Eh super! Jednu ste utakmicu pobijedili, ovu drugu će te izgubit i elhamdulilah. To je super učinak 50 %, ha ja, nek i Zvijezda uzme koji bod.eky je napisao/la:Juniroi dobili sarajevo 2-0 brawo juniori VIVA ZELJO VIVA MANIJACI da i seniori dobiju zwijezdu pa lOm....
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
A đe da znam?!
ma nek uzme zwijezda bod i swima dobro a jahhhRaz_ba je napisao/la:Eh super! Jednu ste utakmicu pobijedili, ovu drugu će te izgubit i elhamdulilah. To je super učinak 50 %, ha ja, nek i Zvijezda uzme koji bod.eky je napisao/la:Juniroi dobili sarajevo 2-0 brawo juniori VIVA ZELJO VIVA MANIJACI da i seniori dobiju zwijezdu pa lOm....

...Jer PLAVA DOLINA,krv i srce moje dowoljan je razlog za PLAWO srce moje što za LJOŽE kuca i za njega gine...
I da izgubimo nije nista strasno, moramo priznati da nemamo neki sastav i neke kvalitetne igrace, vidjelo se to protiv sirokog borbenost se isplatila, kad bi uzeli 1 bod to bi bilo ludilo a necemo sada se dizati i pricati o 3 boda jer je to za mene nemoguca misija.
FC BAYERN je napisao/la:I da izgubimo nije nista strasno, moramo priznati da nemamo neki sastav i neke kvalitetne igrace, vidjelo se to protiv sirokog borbenost se isplatila, kad bi uzeli 1 bod to bi bilo ludilo a necemo sada se dizati i pricati o 3 boda jer je to za mene nemoguca misija.
ma nie buraz nemoguca misija swe je moguce al BOD ko kuca bgmi i swima dobro

...Jer PLAVA DOLINA,krv i srce moje dowoljan je razlog za PLAWO srce moje što za LJOŽE kuca i za njega gine...
Ma važno je da se igra lijepo i pošteno pa nek se uzme koliko je nafake! Osim toga i Željo je naš, šta ćeš! Zvijezda je moja ali da želji treba bod ja bih danas za njega navijo iz sveg glasa, eto!eky je napisao/la:ma nek uzme zwijezda bod i swima dobro a jahhhRaz_ba je napisao/la:Eh super! Jednu ste utakmicu pobijedili, ovu drugu će te izgubit i elhamdulilah. To je super učinak 50 %, ha ja, nek i Zvijezda uzme koji bod.eky je napisao/la:Juniroi dobili sarajevo 2-0 brawo juniori VIVA ZELJO VIVA MANIJACI da i seniori dobiju zwijezdu pa lOm....
bod nama bod wama mozel
???
A đe da znam?!
Eh super! Jednu ste utakmicu pobijedili, ovu drugu će te izgubit i elhamdulilah. To je super učinak 50 %, ha ja, nek i Zvijezda uzme koji bod.[/quote]
ma nek uzme zwijezda bod i swima dobro a jahhh
bod nama bod wama mozel
???[/quote]
Ma važno je da se igra lijepo i pošteno pa nek se uzme koliko je nafake! Osim toga i Željo je naš, šta ćeš! Zvijezda je moja ali da želji treba bod ja bih danas za njega navijo iz sveg glasa, eto![/quote]
pa to se trazi i cijeni i swaka cast na tom
zwijezda je fin tim nawijaci isto znam da smo na platou ispred grbawice skupa stajali itd..znaci noormalni ljudi respect...
ma nek uzme zwijezda bod i swima dobro a jahhh

Ma važno je da se igra lijepo i pošteno pa nek se uzme koliko je nafake! Osim toga i Željo je naš, šta ćeš! Zvijezda je moja ali da želji treba bod ja bih danas za njega navijo iz sveg glasa, eto![/quote]
pa to se trazi i cijeni i swaka cast na tom

I kadeti su dobili njanje 3:2
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Ja predlažem da se izmijeni način bodovanja kad su u pitanju međusobni dueli Želje i Zvijezde: kad se igra u Gradačcu bez obzira na rezultat nek Zvijezda dobije tri boda a Željo dva, a kad se igra na Grbavici, opet bez obzira na rezultat nek Željo dobije tri boda a Zvijezda dva. Kako god skontam drukčije nije pravedno. Ne mogu ja klasično ovdje navijat. Za zvijezdu moram navijat tako mi dolazi iz grudi a teško mi kad željo izgubi. Ako se slažete s ovim mojim prijedlogom javite mi.
Napomena: bodovanje za sve ostale klubove ostaje ovako kako je sada: pobjeda 3, neriješeno 1 poraz 0. (Genijalno) hehe
Napomena: bodovanje za sve ostale klubove ostaje ovako kako je sada: pobjeda 3, neriješeno 1 poraz 0. (Genijalno) hehe
A đe da znam?!
- ultra manijak
- Kontakt:
http://www.fkzeljeznicar.com/text/uzivo.php
ovdje mozete pratiti live text prjenos
manijaci ima da grme
ovdje mozete pratiti live text prjenos
manijaci ima da grme
ZBOG TEBE RODJEN I S TOBOM CU DA UMREM
I MOJE SRCE TEBI PRIPADA,
JA ZAUVJEK SA TOBOM CU DA BUDEM,
JER BEZ TEBE NEMOGU NIKADA
I MOJE SRCE TEBI PRIPADA,
JA ZAUVJEK SA TOBOM CU DA BUDEM,
JER BEZ TEBE NEMOGU NIKADA
haj fala boguSeyo_TM je napisao/la:I kadeti su dobili njanje 3:2

evo stativu pogodismo
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- bilalinho2
- Kontakt:
stativa za Zeljeznicar, rezultat jos uvjek 0-0
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
Veliku priliku za Željezničar nije iskoristio mladi Kovačević nakon što je Bešlija sjajno prošao po desnoj strani te centrirao, lopta je lutala između igrača, na kraju se za loptu izborio Kovačević i šutirao ali je golman Karić spasio svoj gol.
Ako hoćemo bodove ne smijemo propuštati ovakve šanse.

Ako hoćemo bodove ne smijemo propuštati ovakve šanse.
na txtu 1:0 za zvijezdu pu mater mu
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
- bilalinho2
- Kontakt:
ja slusam na radiju rezultat je 0 0
oko 3000 navijaca
laktasi 1 0 karalic
oko 3000 navijaca
laktasi 1 0 karalic
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
Koji radio, daj frekvenciju, radio sam zadnji put slusao prije sto godinabilalinho2 je napisao/la:ja slusam na radiju rezultat je 0 0
oko 3000 navijaca
laktasi 1 0 karalic

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
bilalinho2 je napisao/la:ja slusam na radiju rezultat je 0 0
oko 3000 navijaca
laktasi 1 0 karalic
Koja stanica brate,ne mogu da nađem nikako? Hvala unaprijed
Moze li se taj radio slusati preko interneta???Aj molim vas posalji neko!!!
Il regno del Diavolo!
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, b00t, Bing [Bot], ristagrad i 25 gostiju.