Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Ja ocekujem da se on ubrzo povrijedi,svake godine ima pauzu zbog povrede.. Inace prosle sezone je na svu srecu samo mjesec pauziro..anonymousHD je napisao/la:Kad sam vidio da se Pepe valja, molio sam Boga da se povredi na jedno sedmicu, dveAli ipak ništa od toga...
Kakav ce bit za 25. minuta, slobodnjak osutao, malo pored gola. Za njegovo uklapanje ove sezone sluzit ce utakmice Kupa, dosta je sezone ipak odmaklo da bi se uigravao novi sistem sa jos jednim zadnjim veznim koji nije destuktivac.delko je napisao/la:nisam stigao danas da pogledam mec, kakav je bio Nuri ? el se uklapa ?
Odigrao ko Khedira po meni,kratke pasove uglavnom,napravio jednu gresku na pocetku u predaji lopte,slobodnjak solidno osutao pored gola.delko je napisao/la:nisam stigao danas da pogledam mec, kakav je bio Nuri ? el se uklapa ?
Kažu mjesec dana će izostati sa terena.Bane Madridista je napisao/la:Zna li neko sta je sa Di MariomNadam se da nije neka teza povreda
Sigruno.Ali mislim da u ovakvim odlucenim utakmicama(2-3 gola razlike protiv ekipe koja je vec pala),kada se do kraja utakmice ocekuje samo real i real,treba ga ubaciti upravo umjesto tog destruktivca,jer on na neki nacin vise nema posla u utakmici.Tako da se sahin bolje "upozna" sa ofanzivnim dijelom ekipe jer sigurno da bi mu dobro dosla neka asistencija ili gol po povratku na teren.Javier je napisao/la:Kakav ce bit za 25. minuta, slobodnjak osutao, malo pored gola. Za njegovo uklapanje ove sezone sluzit ce utakmice Kupa, dosta je sezone ipak odmaklo da bi se uigravao novi sistem sa jos jednim zadnjim veznim koji nije destuktivac.delko je napisao/la:nisam stigao danas da pogledam mec, kakav je bio Nuri ? el se uklapa ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.