Zahirović odličan, Vedo golijada .
Sredina terena usporena ,obrana malo šteka ,ali valjda adaptacija prilagodba trening

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

POTPIS fali nam jedan klasicni destruktivac,pa ovaj Maletic ne moze vezat kopacke Vranjesu..Za_raju je napisao/la:Bez formacije 4-5-1 mi bi izginuli protiv cigana...
Jao brate koliko je Vranjes MORAO biti pozvan za ove dvije utakmice

Ja evo dajem glavu da Dzeko danas nece postici pogodak cisto da se ne zamjeri navijacima Zeljeznicara, i da se sacuva za Portugal.
 Ja evo dajem glavu da Dzeko danas nece postici pogodak cisto da se ne zamjeri navijacima Zeljeznicara, i da se sacuva za Portugal.  Pjanic je ok, nije ozbiljna povreda. I zivi bili procitajte malo prethodna pitanja prije nego sto svoje postavite. Gledam pita freaer jer Pjanic povrijeden. Neko mu odgovara nije. Iduci komentar opet jel Pjanic povrijeden. Pa neko drugi veli nije. Kad opet treci clan jer Pjanic povrijeden. Majka mu stara nste nepismeni. Citajte malo-necete se pokajati
 Pjanic je ok, nije ozbiljna povreda. I zivi bili procitajte malo prethodna pitanja prije nego sto svoje postavite. Gledam pita freaer jer Pjanic povrijeden. Neko mu odgovara nije. Iduci komentar opet jel Pjanic povrijeden. Pa neko drugi veli nije. Kad opet treci clan jer Pjanic povrijeden. Majka mu stara nste nepismeni. Citajte malo-necete se pokajati 

scootyTM87 je napisao/la:Zeba institucija za pola repke.

zgembo89 je napisao/la:POTPIS fali nam jedan klasicni destruktivac,pa ovaj Maletic ne moze vezat kopacke Vranjesu..Za_raju je napisao/la:Bez formacije 4-5-1 mi bi izginuli protiv cigana...
Jao brate koliko je Vranjes MORAO biti pozvan za ove dvije utakmice

http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;SoloJuve26 je napisao/la:Imal ko link?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.