De daj mi kakav link ja sam skido s wupload igru.Mozes li slikati ili popisati fajlove iz program file/sega/football manager 2012 ja mislim da mi tu nesto fali.ZELJO DO GROBA je napisao/la:ne znam, niakad nisam imao ovakav problem, al pokusaj ponovo instalirati igricu, ili ako ni tad ne bude moglo pokusaj skinuti ponovo...armanix je napisao/la:Mozel mi iko slikati ili napisati koje fajlove ima u program files/sega/fm2012.
Ako neko zna koji je problem u onom erroru iznad jos bolje.Pokusao sam na 100 nacina i nece vec se pocinjem nervirat,valjda neko zna u cemu je problem.
Football Manager 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2012
Tzv. Navijači Reala nisu navijači Reala nego Anti Barcelonisti !
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
armanix je napisao/la:De daj mi kakav link ja sam skido s wupload igru.Mozes li slikati ili popisati fajlove iz program file/sega/football manager 2012 ja mislim da mi tu nesto fali.ZELJO DO GROBA je napisao/la:ne znam, niakad nisam imao ovakav problem, al pokusaj ponovo instalirati igricu, ili ako ni tad ne bude moglo pokusaj skinuti ponovo...armanix je napisao/la:Mozel mi iko slikati ili napisati koje fajlove ima u program files/sega/fm2012.
Ako neko zna koji je problem u onom erroru iznad jos bolje.Pokusao sam na 100 nacina i nece vec se pocinjem nervirat,valjda neko zna u cemu je problem.

"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
[/quote]
De daj mi kakav link ja sam skido s wupload igru.Mozes li slikati ili popisati fajlove iz program file/sega/football manager 2012 ja mislim da mi tu nesto fali.[/quote]
[/quote]
De udji u Football Manager 2012 i jesul potrebna ova 2 fajla za igru ?
De daj mi kakav link ja sam skido s wupload igru.Mozes li slikati ili popisati fajlove iz program file/sega/football manager 2012 ja mislim da mi tu nesto fali.[/quote]

De udji u Football Manager 2012 i jesul potrebna ova 2 fajla za igru ?
De fajlove iz Football Manager 2012 fajla.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
evo iz football manager 2012 foldera:

"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
kad skines igricu i otpakujes je, onda otpakujes editor, uzmes ona dva foldera football manager 2012 editor i football manager 2012 reso.urce archiver, kopiras ih u folder football managera, odma pored foldera football manager 2012 i pokrenes editor i to je to...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Evo kako je u mene i izbacuje mi onaj error.
http://imageshack.us/photo/my-images/84 ... sdasd.png/" onclick="window.open(this.href);return false;
de vidi sta mi fali pa da poskidam valjda znas.
http://imageshack.us/photo/my-images/84 ... sdasd.png/" onclick="window.open(this.href);return false;
- raul-zakon
- Kontakt:
Počeo sam sa Blackpoolom, neshto su mi oni simpatični pravo. U prvoj sam se sezoni kroz Playoff provukao do Premiershipa i sad sam u prelaznom roku kupio neshto malo igraca(više uzeo na free transfer nego kupio parama
)i sad jedva čekam novu sezonu ! We're staying up, ako Bog da 

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Dobar manager, krenuo sam sa Blackburnom, vec sam pola sezone odigrao, u finalu sam liga kupa i uspio sam igrati sa City-em 2:2 i dobiti Chelsea 1:0. Inace City kao i u realnom zivotu i na igrici gazi sve pred sobom. Nemaju nijedan poraz.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
De ljudi znal ko u cemu je problem na 32 stranici je error sto mi izbacuje.armanix je napisao/la:Evo kako je u mene i izbacuje mi onaj error.
Meni je uspjelo iz prve jer nisam te fileove za steam uopste kopirao, jer nemam steam acc pa mi i netrebaju. Obrisi ih pa probaj onda pokrenuti.armanix je napisao/la:De ljudi znal ko u cemu je problem na 32 stranici je error sto mi izbacuje.armanix je napisao/la:Evo kako je u mene i izbacuje mi onaj error.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pa vjerovatno ti je sve tu, ne znam ti to...armanix je napisao/la:Evo kako je u mene i izbacuje mi onaj error.
a mozes li pokrenuti uopste igricu?
a ako ti to ne bude radilo, evo ti linkovi pa skini igricu ponovo
https://rapidshare.com/files/394433422/ ... .part1.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
https://rapidshare.com/files/458597003/ ... .part2.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
https://rapidshare.com/files/388509577/ ... .part3.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
100% provjereno, ja skino odavde...
a editor ubacis kako sam vec napiso gore...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Ne mogu nekad mi izbaci onaj error a nekad prvo Error : Football Manager 2012 is already running,pa onda onaj error.ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa vjerovatno ti je sve tu, ne znam ti to...armanix je napisao/la:Evo kako je u mene i izbacuje mi onaj error.
a mozes li pokrenuti uopste igricu?
a ako ti to ne bude radilo, evo ti linkovi pa skini igricu ponovo
https://rapidshare.com/files/394433422/ ... .part1.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
https://rapidshare.com/files/458597003/ ... .part2.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
https://rapidshare.com/files/388509577/ ... .part3.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
100% provjereno, ja skino odavde...
a editor ubacis kako sam vec napiso gore...
Ista je igra ko u mene sto sam skino to ind clone de mozes mi objasnit kako si ti instaliro sve sam obriso pa da ponovo.
Skini bolan igricu sa drugog linka. Fali ti izgleda i direct x. U mene ima duplo vise fajlova i foldera od tebe. Il nisi dobro otpakovao ili si skinuo igricu sa nekog linka gdje nije full.
Imas na piratbay ukucas football manager 2012 onaj tomek e taj skini ja sam odatle 2 skidao i sve radi bez problema. I da skini crack i kad skines sve iz foldera kojeg si skinuo prebaci u FM 12 folder i mora radit. Pazi da skines crack od verzije koju posjedujes.
Imas na piratbay ukucas football manager 2012 onaj tomek e taj skini ja sam odatle 2 skidao i sve radi bez problema. I da skini crack i kad skines sve iz foldera kojeg si skinuo prebaci u FM 12 folder i mora radit. Pazi da skines crack od verzije koju posjedujes.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
tomek sonuyos jel taj ?BIHfan je napisao/la:Skini bolan igricu sa drugog linka. Fali ti izgleda i direct x. U mene ima duplo vise fajlova i foldera od tebe. Il nisi dobro otpakovao ili si skinuo igricu sa nekog linka gdje nije full.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
nisam siguran da treba sve prebaciti iz cracka, ja sam jednom prebacio sve i nije islo, dok kad sam prebacio samo fm.exe bilo je OK...BIHfan je napisao/la:Skini bolan igricu sa drugog linka. Fali ti izgleda i direct x. U mene ima duplo vise fajlova i foldera od tebe. Il nisi dobro otpakovao ili si skinuo igricu sa nekog linka gdje nije full.
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Sad mi izbacuje Error : Football Manager 2012 is already running al nikako ga ne pokrene ovo je zalosno.
Pa idi na task manager i pokusaj tamo pokrenut fm.exe. I da taj Tomek skini, ja sam taj skinuo i radi perfektno.armanix je napisao/la:Sad mi izbacuje Error : Football Manager 2012 is already running al nikako ga ne pokrene ovo je zalosno.
@Zeljo do groba Vjeruj ja sam tako uradio dvaput, na dva kompjutera, na dva windowsa (xp i 7) i meni je radilo.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
I ja sam samo crack kopirao i radi mi bez problema.ZELJO DO GROBA je napisao/la:nisam siguran da treba sve prebaciti iz cracka, ja sam jednom prebacio sve i nije islo, dok kad sam prebacio samo fm.exe bilo je OK...BIHfan je napisao/la:Skini bolan igricu sa drugog linka. Fali ti izgleda i direct x. U mene ima duplo vise fajlova i foldera od tebe. Il nisi dobro otpakovao ili si skinuo igricu sa nekog linka gdje nije full.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.