Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
http://www.talksport.co.uk/magazine/fea ... e-and-more" onclick="window.open(this.href);return false;
Zanimljiv članak. Treba već sada početi pregovore s Cahillom, dati Boltonu 4-5 miliona i to je to. Imaćemo world-class štopera mada nam ni sada odbrana nije loše, poslije Newcastlea i Cityja primili smo najmanje golova u ligi čini mi se. Ono što nama fali je playmaker tipa Silva. Eriksen ili Shaqiri bi sigurno bili odlični za naš tim. Baš bi volio vidjeti nekoga od njih dvojice u našem timu.
Zanimljiv članak. Treba već sada početi pregovore s Cahillom, dati Boltonu 4-5 miliona i to je to. Imaćemo world-class štopera mada nam ni sada odbrana nije loše, poslije Newcastlea i Cityja primili smo najmanje golova u ligi čini mi se. Ono što nama fali je playmaker tipa Silva. Eriksen ili Shaqiri bi sigurno bili odlični za naš tim. Baš bi volio vidjeti nekoga od njih dvojice u našem timu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Red Assassin
- Kontakt:
Uhhh nek se sirimo u Tursku, nek nas izreklamiraju tamo da postanemo pakleno popularni i zaradit cemo milione na prodaju dresova 

Liverpoolu slijede dvije veoma teške utakmice(Chelsea/Man City) gdje postoji velika mogućnost da će izgubiti svih 6 bodova što bi ga dodatno udaljilo iz borbe za CL.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
U posljednje tri sezone su jako sumnjive utakmice Chelsija i Liverpoola, što bi kladioničari rekli igramo sa njima 6 za 6.Saurman je napisao/la:Liverpoolu slijede dvije veoma teške utakmice(Chelsea/Man City) gdje postoji velika mogućnost da će izgubiti svih 6 bodova što bi ga dodatno udaljilo iz borbe za CL.
Chelsea prolazi u finale LP, dok Liverpool uzima glatko šest bodova u ligi ( obje ekipe gube u finalu od Uniteda

Naredne sezone kada se Chelsea borio za titulu za Unitedom, Liverpool njima daje 6 bodova ( velika pomoć Gerarda ).
Prošle sezone Liverpool uzima 6 bodova.
Interesantno, u svim ligaškim utakmicama poražena ekipa nije davala golove.
Tako da mi je jako šuhveli ova sezona, jer smo prošle sezone mi uzeli 6 bodova. Imamo sa njima odigrati još jednu utakmicu u kupu.
Što se tiče Cityija, tu će Liverpool pobjediti glat, nekih 3-0 ili 4-1.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Liverpool igra k'o domaćina sa Cityjem ili...? Mora i City past.
Ako ne padne od ruku Pardewove momčadi, onda će morati pasti od strane Kingove.
Red je. Tja, pa neće imati sezonu bez poraza.
A, biće yebenica kontra Chelsea. Chelsea već zaostaje za Cityjem, tako da im je svaki bod sad bitan (i Liverpoolu također). Ne vjerujem da će biti Gerrardovih poklona (
), al' ne vjerujem ni da će biti popuštanja s druge strane. Ako realno sagledamo, Chelsea je tu favorit, al' ko zna šta će se sve desiti nakon ove reprezentativne pauze. Možda će se neko povrijediti, neko ozdraviti, Suarez naučiti asistirati i ne mlatarati rukama, Kenny pronaći pravu hemiju u napadu...
Daleko je još ta tekma. Ima još skoro 2 sedmice do iste, tako da...

A, biće yebenica kontra Chelsea. Chelsea već zaostaje za Cityjem, tako da im je svaki bod sad bitan (i Liverpoolu također). Ne vjerujem da će biti Gerrardovih poklona (

Daleko je još ta tekma. Ima još skoro 2 sedmice do iste, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
http://www.talksport.co.uk/sports-news/ ... midfielder" onclick="window.open(this.href);return false;
Al' smo zapeli za igrače Barcelone.

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Ma kakvi, samo špekulacijaHan!$;Lfc je napisao/la:http://www.talksport.co.uk/sports-news/ ... midfielder

Liverpool je napravio veliku grešku kada nije prihvatio ponudu od Chelsija od 45 miliona funti i SturidgaHan!$;Lfc je napisao/la:http://www.talksport.co.uk/sports-news/ ... midfielder

Monolog, Chelsea away, City home.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Samo Bog zna jesu li oni i ponudili Sturidgea, opet špekulacija. Niko nije potvrdio da jesuRizah je napisao/la:Liverpool je napravio veliku grešku kada nije prihvatio ponudu od Chelsija od 45 miliona funti i SturidgaHan!$;Lfc je napisao/la:http://www.talksport.co.uk/sports-news/ ... midfielder
Al' smo zapeli za igrače Barcelone.Sad ne bi imali nikakvih problema u napadu, pa čak ni na desnom krilu
![]()
Monolog, Chelsea away, City home.

Ko vam je to reko ?
Mislim Roman jest benast, ali nije toliko.

Mislim Roman jest benast, ali nije toliko.

Zola in, Zola passes, Zola scores !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma meni je samo žao što nam je Mata "propao". Budala zna da Portugalci i Španci važe za najbolje vezne igrače, ovo forsiranje Engleza nas može koštati, nadam se da griješim. 

Kad bi Villa dosao , bili bi najjaci na Ostrvu 

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Teško, vrlo teško.Reuf je napisao/la:Kad bi Villa dosao , bili bi najjaci na Ostrvu

Nije sto mi je izuzetno drag ali on je genijalan igrac.On i Suarez bi dernek u protivnickim odbranama pravili.
Vrlo tesko jer Villa nema razlog za odlaskom u Barci ima sve sto pozeli , vise-manje mislim da su ovo Medijske gluposti.
Vrlo tesko jer Villa nema razlog za odlaskom u Barci ima sve sto pozeli , vise-manje mislim da su ovo Medijske gluposti.
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Liverpul doveo američku mladu nadu
Engleski fudbalski prvoligaš Liverpul potpisao je ugovor sa cenjenim američkim omladincem Markom Pelosijem.
Još maloletni, 17-godišnji vezni igrač priključiće se podmlatku Liverpula, u koji dolazi iz kalifornijskog kluba De Anza Fors.
Pelosi je igrao 28 puta za kadetsku reprezentaciju SAD i postigao je osam golova, a na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u Meksiku bio je kapiten nacionalnog tima.
Direktor Liverpulove omladinske akademije, Frank Mekparland rekao je da je oduševljen ovim transferom i da je to u skladu sa politikom kluba.
"Odlučni smo u nameri da pronalazimo najbolje moguće talente na svetu, a ja sam oduševljen što možemo da dovedemo Marka u klub", rekao je Mekparland.
Kad nisu doveli Villu prije neg' je prešao u Barcu,neće ni sad.
@Volimliverpool dobrodoš'o nazad.
Engleski fudbalski prvoligaš Liverpul potpisao je ugovor sa cenjenim američkim omladincem Markom Pelosijem.
Još maloletni, 17-godišnji vezni igrač priključiće se podmlatku Liverpula, u koji dolazi iz kalifornijskog kluba De Anza Fors.
Pelosi je igrao 28 puta za kadetsku reprezentaciju SAD i postigao je osam golova, a na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u Meksiku bio je kapiten nacionalnog tima.
Direktor Liverpulove omladinske akademije, Frank Mekparland rekao je da je oduševljen ovim transferom i da je to u skladu sa politikom kluba.
"Odlučni smo u nameri da pronalazimo najbolje moguće talente na svetu, a ja sam oduševljen što možemo da dovedemo Marka u klub", rekao je Mekparland.
Kad nisu doveli Villu prije neg' je prešao u Barcu,neće ni sad.

@Volimliverpool dobrodoš'o nazad.

FK Pjetlovi
Stewart Downing has made 23 key passes this season without getting one assist...
@volimliverpool, dobrodošao nazad
@volimliverpool, dobrodošao nazad

- kumkalesic
- Kontakt:
Potrebno je ovom trenutnom Liverpoolu mnogo više od Ville, jer ne škripi samo u napadu...Reuf je napisao/la:Kad bi Villa dosao , bili bi najjaci na Ostrvu
Treba nama i jedan kao Benedikt Hewedes u odbrani, jedan kao Marco Reuss na krilu itd.
Nadam se da će ovi lošiji rezultati primorati upravu da u januaru dovede još dva ili tri kvalitetna fudbalera sa kojima ćemo moći da se borimo za tu četvrtu poziciju (samo se nadam da neće tada već biti kasno

Joint_fc
volio bih u januaru da dodju villa il' tevez(mada vise ovaj drugi)...a od krila bih najvise navasa volio..
mada se s njim ne povezujemo..al' je zemlja igrac,,i pravo me cudi da do sada nije nigdje otis'o..i naravno cahilla,,
sigurno da nece bit' placen puno....i koga god dovede odlicno ce proci-...
al' ako se ne dovede krilo,,volio bih da KK predje na formaciju 4-3-3..sa suarezom,carrollom i recimo tevezom u napadu..ta trojica vrijede mnogo para..ii logicno bi bilo da paraju mreze..
al' sve je na Kingu Dalglishu,, jer In Kenny We Must Trust ...
mada se s njim ne povezujemo..al' je zemlja igrac,,i pravo me cudi da do sada nije nigdje otis'o..i naravno cahilla,,
sigurno da nece bit' placen puno....i koga god dovede odlicno ce proci-...
al' ako se ne dovede krilo,,volio bih da KK predje na formaciju 4-3-3..sa suarezom,carrollom i recimo tevezom u napadu..ta trojica vrijede mnogo para..ii logicno bi bilo da paraju mreze..
al' sve je na Kingu Dalglishu,, jer In Kenny We Must Trust ...
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly
Rumours Andy Carroll has cut his hair!!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Hvalim te Bože ako je tačno!Carlo je napisao/la:Rumours Andy Carroll has cut his hair!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.