Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la dr.van nostrand » 04 nov 2011, 11:28

Atletico M. borben i bezkompromisan, nacinili su 30 prekrsaja a Udinese svega 9. Sve jasno!
Od 7 udaraca u okvir gola, cetiri su zavrsila u Handanovicevoj mrezi.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Bernabéu
Kontakt:

Post Postao/la Bernabéu » 04 nov 2011, 13:26

Cestitke na pobjedi protiv Zabara uz fantasticne pogotke i nastupe vasih najboljih igraca (Diego, Falcao & Arda) koji su i sinoc pokazali da cine fantasticni trio koji moze ponuditi mnogo toga u danasnjem nogometu. Iako su ovu sezonu krenuli relativno lose jos se da ispraviti greske koje su ucinjene na pocetku sezone uz pravi pristup trenera Manzana koji zna svoju funkciju u ovom klubu.

Kada se pogledaju rosteri momcadi koje se bore za trece mjesto (odlazak u LP) onda Atletico ima najvece sanse da postigne to, jer Málaga je suvise neiskusna i njihov realni ishod nakon ove sezone bi mogao biti Europa liga. Naredna momcad koja ce sigurno biti u vrhu Primere jeste Valencia koja je ove sezone dosta oslabljena nakon odlaska njihovog najboljeg igraca Mate u Premiership. Vi ste moj 1.pick što se tiče odlaska u LP!

¡Vamos Atleti! 8-)
Por Qué? Yo no entiendo por qué.

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 04 nov 2011, 16:22

vasih najboljih igraca (Diego, Falcao & Arda)
a Adrian ? :roll:
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 nov 2011, 23:54

Ovog Manzana Atleti treba otjerati sto je pre moguce.Pa vodili ljudi 0:1 protiv Getafea,imali igraca vise i na kraju poraz od 3:2......Covjek je jednostavno katastrofalan strucnjak :(
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 06 nov 2011, 23:57

Adi_Zepce je napisao/la:Ovog Manzana Atleti treba otjerati sto je pre moguce.Pa vodili ljudi 0:1 protiv Getafea,imali igraca vise i na kraju poraz od 3:2......Covjek je jednostavno katastrofalan strucnjak :(
Manzano se nije trebao ni dovoditi...Sevilla ga uvalili dušmanski Atleticu, sebe riješila idiota a konkurenta oslabila.
Voditi 1-0 i imati više od sat vremena igraca više i izgubiti na kraju od Getafea (ne od Barce ili Reala) za tako nešto moraš biti baš talentovan strucnjak :lol: :lol: ljudi imaju extra tim, a jedan bod sa gostovanja i onda se na Reyesu trenira disciplina :lol: :lol:

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 07 nov 2011, 01:07

Ovo fakat nema smisla :evil: .. Atletiku preporucujem da u slijedecem prelaznom roku umjesto igraca potrose jedno 30 miliona eura na trenera ili trenere ba ovo je sramota!!!
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 08 nov 2011, 20:38

Ne mogu da vjerujem da još nema vijesti da je Manzano dobio nogu...
Pa i ova uprava kluba je, izgleda, gora od smotanog trenera :roll:
Joint_fc

Hulaga
Kontakt:

Post Postao/la Hulaga » 24 nov 2011, 01:54

Koliko je ono tačno godina tj. tekmi prošlo od zadnje pobj. Atl.Madrida u derbiju ?

Kako kažu nada umire zadnja, Real je u formi kako god da okreneš a kod kuce svakom može da zabije 3,4 komada.

Btw. Jeli nam živ drug @Južnjak :roll: o čeka u ćošku k'o zapeta puska :lol:

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 26 nov 2011, 14:29

Hulaga je napisao/la:Koliko je ono tačno godina tj. tekmi prošlo od zadnje pobj. Atl.Madrida u derbiju ?

Kako kažu nada umire zadnja, Real je u formi kako god da okreneš a kod kuce svakom može da zabije 3,4 komada.

Jooj ne znam tacno koliko ima ali ja mislim da ih Atletik nije dobio 10god. ako se ne varam a nece ni veceras ako budi igrali otvoreno kao do sada sto su radili.
Who is your čampion??

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 26 nov 2011, 14:42

zeljocity je napisao/la:
Hulaga je napisao/la:Koliko je ono tačno godina tj. tekmi prošlo od zadnje pobj. Atl.Madrida u derbiju ?

Jooj ne znam tacno koliko ima ali ja mislim da ih Atletik nije dobio 10god. ako se ne varam a nece ni veceras ako budi igrali otvoreno kao do sada sto su radili.
12 godina :D

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 26 nov 2011, 21:37

do narednog stoljeca ne ocekujem pobjedu Patetica protiv velikog rivala.
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 26 nov 2011, 22:06

uskoro ce biti veci gradski derbi Real M - Rayo Vallecano :lol:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 26 nov 2011, 22:52

pošaljte ovih svojih prvih 11 nek idu u neke kečere il nešto, ne ide im ovo, samo udarat znaju
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 28 nov 2011, 01:58

Drazi mi je Atletik ali ovo je fakat sramota.. 22 tekme bez pobjede :roll:
Who is your čampion??

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 07 dec 2011, 19:39

Morao sam se prijaviti da onom cvikerasu **** sve po spisku , citam da je Reyes dogovorio sve za prelazak u Galatu :evil: **** mu Pizzi sve ...nadam se da ce tito ostati !

Dotakao bi se i tekme u Cupu kralja protiv jednog historicosa kakav je Albacete . Pozvano je 16 igraca Joel, Asenjo, A. López, Domínguez, Miranda, Pulido, Manquillo, Tiago, Salvio, Reyes, Assunçao, Koke, Juanfran, Adrián, Pizzi y Pedro. Drago mi je sto cu opet vidjeti Albacete ,8-) koji nas je tamo 1995 eliminisao u cetvrfinalu golom hrvata Nenada Bjelice ,ipak sada je Alba treceligas i tesko da mogu to isto ponoviti u takmicenju gdje Atletico ima najvise ambicija .

Sto se tice lige ,igramo sve bolje ,ocekujem da sada zabiljezimo 6-7 pobjeda zaredom i tak ose ukljucimo u sami vrh . Kao sto jednom napisah kako vrijeme bude odmicalo tim ce igrati sve bolje ...sto se i pokazuje u ovim posljednim tekmama . Salud para todos 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 dec 2011, 21:03

Alba nas silovao u prvom poluvremenu 8-) profesor manzano slika

Edit: Obzirom na vidjeno ,sasvim zasluzena pobjeda Albacetea 2-1 ... sreca pa postoji revans ,mada dokle god nam je trener ovaj idiot cvikeras i ispadanje od treceligasa nije iskljuceno .

Kod Atletica vrijedi izdvojiti Juanfrana koji je pokazao da je u svakom pogledu majstor za ovog bota Pizzia koji od kako je dosao nije nista pokazao a igra mnogo vise nego li Reyes ili Juanfran . Naravno samo kloc Manzano zna zasto je to tako -

Sve u svemu BRUKA :oops:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 dec 2011, 23:23

@ Juznjak jel ima istine oko ove "pomame" za vasim defanzivnim Urugvajcem?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 10 dec 2011, 01:46

Nema brate ja ovaj Atletico ne kontam nikako, jednostavno za ne povjerovat!!!
Who is your čampion??

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 dec 2011, 14:33

Tribalian@ Znam da ga Chelsea juri vec dvije sezone ,ljetos su i poslali zvanicnu ponudu od nekih 12 mil eura ako ne varam , ali je atleti odbio . Sada se navodno Bayern ,Liverool i Juve se zanimaju za njega,inace ne igra u Bog zna kakvoj formi ove sezone , dosta greski je pravio koje su nas kostale nekih bodova .

Dominguez je daleko nas najbolji stoper i ubjedjen sam da ce kada se Silvio vrati na poziciju desnog beka ,Perea izgurati Godina iz prvih 11.

Kako se blizi zimski prijelazni rok ,tako se spominju neka imena poput Valera i Shaqiria iz Bazela koji bi na ljeto mogao pojacati ekipu ,ali bi ga se vec u januaru moglo potpisati jer se navodno Man utd,Malaga i QSG zanimaju za njega ,ono sto me raduje je da se spominje povratak Luisa Aragonesa na mjesto trenera 8-) sigurno najbolje moguce rijesenje za klupu ukoliko manzano dobije otkaz . Slijedi tezak mec protiv Espaynola u ligi , vidjecemo hoce li se konacno upisati jedna pobjedu u gostima :lol: 8-)

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 11 dec 2011, 21:06

slika

Znaci formacija 4-3-3 ,mislim da prvi put u sezoni tako igramo .Aj ti sad razumi ovog konja, ostavio Domingueza i Adriana na klupi :? ili recimo Gabia koji je zabio u proslom kolu i bio najbolji igrac , ne znam mozda bolje da se u vecerasnjoj tekmi dozivi taj poraz ...nebi li se konj otjerao iz kluba za sva vremena .

Sve osim pobjede je ravno katastrofi .Ima direktan prijenos na tv1 ako nekog zanima

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.