secer je napisao/la:Pirke je napisao/la:Trkao sa se malkice, samo da ga probam, i pobjedio sam protiv dva Mustanga
cekaj, da taj mustang nije bio parkiran?
inace, ovo je moje auto snova samo mi jos fali da ubjedim hanumu koja prijeti da ce mi odvest´ djecu ako ga kupim

al´ ne bio ja seco ak´ je ne ubijedim do ljeta. ford mustang shelby GT sa 639 ps

Ozbiljno ti kazem, nisam ni ja vjerovao... Predpostavljao sam da su me tipovi podcijenili... Ali otisao sam na par foruma da vidim kako se ostali drze i vidio sam dosta vozaca 850 T5 ili T5-R koji su uzeli Mustange. Jedan je bio drama modificiran, a ostali su bili kao moj odprilike. Ipak, predpostavljam da su nas podcijenili i nisu ocekivali da je ovaj Volvo ipak dobar. Jbg, to i jest definicija sleepera.

Ali onaj GT me je 100% podcijenio, vidio sam da je usporio kad smo dosli do 140 na sat. Ako bi stigli na 160-170, sigurno bi on nastavio dok bi ja ostao tu negdje. Nema teorije da bi ga pobjedio, da ga je neko malo ludi vozio! GT je jedan od boljih auta... Posebno ovi najnoviji, odkako je Ford poceo praviti jako dobra auta.
Kao sto sam rekao, ovaj je Volvo poznat kao jedan od boljih sleepera. Ipak pici 0-100 u 7 sekundi...
Cekaj da nadjem info...
Edit:
T-5 (Turbo) B5234T 2.3L 2319cc I5 20v; Turbo (Mitsubishi TD04-15g); Bosch Motronic 4.3; 225 hp (166 kW)@5200 rpm 300 N·m @2000 rpm M56; 5 speed manual; 0–100 km/h: 7.0s, VMax: 234 km/h(145 mph)
Moj je modificiran i dodato mu je 40HP.
Sto se mene tice, boli me briga jeli moj auto brzi od nekog drugog, najvaznije mi je da me odbaci od tacke A do tacke B.