secer je napisao/la:gleda kako se riberi od 75. minute pocinje nesvjestiti i zaplitati nogama, a ne vadi ga. ne bih reka ni ric da nemamo igraca, ali pranjic zna yebeno dobro odigrati na lijevom krilu. osim toga, postavljanje alabe u sredinu je van svake pameti. zar nije jednostavnije postaviti alabu na mulerovo mjesto, muliju u sredinu, a krosonju na sesticu
Ne prvi put, konstantno iz utakmice u utakmicu.
Ribery isplazi jezik do 70 minute, to je očito, kao što je očito i to da taj igrač nevjerovatno mnogo trči u napadu čas lijevo, čas desno, sredina, a pritom još i značajna odbrambena rola.
Što me posebno ljuti to se dešava i pri rezultatu od 5:0

, zašto se to radi

, pa nije valjda da je odlučeno da Pranja prima pare, a sjedi do zime, izuzetno je kvalitetan u tim rotacijama.
Također ni ja Alabu ne vidim na centralnoj poziciji, iako neki govore da je to njegovo mjesto.
Momak nema osobinu diktiranja ritma, nema tu potrebnu lucidnost, okretnost, a kad na to dodamo da je brzina njegova vrlina, a pritom još i centaršut, mislim da je očito gdje momak pripada. Svakako da je Kroos pametnije rješenje.
Tymošpek je izuzetno kvalitetan, međutim djeca drukčije pričaju.
Taman sam mislio da protiv Dortmunda krenemo sa bedemom Tymo-Gustavo, međutim ništa od toga.
Zašto Olu ne uvesti protiv Napolia, trke je falilo, inače Ola mi izgleda kao da više zaslužuje

, Pranja također vrlo koristan, za Japanca nisam siguran, mada možda i to u nekim varijantama isprobati...
To su jedine zamjerke što se Juppa tiče, sve ostalo za 5.