Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Lyon,Real....

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu,Lyon,Real.

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 07 nov 2011, 21:10

skyisthelimit je napisao/la:nista moj @Zeljodogroba ti kao da si isao na ispiranje mozga, i zbog toga ti smatras da je Buskets najbolji zadnji vezni :roll:

na ovom forumu svasta mozes procitati, dovoljno je samo otici na teme stranih klubova i vidjeti kako se raja nervira, svadja, druge neistomisljenike nazivaju pogrdnim imenima i to sve zbog toga sto su oni "vatreni" navijaci pa brane cast "svog" kluba preko foruma :roll: I ne ovo nije normalno, ovo je bolesno
to ti o sebi...

a ovo u vezi mog nicka...
pa ne znam, sad da mogu promjenio bih ga, al ne mogu...
jesam neki fan Zelje, najdrazi mi je klub iz nase lige, koju manje pratim, a ime nicka je bilo iz revolta nakon rasprave sa par jarana....
ima jos nekih nejasnih stvari ili...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 07 nov 2011, 21:14

mislim sve je to u redu,ali napisati da bi navijao za barcu,real,mancester,arsenal protiv voljenog kluba iz drzave je ne znam... :roll:

to ne mogu prevarit,volim i pratim i ja barcu,ali da igraju protiv mog celika,ili nekog drugog kluba iz BiH(neka pretkola),pa nigdje nista ne bi ostalo.. :mrgreen:

volit tudze a ne volit svoje je ipak malo ''cudno'' :roll:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 nov 2011, 21:17

T-MAC je napisao/la:mislim sve je to u redu,ali napisati da bi navijao za barcu,real,mancester,arsenal protiv voljenog kluba iz drzave je ne znam... :roll:

to ne mogu prevarit,volim i pratim i ja barcu,ali da igraju protiv mog celika,ili nekog drugog kluba iz BiH(neka pretkola),pa nigdje nista ne bi ostalo.. :mrgreen:

Sreca pa se moj lokalni treceligas nikad nigdje nece susresti sa Zenitom pa ne moram razbijati glavu jos i o tome :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 07 nov 2011, 21:20

T-MAC je napisao/la:mislim sve je to u redu,ali napisati da bi navijao za barcu,real,mancester,arsenal protiv voljenog kluba iz drzave je ne znam... :roll:

samo kod bosanaca, za barsu protiv bosne... boze sacuvaj u sta se pretvaramo
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 07 nov 2011, 21:22

Arnelinho je napisao/la:
nick je napisao/la:nidje veze, nadji njemca da se ubio sto je barsa izgubila, nadji talijana da se ubio zbog mancesteram, ovako sami sebe stavljamo u ravan tanzanije i to je to... te price o globalizaciji pale kod prkno drzava. i to je jedan od razloga sto nam je ovako kako jest
Nisam čuo, al' ne znači da ne postoji, zar ne ? Razlog što nam je "ovako kako jeste" je to što ne umijemo da poštujemo tudje mišljenje, stavove i opredjeljenja. ;)
Mozda ne postoje po nabrojanim zemljama da umiru zbog Barce,Reala,Man.Utd ili slicno,ali evo jednog idealnog primjera kojeg ja imam.
Iz pouzdanih infomacija (dobio od penye Gol Gran),na utakmici LP između Schalkea i Valencije 30ak navijaca bilo je domacih,Njemaca koji su protiv kluba iz svoje drzave navijali za Valenciu.Cak sto vise njih nekoliko bilo je i iz Gelserkihena.
Tako da to nema veze sa nekim lokalnim patrotizmom,nego cistom simpatijom ili ako zelite ljubavi prema nekog nogometnog klubu.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 07 nov 2011, 21:25

Dylan Dog je napisao/la:

Sreca pa se moj lokalni treceligas nikad nigdje nece susresti sa Zenitom pa ne moram razbijati glavu jos i o tome :mrgreen:
Koji treceligas, Bosna iz Kalesije?? :D :D
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 nov 2011, 21:27

jest :mrgreen:
Ko zna,mozda se probijemo kroz kup do evrope i naletimo na Zenit koji je nakon lose sezone zavrsio na petome mjestu u Rusiji :lol:
Emocije ce biti podjeljene :P
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 07 nov 2011, 21:28

Dylan Dog je napisao/la:jest :mrgreen:
Ko zna,mozda se probijemo kroz kup do evrope i naletimo na Zenit koji je nakon lose sezone zavrsio na petome mjestu u Rusiji :lol:
Emocije ce biti podjeljene :P
Ma kakvi, losi ste skroz! :mrgreen: Jedino vam kup i preostaje, ali sumnjam... :lol: :lol: :lol:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 07 nov 2011, 21:30

Adi_Zepce je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:
nick je napisao/la:nidje veze, nadji njemca da se ubio sto je barsa izgubila, nadji talijana da se ubio zbog mancesteram, ovako sami sebe stavljamo u ravan tanzanije i to je to... te price o globalizaciji pale kod prkno drzava. i to je jedan od razloga sto nam je ovako kako jest
Nisam čuo, al' ne znači da ne postoji, zar ne ? Razlog što nam je "ovako kako jeste" je to što ne umijemo da poštujemo tudje mišljenje, stavove i opredjeljenja. ;)
Mozda ne postoje po nabrojanim zemljama da umiru zbog Barce,Reala,Man.Utd ili slicno,ali evo jednog idealnog primjera kojeg ja imam.
Iz pouzdanih infomacija (dobio od penye Gol Gran),na utakmici LP između Schalkea i Valencije 30ak navijaca bilo je domacih,Njemaca koji su protiv kluba iz svoje drzave navijali za Valenciu.Cak sto vise njih nekoliko bilo je i iz Gelserkihena.
Tako da to nema veze sa nekim lokalnim patrotizmom,nego cistom simpatijom ili ako zelite ljubavi prema nekog nogometnog klubu.
mozda turaka,bosanaca,srba,hrvata, navijaca nekog drugog NJEMACKOG kluba, ali da im je valensija na prvom mjestu cisto sumnjam... to ti je fazon pola pariza navijalo za bih, to sto su alzirci,marokanci nejma veze...

ja cu samo jos jednom reci kuku nama kad nam je barsa draza od Bosne, ne treba niko odgovarat jer takvu osobu ne smatram bas normalnom
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 07 nov 2011, 21:33

hajd dobro sto imamo navijace Barce, Reala, Manchestra i drugih ali sto imamo i velike navijace njemaca, talijana, spanaca, brazilaca i ostalih reprezentacija...

Mogu misliti, ovdje je za vrijeme svjetskog prvenstva bio "pokolj" medju forumasima i velikim navijacima i patriotama navedenih zemalja :lol:
15.10 - 15.06 ...

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 07 nov 2011, 21:34

Jako mi se sviđa tema.Kakvi god da su naši klubovi i repka oni su Bosanski i kao takvi su u mom srcu. :!:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 nov 2011, 21:35

skyisthelimit je napisao/la: Mogu misliti, ovdje je za vrijeme svjetskog prvenstva bio "pokolj" medju forumasima i velikim navijacima i patriotama navedenih zemalja :lol:
Moram ti reći da si propustio veliku zabavu. :D
Vom Jäger zum Gejagten

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 07 nov 2011, 21:39

mozda turaka,bosanaca,srba,hrvata, navijaca nekog drugog NJEMACKOG kluba, ali da im je valensija na prvom mjestu cisto sumnjam... to ti je fazon pola pariza navijalo za bih, to sto su alzirci,marokanci nejma veze...

ja cu samo jos jednom reci kuku nama kad nam je barsa draza od Bosne, ne treba niko odgovarat jer takvu osobu ne smatram bas normalnom
Posjeti stranicu fan klubova Valencije u Njemackoj pa onda pricaj da su Alzirci,Rusi,itd
Link ti je:http://www.penya-valencianista.de/
Dalje,slazem se s tobom za sve one koji smatraju neki klub (pa bila to i Valencia) drazim od Bosne i Hercegovine,ali da mogu biti drazi strani klubovi od ovih domaci to u potpunosti razumijem.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 07 nov 2011, 21:39

ma sve je to ok...al zar nije malo simptomaticno sto svi navijate (ogromna vecina ustvari), za real ,barsu,arsenal,mancu,inter,milan...ima i par navijaju za valensiju,dortmund(koji ja najvise SIMPATISEM jos od generacija sapuiza hehe),njukastl..itd itd isto jake klubove....a ostale klubove niko ne prati,mislim ako toliko "volite" taj inostrani fudbal u kojem LAFO nema namjestanja(a vise tekmi rjese sudci kod njih nego kod nas) :mrgreen: , sto niko od vas ne navija za neki srednji klub( da ne kazem slabiji)... :roll: :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 07 nov 2011, 21:41

geronimo je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la: Mogu misliti, ovdje je za vrijeme svjetskog prvenstva bio "pokolj" medju forumasima i velikim navijacima i patriotama navedenih zemalja :lol:
Jao kad se sjetim toga,jos ona grupa gdje su bili istocni susjedi.Cak su se i kenguri stavljali na avatare. :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

J.Goerges
Kontakt:

Post Postao/la J.Goerges » 07 nov 2011, 21:43

geronimo je napisao/la:
Ja i Gero navijali za Njemačku ,protiv Engleza i Argentinaca :lol: i Srba :P
Ja navijam za Njemačku u svim sportovima na velikim takmičenjima ,dok se mi ne plasiramo ,šta ću moram za nekog navijati ;)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 nov 2011, 21:44

mma_hz je napisao/la: sto niko od vas ne navija za neki srednji klub( da ne kazem slabiji).
Možda zato što slabo kikaju, pa kako će takvi privući raju da sjede pored "kutije". :mrgreen:

Inače, za ove "slabije" su se opredijelili (u većini slučajeva) oni koji su osjetili huk sa samog stadiona ili oni koji bi da se malo qrče. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 07 nov 2011, 21:45

Krizama identiteta nikada kraja, pa i si ovim likovima koji prisvajaju neke fudbalske timove čiji stadion ni igrače u mislima nisu vidjeli, a posebna priča su ovi koji imaju problema nacionalne prirode :D .
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 07 nov 2011, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 nov 2011, 21:48

J.Goerges je napisao/la: Ja i Gero navijali za Njemačku ,protiv Engleza i Argentinaca :lol: i Srba :P
Ma nisam ni mislio navijati za Njemačku, ali kad vidjeh ofanzivu sa svih strana, rekoh sad ću stati u odbranu...slabijih. :D
Doduše, dosta su mi pomogli svojim dobrim predstavama.

Nisam upratio da si ti za sve njemačke selekcije (gdje nema naših). :?
Vom Jäger zum Gejagten

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 07 nov 2011, 21:50

a de ljudi recite mi kad to Barca igra protiv Bosne i Hercegovine da idem gledati...haj ako neko zna ja bi ga molio da mi kaze, znate svi da ja volim Barcu pa da idem pogledati...

a kad ser.ete o nekom patriotizmu onda bar citajte ono sto sam napiso...
Barca za 10-ak dana igra protiv RK Bosne i ja naravno odo navijati za Barcu, rukometni klub, za Sarica prije svega...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.