Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Koji baDevil je napisao/la:Podvalio mu je jedan los fazon.Dylan Dog je napisao/la:ljegendo,sto su te banovali ovaj put,da nisi adminu podvalio pokvarene tuljumbe![]()
Vakat ti je.Evo čuješ se do mog kompaDylan Dog je napisao/la:Dosla mi voda odo da se okupam.
Nisam izasao veceras jer nisam imao vodu da se istusiram.LBJ MVP je napisao/la:Vakat ti je.Evo čuješ se do mog kompaDylan Dog je napisao/la:Dosla mi voda odo da se okupam.
Dylan Dog je napisao/la:Nisam izasao veceras jer nisam imao vodu da se istusiram.LBJ MVP je napisao/la:Vakat ti je.Evo čuješ se do mog kompaDylan Dog je napisao/la:Dosla mi voda odo da se okupam.
Neko ce platiti za to.
Ja jos nisamBianconeri1988 je napisao/la:Ne znam ja ko se ovdje fali da se tek maloprije okupao![]()
Ma vjeruj da nemam pojma,mislim da ce biti liga za prvaka i liga za opstanak,ono prvih 8 ce igrati ligu za prvaka a ostalih 8 ligu za opstanak.Bianconeri1988 je napisao/la:Dylane, dobar video, samo je možda trebao umjesto one team napisati one club i nekako je dresove previše uzelenio![]()
Nego da te pitam, kako ide ovaj sad sistem u Ruskoj ligi?
Jel nock out faza ili šta?
LBJ MVP je napisao/la:Zar ima još iko da prati smijuriju od naše lige
![]()
Postaću praznovjeran jučer ustajem ono nikakav i oblačim se i slučajno obučem naizvrat majicuVjerovanje je da ću se nakon toga obradovat e baš sam se obradovao.Real rasturio,Barca kiksala i uz sve to fino sam se proveo večeras u izlazu
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 7 gostiju.