Portugalci će se naći u grotlu paklene atmosfere u Zenici, jer dužni smo im od prošlog puta!
Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin?!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- BH Patriot
- Kontakt:
Re: Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin
Na ove zahtjeve koje traže gosti iz Portugala ne trebamo udovoljiti, jer i mi imamo neka prava u UEFI i zna se da je Bilino Polje hram BH fudbala što se tiče navijanja. Nemam ništa protiv Koševa, ali stvarno nije ista atmosfera kao na prethodnim susretima kvalifikacija za Euro. Bio sam na Francuskoj (0-2) i Grčkoj (0-0) i jednostavno je atmosfera bila ravna velikoj nuli. Osim toga i sami igrači su nekoliko puta izjavljivali da im je mnogo uzbudljivije i zanimljivije igrati na terenu u Zenici .
Portugalci će se naći u grotlu paklene atmosfere u Zenici, jer dužni smo im od prošlog puta!
Livin' La Vida Loca ;)
Zenica u 2 ujutro....
[youtube][/youtube]
Sarajevo u 2 ujutro....

Gdje treba da se igra ???????
Sta treba da pravimo - Kosevo ili Bilino Polje ???
Osim ovoga da ovo pitanje postavimo zmajevima ???
[youtube][/youtube]
Sarajevo u 2 ujutro....

Gdje treba da se igra ???????
Sta treba da pravimo - Kosevo ili Bilino Polje ???
Osim ovoga da ovo pitanje postavimo zmajevima ???
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Sarajlija sam, ali misljenja sam da se treba igrati u Zenici, samo se treba kapacitet povecat, prekrit sve tribine i to je to. Pored toga nam ostaje da se nadamo da ce savez skupit para, naci investitora i napravit stadion ili uradit popravke na Grbavici, Kosevu.
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Sarajlija sam, ali misljenja sam da se treba igrati u Zenici, samo se treba kapacitet povecat, prekrit sve tribine i to je to. Pored toga nam ostaje da se nadamo da ce savez skupit para, naci investitora i napravit stadion ili uradit popravke na Grbavici, Kosevu.
ps...nemoj zaboravit da je vecina nas Sarajlija sminkeri i lafcine i nema sanse da bi mi sjedili pred centrotrans/eurolines i cekali karte. ma nema tih para....nazalost moj grad je pun debila i osoba koji misle da je 99% stvari "ofirno do bola"...

ps...nemoj zaboravit da je vecina nas Sarajlija sminkeri i lafcine i nema sanse da bi mi sjedili pred centrotrans/eurolines i cekali karte. ma nema tih para....nazalost moj grad je pun debila i osoba koji misle da je 99% stvari "ofirno do bola"...
Potpisujem.... Zenicanin sam i volio bi da i u Sarajevu gori kao kod nas. Povecat kapacitet i odraditi te prepravke...AÐ_Official je napisao/la:Sarajlija sam, ali misljenja sam da se treba igrati u Zenici, samo se treba kapacitet povecat, prekrit sve tribine i to je to. Pored toga nam ostaje da se nadamo da ce savez skupit para, naci investitora i napravit stadion ili uradit popravke na Grbavici, Kosevu.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Neko bi pomislio Zenicani samo napune stadion, samo oni vole repku. Oni samo najvise zarade na nama (šverc kartama). Imaju srecu samo sto imaju stadion koji donekle na nesto lici.
Treba napravit jedan novi stadion za repku, oko 30000 kapaciteta. Negdje u Vogosci, blizu autoputa gdje je svima pristupacno doc, a izbjec gradske guzve.
Treba napravit jedan novi stadion za repku, oko 30000 kapaciteta. Negdje u Vogosci, blizu autoputa gdje je svima pristupacno doc, a izbjec gradske guzve.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
-
karameldar
- Kontakt:
Zeničani požele malo fudbala pa ih ponese inače svake sedmice gledaju borbu za opstanak, dok mi hvala Bogu imamo Sarajevo i Želju, pa nam reprezentacija dođe ko usput da pogledamo na TV-u
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Sarajevo nikad nece biti grad za reprezentaciju sve dok se dvije stvari ne dese.
1. Stadion se napravi ili jedan renovira. Na Kosevu eho ne postoji i ako si u zadnjem redu treba ti dvogled da pratis tekmu.
2. Dok navijaci Zelje i Sarajeva ne skontaju da se klub nemoze nikad voljeti toliko ko reprezentacija.
Ovaj drugi detalj inace ide za sve navijace klubova u BiH. Naj gluplja stvar je kad dodjes na utakmicu reprezentacije a neki sminker nosi dres Zelje, Sarajeva, Celika, Slobode...

1. Stadion se napravi ili jedan renovira. Na Kosevu eho ne postoji i ako si u zadnjem redu treba ti dvogled da pratis tekmu.
2. Dok navijaci Zelje i Sarajeva ne skontaju da se klub nemoze nikad voljeti toliko ko reprezentacija.
Ovaj drugi detalj inace ide za sve navijace klubova u BiH. Naj gluplja stvar je kad dodjes na utakmicu reprezentacije a neki sminker nosi dres Zelje, Sarajeva, Celika, Slobode...
To ko koga više voli nije stvar izbora, mene iskreno više ponese kad gledam Želju, takva ti je i većina raje ovdje, više voli Sarajevo (Želju) nego reprezentaciju, to je tako i uvijek će biti...AÐ_Official je napisao/la:Sarajevo nikad nece biti grad za reprezentaciju sve dok se dvije stvari ne dese.
Ovaj drugi detalj inace ide za sve navijace klubova u BiH. Naj gluplja stvar je kad dodjes na utakmicu reprezentacije a neki sminker nosi dres Zelje, Sarajeva, Celika, Slobode...![]()
![]()
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Ok, neka bude tako, tvoj izbor. Al' mi nemozes reci da je ok kad neko dodje na utakmicu reprezentacije u dresu kluba ili sa shalom kluba. Isto tako nemozes mi reci da je ok kad se navijaci dijele na horde zla, pitare, robijasi, fukare, itd. Meni licno smeta kad ljudi nemogu da razlikuju utakmicu reprezentacije i klub, i da nemogu da skontaju koja garnitura/odjeca je pristojna za taj dogadjaj, nacin ponasanja. Zbog navedenih stvari mislim da bi najbolje da svaku utakmicu igramo u Frankfurtu ili Berlinu, jer jedino van nasih granica su navijaci svi kao jedan bez podjele i (u najmanju ruku) ne ispravne garnuture.muXmania je napisao/la:To ko koga više voli nije stvar izbora, mene iskreno više ponese kad gledam Želju, takva ti je i većina raje ovdje, više voli Sarajevo (Želju) nego reprezentaciju, to je tako i uvijek će biti...AÐ_Official je napisao/la:Sarajevo nikad nece biti grad za reprezentaciju sve dok se dvije stvari ne dese.
Ovaj drugi detalj inace ide za sve navijace klubova u BiH. Naj gluplja stvar je kad dodjes na utakmicu reprezentacije a neki sminker nosi dres Zelje, Sarajeva, Celika, Slobode...![]()
![]()
E pa pogledaj juznu tribinu na Bilinom Polju kad igra repka, crveni se od Celikovih salova i dresova. SRAMOTA i CIGANLUK
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Seljacino jos bi bilo dobro da si iz Sarajeva pa da ti povjerujem.muXmania je napisao/la:To ko koga više voli nije stvar izbora, mene iskreno više ponese kad gledam Želju, takva ti je i većina raje ovdje, više voli Sarajevo (Želju) nego reprezentaciju, to je tako i uvijek će biti...AÐ_Official je napisao/la:Sarajevo nikad nece biti grad za reprezentaciju sve dok se dvije stvari ne dese.
![]()
@szlaja buraz jug odavno nije crveno/crn na tekmama repke, ali slozices se da je i takav dobar od sablasno praznog Koseva. Sto se tice svercera ima ih iz svih gradova BiH. Ovu teknu su "najbolje pokrili " ovi sverceri iz Sarajeva, a licno sam se uvjerio u to.....
-
AÐ_Official
- Kontakt:
kome ti?bparena je napisao/la:Seljacino jos bi bilo dobro da si iz Sarajeva pa da ti povjerujem.muXmania je napisao/la:To ko koga više voli nije stvar izbora, mene iskreno više ponese kad gledam Želju, takva ti je i većina raje ovdje, više voli Sarajevo (Želju) nego reprezentaciju, to je tako i uvijek će biti...AÐ_Official je napisao/la:Sarajevo nikad nece biti grad za reprezentaciju sve dok se dvije stvari ne dese.
![]()
Najgori ste vi koji se odmah prsite a u stvari po forumima bacate kosti da se raja prepire. No krkane ako si stvarno toliko ogranicen na fudbalski 10 km kvadratnih bar nocas dodzi na Grbavicu i vidi mnogo vece vrijednosti nego sto tvoj lokalno/seljacki um moze zamisliti....
@szlaja buraz jug odavno nije crveno/crn na tekmama repke, ali slozices se da je i takav dobar od sablasno praznog Koseva. Sto se tice svercera ima ih iz svih gradova BiH. Ovu teknu su "najbolje pokrili " ovi sverceri iz Sarajeva, a licno sam se uvjerio u to.....
I sad bi ovo trebalo nekoga da zaboli - hoce zaboli nas kur.c za tobom i tvojim klubovima. Srce me boli za onim insanima iz Zivinica sto su napravili onoliku zastavu a nemaju karte. I evo mi patimo sto ti gledas repku na TV a mi uzivo. Samo za tvoju zalost i ciljeva koji nisu ni malo sportski da tikazem da mi na konaku u kuci dolaze dva momka iz Sarajeva i skupa idemo da bodrimo repku koju ti otvoreno ne volis. Daj Boze pameti pa da vas isutamo s foruma....muXmania je napisao/la:Zeničani požele malo fudbala pa ih ponese inače svake sedmice gledaju borbu za opstanak, dok mi hvala Bogu imamo Sarajevo i Želju, pa nam reprezentacija dođe ko usput da pogledamo na TV-u
p.s. ako ne volis koji se kur.c javljas i nije ti onda mjesto ovdje ....
-
Old Milwaukee
- Kontakt:
Moze odnijeti samo u neku stvar.Glupost da ne moze biti veca,isto kao i mjesanje ta dva pojma.muXmania je napisao/la:To ko koga više voli nije stvar izbora, mene iskreno više ponese kad gledam Želju, takva ti je i većina raje ovdje, više voli Sarajevo (Želju) nego reprezentaciju, to je tako i uvijek će biti...AÐ_Official je napisao/la:Sarajevo nikad nece biti grad za reprezentaciju sve dok se dvije stvari ne dese.
![]()
A to o vecini nedao bog,to samo osobe uskih i glupih razmisljanja mogu pomisliti.
- velez_mostar
- Kontakt:
Slazem se s tobom u potpunosti..bio sam jednom na juznoj tribini, i nikad vise, skupili se Robijasi, salovi, dresovi, i prije utakmice, na poluvremenu pogotovo pjevaju Celikove pjesme, haha, kao da nama nesto inate, a mi koji smo Red Army, Manijaci, sta ja znam treba da gledamo kako ce nas neko pitat jesmo li ovi, oni..koji smo..jer je sve u alkoholiziranom stanju do maksimuma.szlaja je napisao/la:E pa pogledaj juznu tribinu na Bilinom Polju kad igra repka, crveni se od Celikovih salova i dresova. SRAMOTA i CIGANLUK
Zenica ne zadovoljava kriterije grada domacina kad je u pitanju Reprezentacija jedne zemlje, svaka cast Zenicanima, i patriotizmu, ali je bez veze da nam neko gleda zemlju kroz jedan manje razvijeni grad.
Ona prica o tome kako je na Bilinom Polju dobra atmosfera, vjerujem kako 15000 ljudi ne moze nikada napraviti atmosferu koju ce neko od nogometnih profesionalaca nazvati dobrom, pogotovo oni koji igraj u jacim ligama..
Nije u redu prozivati Zeničane za šverc karata,jer u kojem god gradu da se igra bilo bi šverca.Iskreno koliko bi nas,da nam NS BiH ili neka agencija ponudi 500 ulaznica da ih obrnemo na ulici i zadržimo neki procenat pristalo na to-iskreno velika većina(pusti sada ja stari navijač....moral.domovina itd...)Ostao sam bez karte,malo se ohladio,i skontao da je to naša realnost,nema više morala,iskrenosti,poštenja...ne vrijedi se džaba živcirati.Ako su karte dobili Selma ,Cica Mica i Zorica i narvno Džej mi i ne smeta toliko kao što mi smeta kada karte dobiju neki tako zvani "privatnici"-koji onda vode sa sobom,tetke,nane,bratišnje,amidže,dajdže itd..
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Jel to tebe sram mozda Zenice???velez_mostar je napisao/la:Slazem se s tobom u potpunosti..bio sam jednom na juznoj tribini, i nikad vise, skupili se Robijasi, salovi, dresovi, i prije utakmice, na poluvremenu pogotovo pjevaju Celikove pjesme, haha, kao da nama nesto inate, a mi koji smo Red Army, Manijaci, sta ja znam treba da gledamo kako ce nas neko pitat jesmo li ovi, oni..koji smo..jer je sve u alkoholiziranom stanju do maksimuma.szlaja je napisao/la:E pa pogledaj juznu tribinu na Bilinom Polju kad igra repka, crveni se od Celikovih salova i dresova. SRAMOTA i CIGANLUK
Zenica ne zadovoljava kriterije grada domacina kad je u pitanju Reprezentacija jedne zemlje, svaka cast Zenicanima, i patriotizmu, ali je bez veze da nam neko gleda zemlju kroz jedan manje razvijeni grad.
Ona prica o tome kako je na Bilinom Polju dobra atmosfera, vjerujem kako 15000 ljudi ne moze nikada napraviti atmosferu koju ce neko od nogometnih profesionalaca nazvati dobrom, pogotovo oni koji igraj u jacim ligama..
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
Imate si kuci TV pa ostani i gledaj,ako ti sta smeta na stadionu!RoB_Do_BaGrO je napisao/la:Jel to tebe sram mozda Zenice???velez_mostar je napisao/la:Slazem se s tobom u potpunosti..bio sam jednom na juznoj tribini, i nikad vise, skupili se Robijasi, salovi, dresovi, i prije utakmice, na poluvremenu pogotovo pjevaju Celikove pjesme, haha, kao da nama nesto inate, a mi koji smo Red Army, Manijaci, sta ja znam treba da gledamo kako ce nas neko pitat jesmo li ovi, oni..koji smo..jer je sve u alkoholiziranom stanju do maksimuma.szlaja je napisao/la:E pa pogledaj juznu tribinu na Bilinom Polju kad igra repka, crveni se od Celikovih salova i dresova. SRAMOTA i CIGANLUK
Sta koji k.... serete tu i smeta vam ovo smeta vam ono.Ja eto to je kao na dr.stadionima bilo bolje i nije bilo salova kojekvih raznih klubova??? Nek nosi ko sta hoce bitno je da navija za ovu zemlju i bodri je svim srcem!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.