Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Arnelinho
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Arnelinho » 08 nov 2011, 14:18

Tema pala u zaborav. :?
"Sparsi" su očajni u želji za dovođenjem još jednog kvalitetnog napadača, a voleli bi da vide Lukasa Podolskog u "belom" delu Severnog Londona.

Ugovor sa Kelnom nemačkom reprezentativcu ističe 2013. godine, stoga Podolski želi još jednom da se oproba u Ligi šampiona.

Poznato je da se i čelnici Arsenala raspituju za Podolskog, a očekuje se da će u januaru uputiti ponudu "jarčevima".

Ukoliko Podolski ne dođe na "Lejn", čelnici Totenhema imaju i druge opcije.

Gabrijel Agbonlahor i Fernando Ljorente su, takođe, na meti "Sparsa", ali je pitanje hoće li biti u stanju da daju najvišu ponudu za ove fudbalere.
U timu 11.kola Premiershipa su: Thomas Vermaelen,Mikel Arteta i Robin van Persie 8-)
“I am committed to Arsenal. I am the captain … Don’t believe everything you read.” - Robin van Persie
“I really like Arsenal. But you, yes, you. Do you really like Arsenal? Or just Arsenal with trophies?” ( Dennis Bergkamp )
Eto malo, onako na'kih vijesti, samo da tema oživi. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 08 nov 2011, 14:48

Svi smo mi Jack !

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 08 nov 2011, 18:12

http://www.premierleague.com/page/Headl ... 42,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vođa zna.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 08 nov 2011, 20:33

Hazarda neka niko od engleskih klubova ne očekuje :lol: :
Hazard: "I want to play for Real Madrid and I will not listen to offers from any other team."

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 08 nov 2011, 21:16

To je bomba prvoklasna :lol: i šta, neymar, hazard, di maria, cristiano, gdje će on minutažu naći? :lol:

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 08 nov 2011, 22:18

@Arnele mozel izvor za tu izjavu ?

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 08 nov 2011, 22:48

Profesor je napisao/la:@Arnele mozel izvor za tu izjavu ?
Vidiš da krijem ime, zovi me po nicku. :mrgreen:

Ovo sam pokupio sa jedne fb stranice.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 09 nov 2011, 00:41

Arnelinho je napisao/la:
Profesor je napisao/la:@Arnele mozel izvor za tu izjavu ?
Vidiš da krijem ime, zovi me po nicku. :mrgreen:

Ovo sam pokupio sa jedne fb stranice.
Jbg, dugacak ti nick :P

Twitter/FB :arrow: :lol: A mislim da od Hazarda nema nista i da se samo lozimo. Jer ako nekim slucajem, klubovi kojima nije tesko izdvojiti veliku svotu novca za igraca (Real, Cska), nece biti zainteresirani za njega, onda ce biti cijena ta, koja nece biti po ukusu vodje&co . Ako cemo realno, momak ne vrjedi vise od 20m, al gledajuci na to da ima dugogodisnji ugovor sa Lillom, onda ocekujem da ce traziti oko 30 milki. Svakako da je veliki talenat, al izdvajati tolike pare bilo bi u najmanju ruku smjesno. Gledao sam ga malo u LP ove godine, posebno protiv Intera i nije se bas extra iskazao. Svakako bi Goetze bio moj prvi pick onda Eden ili onaj mali Eriksen iz Ajaxa.

Wenger tells Telefoot he is interested in Eden Hazard: 'He's one of best young players in Europe and is among the players we are following'
From Matt Spiro's twitter(French journo).

Navodno da su i Spudsi zainteresirani za Hazarda :lol: e moj Arry :lol:
slika

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 09 nov 2011, 09:00

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... senal.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Čisto da se zna, Arsenal je najdraži klub Grossonje u Engleskoj. Yebo Maria, tu je Kevin. :mrgreen:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 09 nov 2011, 18:44

Postoji li jos neko ko sumnja u kvalitete Gervinha??? Zadnjih 4-5 golova koje je dao Robin Van Persie je nastimao ovaj momak, uz to je dao gol protiv Stoke City-a, i svaku utakmicu je medju boljim igracima Arsenala, definitivno bolji od Nasrija kad je ovaj tek dosao, a kako je krenuo sa asistencijama do kraja sezone ce imati vise od doticnog..
A vec ima istu statistiku 8 2 gola i 5 asistencija, ovaj 8 utakmica 1 gol i 6 asistencija, ali naravno on ne valja..
Celik!3,2,2.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 09 nov 2011, 20:31

Gervinho je klasa, dokazao je to.

Nego šuška se o dolasku malog Reusa u Arsenal. Uff kakvo bi on pojačanje bio :o strašan igrač, trebamo ga uzeti pod svoje ruke prije nego što ga bavarci uzmu.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 09 nov 2011, 20:37

Onaj ko ne vidi kvalitete Gervinha ili nije objektivan ili ga mrzi ili neće da vidi. Ono koliko on doprinosi ekipi i budala vidi. ;)

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 09 nov 2011, 21:20

I da, ajmo moderator ovu anketu malo da mijenjamo, imamo mi nove mete, ove su zastarjele XD

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 09 nov 2011, 22:56

Ubjedljive nogometašice Arsenala i Lyona

U srijedu je odigrano pet uzvratnih susreta osmine finala Lige prvaka za žene. Dalje su prošli Arsenal, Lyon, Rossyanka...
Arsenal je s 5:1 u revanšu deklasirao Rayo Vallecano. Engleskinje su u Španiji odigrale 1:1, a ovom su pobjedom potvrdile učešće u četvrtfinalu najelitnijeg natjecanja. Pogotke su danas postigli Ludlow, Little, Yankey, Nobbs i Carter, a počasni pogodak za gošće postigla je Pablos u 72. minuti.

Superiorne su bile nogometašice Lyona koje su na Gerlandu sa 6:0 porazile Spartu iz Praga. Interesantno, istim su rezultatom Francuskinje slavile i u Pragu.

Ruski Rossiynka je remizirao s Voronezhom 3:3, no zbog 4:0 pobjede u prvoj utakmici prošao je dalje. Nogometašice danskog Brondbyja s 3:1 su slavile u Italiji protiv Torresa i prošle dalje. Na Parku Prinčeva nogometašice PSG-a su bile bolje od favoriziranog Frankfurta (2:1). Nijemice idu dalje zbog visoke (3:0) pobjede u prvom susretu.

Ostalo je da se odigraju još tri utakmice osmine finala. Izvjesno je da će proći dalje i Potsdam koji je sa 10:0 deklasirao Glasgow City, dok će neizvjesno biti u utakmici Neulengbach - Malmo (1:3 prva utakmica) i Fortuna Hjorring - Goteborg (0:1).

Liga prvaka - žene, osmina finala:

Arsenal - Rayo Vallecano 5:1
Rossyanka - Voronezh 3:3
Lyon - Sparta Prag 6:0
Torres - Brondby 1:3
PSG - Frankfurt 2:1
Eto nama titule u LP. :P A koliko znam i koliko sma upratio ova Yankey-ova je jedna od najboljih igračica na svijetu. Uz mladu njemačku golmanku (reprezentativku, ime zaboravio) , B.Prinz i naravno Martu. :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 nov 2011, 23:06

frankqqqqq je napisao/la:I da, ajmo moderator ovu anketu malo da mijenjamo, imamo mi nove mete, ove su zastarjele XD
Pošaljite mi u poruci šta želite u anketi i problem riješen. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 10 nov 2011, 01:16

Ma samo dok Gervinho procepi,blizu je :)

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 10 nov 2011, 11:38

frankqqqqq je napisao/la:Gervinho je klasa, dokazao je to.

Nego šuška se o dolasku malog Reusa u Arsenal. Uff kakvo bi on pojačanje bio :o strašan igrač, trebamo ga uzeti pod svoje ruke prije nego što ga bavarci uzmu.
Ma Reus je Bayernov od prosle godine vec ;)
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 10 nov 2011, 11:48

@Arnelinho
tako je bilo i prosle godine pa ih ubile one francuskinje, Lyon

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 10 nov 2011, 15:07

Jacky jos uvijek hoda uz pomoc staka. CC sta rade ovi doktori, ne mogu covjeka osposobit

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 nov 2011, 21:10

Reuf je napisao/la: Ma Reus je Bayernov od prosle godine vec ;)
Ima li koji igrac da nije Bayernov??? Ili mi se cini da vec Bayern ima 4-5 novih igraca...
Celik!3,2,2.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.