HAHAHAHAHAHHAH nema dalje !amertiger je napisao/la: Za Zelju navijam od kad sam se rodio, a za Barcu od svoje 6-7 godine zivota
Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Lyon,Real....
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu,Lyon,Real.
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Jeste. Čudo je, čudo je i to da je 98% milionera danas onih koji su te milione radom stekli, a samo 2% ih je te milione naslijedilo.DRHAUSE je napisao/la:Kapitalizam je čudo.

PS. Kakve veze ima kapitalizam sa ovim

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Ponekad se i ja upitam, da li su ti neki ljudi ikada kročili na Špansko, Britansko, Njemačko tlo... to je baš nebulozno, živjeti u Bosni, biti mančesterovac npr.Dule 078 je napisao/la:Je li samo meni bolesno kad procitam da ima pojedinaca koji pisu u prvom licu mnozine (MI) kad pominju Manchester,Bayern,Inter,Arsenal....?
Zar je tolika moc ovih globalistickih medija i njihovih ispiraca mozga? Ispocetka sam mislio da se ljudi zajebavaju i da su to izolovani slucajevi,ali sad vidim da nesto nije u redu ili sa mnom ili sa njima!
Zanima me misljenje ostalih.

Zadnja izmjena: AYAN, dana/u 08 nov 2011, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Oni rade dva posla i spavaju 4 sata u prosjeku samo da bi platili stan 4x4 .Bosanac neradi ništa , ima kuču , lijepu ženu , auto i po cijeli dan se zajebava . BITI LEVAT JE STVAR IZBORA.ZELJO DO GROBA je napisao/la:Azijski cudaci,
mogu li ja biti jedan od njih..
primjera radi, bdp u Japanu je oko 30 hiljada dolara po glavi stanovnika, dok je kod nas oko 6 hiljada dolara
industrija tih drzava u kojima zive ti Azijski cudaci je daleko razvijenija od nase, u svakom pogledu su daleko ispred nas...
al evo da se vratimo na fudbal, imaju odlicne stadione, odlicne uslove za rad, u sustini sva infrastruktura je na visokom nivou,
a sad imaju dosta jaku reprezentaciju, njihovi igraci igraju u najjcim klubovima na svijetu, za razliku od nas ulazu u sport...
ja zelim da i mi budemo kao oni, moze i upola kao oni...
jer oni za razliku od vecine ljudi ovdje mogu sebi priustiti da kupe rekvizite voljenog im europskog kluba,
a ne kao kod nas na pijaci za 10KM dobijes tri dresa i jos ti kusur vrate...

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
100% milionera se obogatilo na levatima.Arnelinho je napisao/la:Jeste. Čudo je, čudo je i to da je 98% milionera danas onih koji su te milione radom stekli, a samo 2% ih je te milione naslijedilo.DRHAUSE je napisao/la:Kapitalizam je čudo.Eh, ako to ne valja ne znam šta valja.
PS. Kakve veze ima kapitalizam sa ovim
DOK JE BUDALA PAMETAN ČE ŽIVJETI.

Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Zato ne biti budala nego pametan.DRHAUSE je napisao/la: 100% milionera se obogatilo na levatima.
DOK JE BUDALA PAMETAN ČE ŽIVJETI.

Al' i pored toga Kina je danas u svakom pogledu jedna od najvećih sila na svijetu. O Japanu da ne pričam.Oni rade dva posla i spavaju 4 sata u prosjeku samo da bi platili stan 4x4 .Bosanac neradi ništa , ima kuču , lijepu ženu , auto i po cijeli dan se zajebava . BITI LEVAT JE STVAR IZBORA.

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
grijesis, oni rade 8 sati, al rade i ne zajeba.vaju se kao ovdje gdje ti je jedini dobar poso ako mozes izaci ranije, imati vremena za domor na poslu bar 4 sata, iako radis svega 8...ako mozes sta hajrovati od firme i tako...DRHAUSE je napisao/la:Oni rade dva posla i spavaju 4 sata u prosjeku samo da bi platili stan 4x4 .Bosanac neradi ništa , ima kuču , lijepu ženu , auto i po cijeli dan se zajebava . BITI LEVAT JE STVAR IZBORA.ZELJO DO GROBA je napisao/la:Azijski cudaci,
mogu li ja biti jedan od njih..
primjera radi, bdp u Japanu je oko 30 hiljada dolara po glavi stanovnika, dok je kod nas oko 6 hiljada dolara
industrija tih drzava u kojima zive ti Azijski cudaci je daleko razvijenija od nase, u svakom pogledu su daleko ispred nas...
al evo da se vratimo na fudbal, imaju odlicne stadione, odlicne uslove za rad, u sustini sva infrastruktura je na visokom nivou,
a sad imaju dosta jaku reprezentaciju, njihovi igraci igraju u najjcim klubovima na svijetu, za razliku od nas ulazu u sport...
ja zelim da i mi budemo kao oni, moze i upola kao oni...
jer oni za razliku od vecine ljudi ovdje mogu sebi priustiti da kupe rekvizite voljenog im europskog kluba,
a ne kao kod nas na pijaci za 10KM dobijes tri dresa i jos ti kusur vrate...
dok je kod njih druga situacija, rade isto kao i mi vremsnski, al oni rade i na kraju dobiju mjesecnu platu i mogu sebi prisutiti i stan i auto i provod i dresove i salove najdrazeg kluba, koji je igrom slucaja nalazi u Europi..
samo dopustam da ima razlike u njihovom i nasem provodu, kod nas je provod ako sjedes, popijes, tu da je meza, moze rostilj, janje okrenes...
dok oni to rade na drugi nacin...
ako me se pita draze mi je ovo prvo, al to je sve stvar ukusa, a o ukusima se ne raspravlja..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sto vas vecina ne drka na klubove iz trecih ili cetvrtih liga ? Nego svi balite po barsama,realima.....

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Slično kao kad bi tebe neko pit'o što ne drk.aš na Vratnik ?Sarajlijc@ je napisao/la:Sto vas vecina ne drka na klubove iz trecih ili cetvrtih liga ? Nego svi balite po barsama,realima.....

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Slicno ? Hmmm ne bih rekao.Arnelinho je napisao/la: Slično kao kad bi tebe neko pit'o što ne drk.aš na Vratnik ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
To ti je odlika debila.Ne tako davno u ovoj zemlji su se muškarci smijali svojim ženama zbog preozbiljnog shvačanja Meksičkih sapunica a sad imamo ove debile koji se blamiraju za nešto što što očima nisu vidjeli.Sjede u vlažnim podrumima i pjevaju "You Will never walk alone".Being jerk is full time job.AYAN je napisao/la:Ponekad se i ja upitam, da li su ti neki ljudi ikada kročili na Špansko, Britansko, Njemačko tlo... to je baš nebulozno, živjeti u Bosni, biti mančesterovac npr.Dule 078 je napisao/la:Je li samo meni bolesno kad procitam da ima pojedinaca koji pisu u prvom licu mnozine (MI) kad pominju Manchester,Bayern,Inter,Arsenal....?
Zar je tolika moc ovih globalistickih medija i njihovih ispiraca mozga? Ispocetka sam mislio da se ljudi zajebavaju i da su to izolovani slucajevi,ali sad vidim da nesto nije u redu ili sa mnom ili sa njima!
Zanima me misljenje ostalih.

Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- Centre forward
- Kontakt:
Moj komso koji duboko gazi sedamdesete ode u vojsku 1958 god u tadasnji nam glavni grad Beograd te pogleda utakmicu Zvezda - Utd, i covjek se naprosto zaljubio u Engleze.Izuzmemo li period 92-95 ne postoji tekma Utd-a koju covjek nije pogledo a tako je i dan danas.EE to je ljubav 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Po čemu? I odgovori mi, zašto?Sarajlijc@ je napisao/la:Slicno ? Hmmm ne bih rekao.Arnelinho je napisao/la: Slično kao kad bi tebe neko pit'o što ne drk.aš na Vratnik ?
To su samo grebatori i šmoklje koje se daju grebatiSarajlijc@ je napisao/la:Sto vas vecina ne drka na klubove iz trecih ili cetvrtih liga ? Nego svi balite po barsama,realima.....
http://images.icnetwork.co.uk/upl/ldp2/ ... 991090.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
WE CARE ABOUT MONEY

Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Tvoj komšoCentre forward je napisao/la:Moj komso koji duboko gazi sedamdesete ode u vojsku 1958 god u tadasnji nam glavni grad Beograd te pogleda utakmicu Zvezda - Utd, i covjek se naprosto zaljubio u Engleze.Izuzmemo li period 92-95 ne postoji tekma Utd-a koju covjek nije pogledo a tako je i dan danas.EE to je ljubav
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... HZ1qcN3TWk" onclick="window.open(this.href);return false;
Svaka sličnost je namjerna.

Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
DRHAUSE je napisao/la: To ti je odlika debila.Ne tako davno u ovoj zemlji su se muškarci smijali svojim ženama zbog preozbiljnog shvačanja Meksičkih sapunica a sad imamo ove debile koji se blamiraju za nešto što što očima nisu vidjeli.Sjede u vlažnim podrumima i pjevaju "You Will never walk alone".Being jerk is full time job.
Svaka sličnost je namjerna!“[House is eating lunch while sitting next to a patient in a coma] He doesn't mind, I asked.”
Dr. Gregory House

- Centre forward
- Kontakt:
Da, vjerovatno bi i on za tebe rek'o to isto da zna da 20 sati dnevno sjedis za svojim racunarcicem.Mozda je bolje da napises domaci zadatak iz prirode i drustva, naljutice ti se ucitelj(ica)DRHAUSE je napisao/la:Tvoj komšoCentre forward je napisao/la:Moj komso koji duboko gazi sedamdesete ode u vojsku 1958 god u tadasnji nam glavni grad Beograd te pogleda utakmicu Zvezda - Utd, i covjek se naprosto zaljubio u Engleze.Izuzmemo li period 92-95 ne postoji tekma Utd-a koju covjek nije pogledo a tako je i dan danas.EE to je ljubav
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... HZ1qcN3TWk" onclick="window.open(this.href);return false;

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
http://3.bp.****/_gWQaU40PH24/T ... cepalm.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;Arnelinho je napisao/la:DRHAUSE je napisao/la: To ti je odlika debila.Ne tako davno u ovoj zemlji su se muškarci smijali svojim ženama zbog preozbiljnog shvačanja Meksičkih sapunica a sad imamo ove debile koji se blamiraju za nešto što što očima nisu vidjeli.Sjede u vlažnim podrumima i pjevaju "You Will never walk alone".Being jerk is full time job.Svaka sličnost je namjerna!“[House is eating lunch while sitting next to a patient in a coma] He doesn't mind, I asked.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Vidim ti iz avatara da si **** lik. Zato neču da se kačim sa tobom nego pričaj ti meni o tvom komši.Centre forward je napisao/la:Da, vjerovatno bi i on za tebe rek'o to isto da zna da 20 sati dnevno sjedis za svojim racunarcicem.Mozda je bolje da napises domaci zadatak iz prirode i drustva, naljutice ti se ucitelj(ica)DRHAUSE je napisao/la:Tvoj komšoCentre forward je napisao/la:Moj komso koji duboko gazi sedamdesete ode u vojsku 1958 god u tadasnji nam glavni grad Beograd te pogleda utakmicu Zvezda - Utd, i covjek se naprosto zaljubio u Engleze.Izuzmemo li period 92-95 ne postoji tekma Utd-a koju covjek nije pogledo a tako je i dan danas.EE to je ljubav

Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- Centre forward
- Kontakt:
@Dr, Poslije, ako budes tu, sad sam dobio poziv na kafu 

Zadnja izmjena: Centre forward, dana/u 06 jan 2013, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.