Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: Club Atletico de Madrid
Atletico M. borben i bezkompromisan, nacinili su 30 prekrsaja a Udinese svega 9. Sve jasno!
Od 7 udaraca u okvir gola, cetiri su zavrsila u Handanovicevoj mrezi.
Od 7 udaraca u okvir gola, cetiri su zavrsila u Handanovicevoj mrezi.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Bernabéu
- Kontakt:
Cestitke na pobjedi protiv Zabara uz fantasticne pogotke i nastupe vasih najboljih igraca (Diego, Falcao & Arda) koji su i sinoc pokazali da cine fantasticni trio koji moze ponuditi mnogo toga u danasnjem nogometu. Iako su ovu sezonu krenuli relativno lose jos se da ispraviti greske koje su ucinjene na pocetku sezone uz pravi pristup trenera Manzana koji zna svoju funkciju u ovom klubu.
Kada se pogledaju rosteri momcadi koje se bore za trece mjesto (odlazak u LP) onda Atletico ima najvece sanse da postigne to, jer Málaga je suvise neiskusna i njihov realni ishod nakon ove sezone bi mogao biti Europa liga. Naredna momcad koja ce sigurno biti u vrhu Primere jeste Valencia koja je ove sezone dosta oslabljena nakon odlaska njihovog najboljeg igraca Mate u Premiership. Vi ste moj 1.pick što se tiče odlaska u LP!
¡Vamos Atleti!
Kada se pogledaju rosteri momcadi koje se bore za trece mjesto (odlazak u LP) onda Atletico ima najvece sanse da postigne to, jer Málaga je suvise neiskusna i njihov realni ishod nakon ove sezone bi mogao biti Europa liga. Naredna momcad koja ce sigurno biti u vrhu Primere jeste Valencia koja je ove sezone dosta oslabljena nakon odlaska njihovog najboljeg igraca Mate u Premiership. Vi ste moj 1.pick što se tiče odlaska u LP!
¡Vamos Atleti!

Por Qué? Yo no entiendo por qué.
a Adrian ?vasih najboljih igraca (Diego, Falcao & Arda)

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Ovog Manzana Atleti treba otjerati sto je pre moguce.Pa vodili ljudi 0:1 protiv Getafea,imali igraca vise i na kraju poraz od 3:2......Covjek je jednostavno katastrofalan strucnjak 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Manzano se nije trebao ni dovoditi...Sevilla ga uvalili dušmanski Atleticu, sebe riješila idiota a konkurenta oslabila.Adi_Zepce je napisao/la:Ovog Manzana Atleti treba otjerati sto je pre moguce.Pa vodili ljudi 0:1 protiv Getafea,imali igraca vise i na kraju poraz od 3:2......Covjek je jednostavno katastrofalan strucnjak
Voditi 1-0 i imati više od sat vremena igraca više i izgubiti na kraju od Getafea (ne od Barce ili Reala) za tako nešto moraš biti baš talentovan strucnjak

Ovo fakat nema smisla
.. Atletiku preporucujem da u slijedecem prelaznom roku umjesto igraca potrose jedno 30 miliona eura na trenera ili trenere ba ovo je sramota!!!

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
- kumkalesic
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da još nema vijesti da je Manzano dobio nogu...
Pa i ova uprava kluba je, izgleda, gora od smotanog trenera
Pa i ova uprava kluba je, izgleda, gora od smotanog trenera

Joint_fc
Koliko je ono tačno godina tj. tekmi prošlo od zadnje pobj. Atl.Madrida u derbiju ?
Kako kažu nada umire zadnja, Real je u formi kako god da okreneš a kod kuce svakom može da zabije 3,4 komada.
Btw. Jeli nam živ drug @Južnjak
o čeka u ćošku k'o zapeta puska 
Kako kažu nada umire zadnja, Real je u formi kako god da okreneš a kod kuce svakom može da zabije 3,4 komada.
Btw. Jeli nam živ drug @Južnjak

Jooj ne znam tacno koliko ima ali ja mislim da ih Atletik nije dobio 10god. ako se ne varam a nece ni veceras ako budi igrali otvoreno kao do sada sto su radili.Hulaga je napisao/la:Koliko je ono tačno godina tj. tekmi prošlo od zadnje pobj. Atl.Madrida u derbiju ?
Btw. Jeli nam živ drug @Južnjako čeka u ćošku k'o zapeta puska
Who is your čampion??
Who is your čampion??
- tyler durden
- Kontakt:
12 godinazeljocity je napisao/la:Jooj ne znam tacno koliko ima ali ja mislim da ih Atletik nije dobio 10god. ako se ne varam a nece ni veceras ako budi igrali otvoreno kao do sada sto su radili.Hulaga je napisao/la:Koliko je ono tačno godina tj. tekmi prošlo od zadnje pobj. Atl.Madrida u derbiju ?
Btw. Jeli nam živ drug @Južnjako čeka u ćošku k'o zapeta puska

do narednog stoljeca ne ocekujem pobjedu Patetica protiv velikog rivala.
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
- tyler durden
- Kontakt:
uskoro ce biti veci gradski derbi Real M - Rayo Vallecano 

pošaljte ovih svojih prvih 11 nek idu u neke kečere il nešto, ne ide im ovo, samo udarat znaju
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Drazi mi je Atletik ali ovo je fakat sramota.. 22 tekme bez pobjede 

Who is your čampion??
Who is your čampion??
Morao sam se prijaviti da onom cvikerasu **** sve po spisku , citam da je Reyes dogovorio sve za prelazak u Galatu
**** mu Pizzi sve ...nadam se da ce tito ostati !
Dotakao bi se i tekme u Cupu kralja protiv jednog historicosa kakav je Albacete . Pozvano je 16 igraca Joel, Asenjo, A. López, Domínguez, Miranda, Pulido, Manquillo, Tiago, Salvio, Reyes, Assunçao, Koke, Juanfran, Adrián, Pizzi y Pedro. Drago mi je sto cu opet vidjeti Albacete ,8-) koji nas je tamo 1995 eliminisao u cetvrfinalu golom hrvata Nenada Bjelice ,ipak sada je Alba treceligas i tesko da mogu to isto ponoviti u takmicenju gdje Atletico ima najvise ambicija .
Sto se tice lige ,igramo sve bolje ,ocekujem da sada zabiljezimo 6-7 pobjeda zaredom i tak ose ukljucimo u sami vrh . Kao sto jednom napisah kako vrijeme bude odmicalo tim ce igrati sve bolje ...sto se i pokazuje u ovim posljednim tekmama . Salud para todos

Dotakao bi se i tekme u Cupu kralja protiv jednog historicosa kakav je Albacete . Pozvano je 16 igraca Joel, Asenjo, A. López, Domínguez, Miranda, Pulido, Manquillo, Tiago, Salvio, Reyes, Assunçao, Koke, Juanfran, Adrián, Pizzi y Pedro. Drago mi je sto cu opet vidjeti Albacete ,8-) koji nas je tamo 1995 eliminisao u cetvrfinalu golom hrvata Nenada Bjelice ,ipak sada je Alba treceligas i tesko da mogu to isto ponoviti u takmicenju gdje Atletico ima najvise ambicija .
Sto se tice lige ,igramo sve bolje ,ocekujem da sada zabiljezimo 6-7 pobjeda zaredom i tak ose ukljucimo u sami vrh . Kao sto jednom napisah kako vrijeme bude odmicalo tim ce igrati sve bolje ...sto se i pokazuje u ovim posljednim tekmama . Salud para todos

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Alba nas silovao u prvom poluvremenu
profesor manzano 
Edit: Obzirom na vidjeno ,sasvim zasluzena pobjeda Albacetea 2-1 ... sreca pa postoji revans ,mada dokle god nam je trener ovaj idiot cvikeras i ispadanje od treceligasa nije iskljuceno .
Kod Atletica vrijedi izdvojiti Juanfrana koji je pokazao da je u svakom pogledu majstor za ovog bota Pizzia koji od kako je dosao nije nista pokazao a igra mnogo vise nego li Reyes ili Juanfran . Naravno samo kloc Manzano zna zasto je to tako -
Sve u svemu BRUKA

Edit: Obzirom na vidjeno ,sasvim zasluzena pobjeda Albacetea 2-1 ... sreca pa postoji revans ,mada dokle god nam je trener ovaj idiot cvikeras i ispadanje od treceligasa nije iskljuceno .
Kod Atletica vrijedi izdvojiti Juanfrana koji je pokazao da je u svakom pogledu majstor za ovog bota Pizzia koji od kako je dosao nije nista pokazao a igra mnogo vise nego li Reyes ili Juanfran . Naravno samo kloc Manzano zna zasto je to tako -
Sve u svemu BRUKA

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
@ Juznjak jel ima istine oko ove "pomame" za vasim defanzivnim Urugvajcem?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Nema brate ja ovaj Atletico ne kontam nikako, jednostavno za ne povjerovat!!!
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Tribalian@ Znam da ga Chelsea juri vec dvije sezone ,ljetos su i poslali zvanicnu ponudu od nekih 12 mil eura ako ne varam , ali je atleti odbio . Sada se navodno Bayern ,Liverool i Juve se zanimaju za njega,inace ne igra u Bog zna kakvoj formi ove sezone , dosta greski je pravio koje su nas kostale nekih bodova .
Dominguez je daleko nas najbolji stoper i ubjedjen sam da ce kada se Silvio vrati na poziciju desnog beka ,Perea izgurati Godina iz prvih 11.
Kako se blizi zimski prijelazni rok ,tako se spominju neka imena poput Valera i Shaqiria iz Bazela koji bi na ljeto mogao pojacati ekipu ,ali bi ga se vec u januaru moglo potpisati jer se navodno Man utd,Malaga i QSG zanimaju za njega ,ono sto me raduje je da se spominje povratak Luisa Aragonesa na mjesto trenera
sigurno najbolje moguce rijesenje za klupu ukoliko manzano dobije otkaz . Slijedi tezak mec protiv Espaynola u ligi , vidjecemo hoce li se konacno upisati jedna pobjedu u gostima

Dominguez je daleko nas najbolji stoper i ubjedjen sam da ce kada se Silvio vrati na poziciju desnog beka ,Perea izgurati Godina iz prvih 11.
Kako se blizi zimski prijelazni rok ,tako se spominju neka imena poput Valera i Shaqiria iz Bazela koji bi na ljeto mogao pojacati ekipu ,ali bi ga se vec u januaru moglo potpisati jer se navodno Man utd,Malaga i QSG zanimaju za njega ,ono sto me raduje je da se spominje povratak Luisa Aragonesa na mjesto trenera

Znaci formacija 4-3-3 ,mislim da prvi put u sezoni tako igramo .Aj ti sad razumi ovog konja, ostavio Domingueza i Adriana na klupi

Sve osim pobjede je ravno katastrofi .Ima direktan prijenos na tv1 ako nekog zanima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.