Brukaju i sebe, a jos gore, brukaju i nas kolektivno

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ne sumnjam ni sekundepuding je napisao/la:Koji debili pisu od nasih ljudi pisu po onom bluemoon-u, to je tragicno![]()
Meni to bas nije jasno,mislim mi smo mala drzava,jos i nema toliko ljudi pristup internetu,i onda npr.nadjes na youtube sazetak utakmice nase reprezentacije protiv neke drzave koja ima 10 puta vise stanovnika,a 90%komentara od naseg narodaCartman je napisao/la:Ne sumnjam ni sekundepuding je napisao/la:Koji debili pisu od nasih ljudi pisu po onom bluemoon-u, to je tragicno![]()
ja ne znam portugalskiDarkRonaldo Ronaldão
Esse Dzeko joga muito. Certeza q o Andres Sanches vai contrata-lo pro Timão ano q vem!!!
Ucinice da forumasi zamrze Dzeka. Verujem da englezi malo preteruju u kritikama a i pocesto ga i krive njega a i koloarva, a ne tim za slabe partije ili losu igru. Mislim ja navijam za siti vec neko vreme idem na Bluemoon redovno,sem par forumasa(eagles fan,balkanno,no 17) koji su realni,svi ostali Bosanci ili pak balkanci koji dolaze na sajt lupaju gluposti. To cak ide tako daleko da pljuju po sitiju.puding je napisao/la:Koji debili od nasih ljudi pisu po onom bluemoon-u, to je tragicno![]()
ja se izvinjaJEM ondaGoalgetter je napisao/la:Nevjerujem da je to pravi profil Ronalda:
https://twitter.com/#!/ClaroRonaldo
Ovaj je ja mislim.
mogu misliti koji je to culture shock. sa jedne strane englezi, majstori za sarkazam, a na drugoj tvrdoglavi bosanski seljak iz egzoticnog sela na 2000 metara nadmorske visine koji misli da je sarkazam vrsta eurokrema.Cartman je napisao/la:Ne sumnjam ni sekundepuding je napisao/la:Koji debili pisu od nasih ljudi pisu po onom bluemoon-u, to je tragicno![]()
Sutra ce na pocetnoj pisati "Portugalci cuvajte se, zmajevi u formi" kao sto je vec bilo prosli vikend, a niko ne spominje Ronalda koji trpa kao Lazarov rukometurogeRF je napisao/la:Dzeko jedan - Ronaldo tri...
samo je jos bosancima zanimljivo otic i branit svog igraca a blatit druge igrace tima na cijem forumu pisu :Scalcio je napisao/la:mogu misliti koji je to culture shock. sa jedne strane englezi, majstori za sarkazam, a na drugoj tvrdoglavi bosanski seljak iz egzoticnog sela na 2000 metara nadmorske visine koji misli da je sarkazam vrsta eurokrema.Cartman je napisao/la:Ne sumnjam ni sekundepuding je napisao/la:Koji debili pisu od nasih ljudi pisu po onom bluemoon-u, to je tragicno![]()
Jer pretpostavljam da uglavnom takvi idu tamo da raspravljaju. Koji q bi normalan covjek uopste imao potrebu registrovati se na taj forum? ako i ima neki vjerovatno je pobjegao od bruke.
i još dodaju naravno "trebaju da nas se boje", to mi je najsmiješnijeedo3majka je napisao/la:Sutra ce na pocetnoj pisati "Portugalci cuvajte se, zmajevi u formi" kao sto je vec bilo prosli vikend, a niko ne spominje Ronalda koji trpa kao Lazarov rukometurogeRF je napisao/la:Dzeko jedan - Ronaldo tri...
I DZEKO IH JARANE TRPA KO LUD ..edo3majka je napisao/la:Sutra ce na pocetnoj pisati "Portugalci cuvajte se, zmajevi u formi" kao sto je vec bilo prosli vikend, a niko ne spominje Ronalda koji trpa kao Lazarov rukometurogeRF je napisao/la:Dzeko jedan - Ronaldo tri...
a to navodno dzeko nemoze sve sam!!! heheh..vidjet cemo sta taj ronaldo koji moze sve "sam" sta ce u petak uradit !majestic24 je napisao/la:Za razliku od Dzeke,Ronaldo moze sve sam.
ma daj, samo je Safet Sušić mogao sve sammajestic24 je napisao/la:Za razliku od Dzeke,Ronaldo moze sve sam.
To samo znaci da ce sponzor morati uloziti vise para na filmove da bi zaradio jer Ronalda nece biti na EuruVedo20 je napisao/la:Gledao sinoć film o C.R. na B92 televiziji. Nije me oduševio uopšte. Svaki test koji je uradio mogao bi uraditi malo spremniji fudbaler Premier lige BiH. Sinoć sam saznao da je taj isti sponzor filma Castrol i sponzor EURA 2012Ne znam šta da kažem na to.
tako je!!!_dreamer_ je napisao/la:Nepotrebno je porediti C. Ronalda i Dzeku, jer oni uopste nisu isti tip igraca, iako imaju istu zadacu - zabijanje golova. Ipak, treba biti realan pa reci da Ronaldo kao pojedinac pravi znatno vecu razliku na terenu. Nije dzaba bio najbolji igrac na svijetu. Dzeko je vrhunski centarfor, ali mnoge kvalitete Ronalda nece nikada imati i to je svima jasno...
S druge strane, Dzeko je fantastican igrac za tim, ponajvise zbog svoje nesebicnosti i vizije, dok Ronaldo zna da bude zestoko opterecenje za timsku igru zbog svog egotripa. Pored toga, Dzeko je mentalno jaci od Ronalda.
No sve je to nebitno za nas, nama je bitno da je Dzeko zdrav i raspolozen i za nadati je se da ce ovaj puta izresetati mrezu portugalskog golmana.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, sagitarius i 27 gostiju.