FK Krajina Cazin

FKKrajina
Kontakt:

Re: FK Krajina Cazin

Post Postao/la FKKrajina » 06 nov 2011, 10:54

" onclick="window.open(this.href);return false;

IDe video penala : ) Zaustaviti prije sutiranja pa ce se vidjeti da su 2 igraca u tom momentu u 16 metara..... jedan domaci, jedan gostujuci.... ponavljanje opravdano !!!

KiNg_SeRgiO_RaMoS
Kontakt:

Post Postao/la KiNg_SeRgiO_RaMoS » 06 nov 2011, 16:20

I kod ponovljenog penala ista situacija.

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 06 nov 2011, 20:11

[youtube][/youtube] ;)
Šejtani Cazin 1999 !

Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 08 nov 2011, 09:10

slika
slika

slika

slika

Stadion nije bio popunjen ali protiv Jedinstva ce biti :)
Šejtani Cazin 1999 !

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 08 nov 2011, 20:18

Propao klub

jadni ste :D

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 08 nov 2011, 20:52

Spartak je napisao/la:Propao klub

jadni ste :D
Ima se,može se :lol: :lol:
Šejtani Cazin 1999 !

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 08 nov 2011, 22:14

http://www.cazin-danas.com/vijesti/2011 ... jinaq.html" onclick="window.open(this.href);return false;

press konferencija. VIdeo.

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 08 nov 2011, 22:33

Danas je u prostorijama Sportske dvorane u Cazinu održana press konferencija povodom utakmice između FK Krajina – NK Krajišnik, koja je odigrana proteklog vikenda, a na kojoj su se predstavnici FK Krajina obratili saopštenjem za javnost, koje vam u cijelosti prenosimo:

Ova utakmica je počela sedam dana ranije u Hrasnici kada su naša dva najbolja igrača (Čahtarević i Dizdarić) kartonirani kako ne bi igrali u ovoj utakmici, a kojima je sudija te utakmice u lice rekao da zna da imaju parne karotne, i sve to što je prijatelj sa trenerom Krajišnika!

Kada neko obeća premije igračima od 1.000 KM za pobjedu, kada nudi službenim licima novčane nagrade za pomoć za pobjedu u derbiju, i kada takvu utakmicu izgubi, onda ima pravo da se ljuti, ali ne i da laže i omalovažava pobjedu fudbalera Krajina i poziciju na kojoj se klub nalazi. Uzgred, fudbaleri Krajine su za pobjedu od sponzora za ovu utakmicu imali obećanu nagradu od po 100 KM.

Također, ne možemo, a da se ne osvrnemo na utakmicu istih rivala u Velikoj Kladuši od prije pola godine, a koja je odlučivala o opstanku u ligi, kada je igrač Krajišnika Šabić postigao gol rukom i kada se cijeli stadion smijao, pa se pitamo gdje su tada bile ove ”poštenjačine” pa da kažu istinu!? Kako su samo te iste ”poštenjačine” u prošlom kolu pobjedile Jedinstvo u Velikoj Kladuši postignutim golovima u sumrak jer se i igralo do samoga mraka, tj. do pobjedničkog gola Krajišnika.

Moramo reći da je Uprava FK Krajina učinila sve što je trebalo za organizaciju utakmice, da je sve bilo besprijekorno organizirano i bez najmanjeg incidenta na terenu i van njega, da nije bilo nijednog grubog starta fudbalera Krajine, niti jedne povrede igrača bilo koje ekipe, a da je sve pokvarila ”politika iz Velike Kladuše” koja je telefonom prekinula utakmicu, a posljedice svega toga će snositi Klub u narednom periodu. Na kraju, takve stvari se i dešavaju klubovima koje vode politički intriganti, sportske neznalice i ljudi zalutali u fudbal. Nije FK Krajina kriv što sa budžetom koji je tri puta manji od budžeta NK Krajišnik uspješno ide ka Premijer ligi BiH, a Krajišnik se grčevito bori za opstanak i vjerovatno će poslije ovoga incidenta ispasti u Drugu ligu. Kako opravdati toliko utrošena sredstva na trenere, profesionalce i igrače iz Hrvatske, Brazila i sličnih destinacija, a na kraju opet putovati u Bužim, Vrnograč ili Podzvizd, uz dužno poštovanje prema ovim časnim amaterskim klubovima i bez ikakve namjere da ih omalovažavamo.

Na kraju, moramo istaknuti i pristrasno i nekorektno pisanje i izvještavanje pojedinih medija koji se predstavljaju nezavisnima i kantonalnima, a izvještavaju pristrasno i navijački.”

Nakon pročitanog saopćenja za javnost, član Upravnog odbora FK Krajina Ibro Adilagić je još jednom istaknuo da je krajnji cilj Krajine ulazak u Premijer ligu BiH, ali da taj rezultatski uspjeh planiraju ostvariti igrama na zelenom terenu.

Nama, zaljubljenicima u najvažniju sporednu stvar na svijetu, ostaje nada da neće još puno vremena proći, pa da, nakon krajiških derbija prepričavamo poteze i golove najboljih igrača svojih klubova, a ne da čitamo pristrasna saopćenja za javnost Uprava tih istih klubova.
Šejtani Cazin 1999 !

Free_shooteR
Kontakt:

Post Postao/la Free_shooteR » 09 nov 2011, 10:10

pa i vi radite sa sudijama.....i ne pametujte da ne radite :D...ne moze se sve na zelenom tereno..mora nes i na zelenom stoLu xD
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 09 nov 2011, 10:29

Free_shooteR je napisao/la:pa i vi radite sa sudijama.....i ne pametujte da ne radite :D...ne moze se sve na zelenom tereno..mora nes i na zelenom stoLu xD
Gle ovo cijelia liga to radi osim UNISA,opet ponavljam da je ekipa UNISA prekinula utakmicu hajd ok,ali nasao se to klub Krajisnik koji je jedan od najmutnijih u ligi kao oni su cisti i ja jos ne kontam zasto su prekinuli utakmicu.Ako Jedinstvo iz Bihaca nije prekinulo utakmicu u Kladusi a svi znamo da je imalo 100 puta bolje razloge da to urade nego Krajisnik u ovaj utakmici sa Krajinom,ako jedna ekipa Capljine to nije uradila u Kladusi a dosta razloga je bilo ili cak ako ekipa Krajine nije to uradila prosle sezone pri igranju kosarke ekipe Krajisnika na nogometnoj utakmici onda ja stvarno ne znam .
Šejtani Cazin 1999 !

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 10 nov 2011, 16:03

Ide krajina u Premierligu iduce sezone abd...jedva cekam da dodjem na utakmice kad budu dolaili velez,zeljo i sarajevo
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 10 nov 2011, 16:31

majestic24 je napisao/la:Ide krajina u Premierligu iduce sezone abd...jedva cekam da dodjem na utakmice kad budu dolaili velez,zeljo i sarajevo
Normalno da ide ja sam znao odma cim su se tribine pocele raditi da se nesto sprema.
Šejtani Cazin 1999 !

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 10 nov 2011, 16:47

majestic24 je napisao/la:Ide krajina u Premierligu iduce sezone abd...jedva cekam da dodjem na utakmice kad budu dolaili velez,zeljo i sarajevo
Jedno pitanje: Dolaziš li sad na utakmice, kad imaš priliku gledati UNIS, Branitelj, Rudar i druge drugoligaše?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 10 nov 2011, 16:56

Komisija za takmičenje Nogometnog saveza Federacije BiH, na vanrednoj sjednici održanoj 09.11.2011. godine u Sarajevu, razmatrajući pitanje prekinute utakmice 13. kola Prve lige FBiH: NK „Krajina“ – NK „Krajišnik“, igrana 05.11.2011. godine u Cazinu donijela je sljedeću: odluku:

1. Prolongira se odluka o registraciji utakmice zbog nepotpunih izvještaja službenih lica i traženja stručnog mišljenja i analize suđenja od strane Komisije za suce i suđenje NS FBiH.

2. Suspenduju se do okončanja postupka službena lica sa utakmice NK „Krajina“ – NK „Krajišnik“: glavni sudac Mehanović Read, asistenti Mavrak Dalibor i Perić Marko, četvrti sudac Mujić Elvis, kontrolor suđenja Biletić Miroslav i delegat Krasić Tomo.

3. Komisija nije prihvatila izvještaje i dopunske izvještaje službenih lica utakmice, smatrajući ih šturim, nedovoljno preciziranim i nekonkretnim.

4. Komisija nalaže službenim licima dostavljanje dopune službenih izvještaja u NS FBiH najkasnije do 11.11.2011. godine. Dopunjeni izvještaji moraju detaljno i tačno opisati sva dešavanja prije, za vrijeme i nakon utakmice, sa akcentom na sve okolnosti koje su dovele do prekida utakmice, pod prijetnjom pokretanja disciplinskog postupka u slučaju nedostavljanja nepotpunih traženih izvještaja.

5. Od NK „Krajišnik“ i NK „Krajina“, kao i od službenih predstavnika dva navedena kluba: Hušić Ramiza i Šehić Fahrudina, zahtijeva se dostavljanje izjašnjenja i izjava na sve okolnosti sa utakmice i to najkasnije do 11.11.2011. godine.

6. U cilju zaštite regularnosti takmičenja, a smatrajući zahtjeve klubova opravdanim, Komisija predlaže Izvršnom odboru NS FBiH i smatra neophodnim donošenje odluke o obaveznom snimanju svih utakmica Prve lige FBiH od strane neovisne agencije.

7. Komisija će na narednoj sjednici donijeti odluku o registraciji prekinute utakmice isključivo na osnovu relevatnih činjenica i dokaza, te na osnovu video snimka utakmice.

8. Komisija će insistirati kod svih nadležnih organa i tijela NS FBiH, kao i klubova učesnika u takmičenju, na striktnom pridržavanju Pravila nogometne igre i svih ostalih nogometnih propisa i odluka te odlučno zahtijevati primjenu disciplinske odgovornosti za sve koji narušavaju regularnost takmičenja i dignitet Komisije i institucije NS FBiH
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 10 nov 2011, 17:27

BaDa12 je napisao/la:
Jedno pitanje: Dolaziš li sad na utakmice, kad imaš priliku gledati UNIS, Branitelj, Rudar i druge drugoligaše?
Nedolazim. Nisam ja Cazinljanin. Druga liga mi nije zanimljiva al su definitivno dolaziti gledati kad budu u prvoj...prvo radi krajine a drugo da vidim najbolje BH klubove
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

SejtanCazin
Kontakt:

Post Postao/la SejtanCazin » 10 nov 2011, 18:46

majestic24 je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:
Nedolazim. Nisam ja Cazinljanin. Druga liga mi nije zanimljiva al su definitivno dolaziti gledati kad budu u prvoj...prvo radi krajine a drugo da vidim najbolje BH klubove
Druze da te ispravim, nije 'CazinLJanin' vec Cazinjanin :D Drago mi je ako udjemo u PL sto ce dolaziti i ljudi iz drugih gradova, nebitno odakle su :D Bitan je pun stadion i atmosfera na nivou a mislim da ce to biti ako udjemo u PL. 8-)
Ponosan sto sam KRAJISNIK ! KRAJINA CAZIN SC99

Free_shooteR
Kontakt:

Post Postao/la Free_shooteR » 11 nov 2011, 22:37

Petko je napisao/la:
Normalno da ide ja sam znao odma cim su se tribine pocele raditi da se nesto sprema.
polako sinovi...ima nas jos u ovoj ligi :)..ima i vecih i jacih klubova...na proljece ce se znati sve abd :)
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 12 nov 2011, 11:42

jednakih kao Krajina da,ali u ovom trenutku vecih i jacih tesko sve je to u 2-3 deka isto :D kruze price da se Keranovic vraca sad iako mislim da nam on nije potreban Almin brani srednje i navijaci ga vole.
Šejtani Cazin 1999 !

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 12 nov 2011, 11:50

Petko je napisao/la:jednakih kao Krajina da,ali u ovom trenutku vecih i jacih tesko sve je to u 2-3 deka isto :D kruze price da se Keranovic vraca sad iako mislim da nam on nije potreban Almin brani srednje i navijaci ga vole.
pa trenutno je Gradina u najboljem položaju, na +6 su i imaju gostovanje u Vogošći

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 12 nov 2011, 12:08

Gradina je tu gdje je zato sto igra 3 za 3 skoro sve utakmice,od ovih u vrhu oni su najmanji problem :)
Šejtani Cazin 1999 !

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.