.

Dovoljno je da odigra prijateljsku utakmicu, jer samo mijenjanje saveza bi ga zauvijek zapecatilo. I naravno ne treba cekati dok se oglasi u Havazu o tome kako je najveci BiH patriota od Kulina Bana.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
njega NE smijemo izgubti 

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
Sejad Halilović: "Moj sin Alen želi igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine"
U Hrvatskoj se ne stišava bura, oko Alena Halilovića (13), najvećeg fudbalskog talenta u Hrvatskoj. Radi se o pioniru Dinama i sinu bivšeg veznog igrača bh. reprezentacije.
Hrvatski su mediji "provalili" kako je talentovani Halilović bio na probi u madridskom Realu, bez znanja Dinama. U Maksimiru je nastala prava uzbuna, jer "mali" nema ugovora, pa se boje da će ostati bez miliona eura.
Evo što je za San rekao Alenov otac, i sam trener mlađih kategorija u Dinamu.
"Moj Alen nije bio na probi u Realu. Moguće je da su ga skauti Reala pratili, gledali na nekim turnirima, ali da je bio u Madridu, valjda bi ja znao. Godi mi što takav klub pokazuje zanimanje, ali ne želim publicitet, niti da se dijete opterećuje novinskim natpisima. Neću ništa raditi bez dozvole Dinama, u kojem Alen igra i gdje sam i ja trener. Znam jedino da Alen želi igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine", izjavio je Sejad Halilović, koji je za bh. reprezentaciju igrao sa Barbarezom, Bolićem, Kodrom, Baljićem, Salihamidžićem, Konjićem, Hibićem...
U Hrvatskoj se ne stišava bura, oko Alena Halilovića (13), najvećeg fudbalskog talenta u Hrvatskoj. Radi se o pioniru Dinama i sinu bivšeg veznog igrača bh. reprezentacije.
Hrvatski su mediji "provalili" kako je talentovani Halilović bio na probi u madridskom Realu, bez znanja Dinama. U Maksimiru je nastala prava uzbuna, jer "mali" nema ugovora, pa se boje da će ostati bez miliona eura.
Evo što je za San rekao Alenov otac, i sam trener mlađih kategorija u Dinamu.
"Moj Alen nije bio na probi u Realu. Moguće je da su ga skauti Reala pratili, gledali na nekim turnirima, ali da je bio u Madridu, valjda bi ja znao. Godi mi što takav klub pokazuje zanimanje, ali ne želim publicitet, niti da se dijete opterećuje novinskim natpisima. Neću ništa raditi bez dozvole Dinama, u kojem Alen igra i gdje sam i ja trener. Znam jedino da Alen želi igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine", izjavio je Sejad Halilović, koji je za bh. reprezentaciju igrao sa Barbarezom, Bolićem, Kodrom, Baljićem, Salihamidžićem, Konjićem, Hibićem...
Ja se bojim da smo mi njega vec izgubili..bordo_Sarajevo je napisao/la:njega NE smijemo izgubti

Volim te Bosno!!!
- Principatus
- Kontakt:
xavi26 je napisao/la:Ja se bojim da smo mi njega vec izgubili..bordo_Sarajevo je napisao/la:njega NE smijemo izgubti
Zato sto...?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
pa zato sto hr mediji vec uveliko malog halilovica svojataju kao nadu hrvatske, a sumnjam da je nas savez do sada ista ucinio da mali zaigra za nas! e sad, ostaje nada da ce tata halilovic biti taj koji ce htjeti sina u dresu reprezentacije za koju je i on sam igrao..Principatus je napisao/la:xavi26 je napisao/la:Ja se bojim da smo mi njega vec izgubili..bordo_Sarajevo je napisao/la:njega NE smijemo izgubti
Zato sto...?
Volim te Bosno!!!
pa i tata sejo je prvo zaigrao za kockastexavi26 je napisao/la:pa zato sto hr mediji vec uveliko malog halilovica svojataju kao nadu hrvatske, a sumnjam da je nas savez do sada ista ucinio da mali zaigra za nas! e sad, ostaje nada da ce tata halilovic biti taj koji ce htjeti sina u dresu reprezentacije za koju je i on sam igrao..Principatus je napisao/la:xavi26 je napisao/la: Ja se bojim da smo mi njega vec izgubili..
Zato sto...?

A zasto bi on igrao za BiH kada ga vjerovatno niko ne zove,ne pokazuje ni najmanje zanimanje za njega,kada ce 80% zatucanih Bosnja nakon sto procitaju prvi intervju sa hrvatskim novinarima gdje ce oni izvuci iz konteksta izjavu da on zeli igrati za Hrvatsku popljuvati ga i reci da nam i ne treba.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
-
- Kontakt:
Jesi li siguran da ga niko ne zove, i da niko ne pokazuje zanimanja u njega? Ako mogu zamolit da se ne igra rekla kazala i da se smanji pesimizam.Dylan Dog je napisao/la:A zasto bi on igrao za BiH kada ga vjerovatno niko ne zove,ne pokazuje ni najmanje zanimanje za njega,kada ce 80% zatucanih Bosnja nakon sto procitaju prvi intervju sa hrvatskim novinarima gdje ce oni izvuci iz konteksta izjavu da on zeli igrati za Hrvatsku popljuvati ga i reci da nam i ne treba.
Ja nigdje nisam procitao da je dobio poziv za neku od omladinskih selekcija BiH.AÐ_Official je napisao/la:Jesi li siguran da ga niko ne zove, i da niko ne pokazuje zanimanja u njega? Ako mogu zamolit da se ne igra rekla kazala i da se smanji pesimizam.Dylan Dog je napisao/la:A zasto bi on igrao za BiH kada ga vjerovatno niko ne zove,ne pokazuje ni najmanje zanimanje za njega,kada ce 80% zatucanih Bosnja nakon sto procitaju prvi intervju sa hrvatskim novinarima gdje ce oni izvuci iz konteksta izjavu da on zeli igrati za Hrvatsku popljuvati ga i reci da nam i ne treba.
-
- Kontakt:
Momku je 15 godina. Kad bi se odazvao na poziv karijera bi mu propala. Budimo realni. Jer odmah bi izgubio mjesto u Dinamu, grijao bi klupu, bio bi maltretiran, itd. Nek' on igra za Hrvatsku U-15, U-17, U-19. Kad dodje vrijeme za A selekciju siguran sam da ce nas izabrat. A vjeruj mi da je presao u Real, ili cim predje u neki klub van Hrvatske odmah ce se opredjelit za nas. Politicki i takticki pametno od oca i sina.Dylan Dog je napisao/la:Ja nigdje nisam procitao da je dobio poziv za neku od omladinskih selekcija BiH.AÐ_Official je napisao/la:Jesi li siguran da ga niko ne zove, i da niko ne pokazuje zanimanja u njega? Ako mogu zamolit da se ne igra rekla kazala i da se smanji pesimizam.Dylan Dog je napisao/la:A zasto bi on igrao za BiH kada ga vjerovatno niko ne zove,ne pokazuje ni najmanje zanimanje za njega,kada ce 80% zatucanih Bosnja nakon sto procitaju prvi intervju sa hrvatskim novinarima gdje ce oni izvuci iz konteksta izjavu da on zeli igrati za Hrvatsku popljuvati ga i reci da nam i ne treba.
nista to...nismo na to spali, ako hoce srcem za nas odmah da igra neka igra, ako nece onda nek igra za njih 

-
- Kontakt:
jesi li ti svjestan u kojem klubu igra i ko je vodja ugovora i transfera u tom klubu????Juve-TZ je napisao/la:nista to...nismo na to spali, ako hoce srcem za nas odmah da igra neka igra, ako nece onda nek igra za njih

Yebo srce. Bitno je da se momak razvije kako treba i da napreduje i karijeri i ako bog da da napravi transfer van tih granica. Ponavljam, kad bih sad nas izabrao on bi zavrsio na klupi i bila bi sabotaza na njegovoj karijeri. Da ne zaboravim spomenut da je momak bio forsiran da potpise vise godisnji "stipendijski" ugovor zbog kojeg narednih 6-7 godina je pod vlasnistvom gospodina Mamica.
Ti stvarno mislis da bi Mamic tek tako odbacio recimo 10-etak miliona eura koje bi mogao dobiti za njega za par godinaAÐ_Official je napisao/la:jesi li ti svjestan u kojem klubu igra i ko je vodja ugovora i transfera u tom klubu????Juve-TZ je napisao/la:nista to...nismo na to spali, ako hoce srcem za nas odmah da igra neka igra, ako nece onda nek igra za njih![]()
Yebo srce. Bitno je da se momak razvije kako treba i da napreduje i karijeri i ako bog da da napravi transfer van tih granica. Ponavljam, kad bih sad nas izabrao on bi zavrsio na klupi i bila bi sabotaza na njegovoj karijeri. Da ne zaboravim spomenut da je momak bio forsiran da potpise vise godisnji "stipendijski" ugovor zbog kojeg narednih 6-7 godina je pod vlasnistvom gospodina Mamica.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Brazzzoo123, Fudbalbr1, Google Adsense [Bot] i 40 gostiju.