FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Znaci bratami,sad u sebi govorim gledaj kad ga lorente zabije 

Visca el Barça ! Mes que un club !
hahahaha znao sam majke mi da ce bit gol
**** ga eksperimentisanje sa odbranom i nespremni Pique !

**** ga eksperimentisanje sa odbranom i nespremni Pique !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
2:1 za bilbao ....Barca jednostavno bez neke prave ideje nekako se netrude dovoljno fudbaleri Barceenobarca je napisao/la:Ostace 1:1 90%...Po ovoj kisi se ne moze igrati...
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ma koji je qrac vraca golmanu, a i Pique k'o kip stao... Gotovo je ovo...enobarca je napisao/la:E kad se na Bajram moram grijesiti...Je*em ti i kisu i atletic i mascherana koji je tragicar utakmice...

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Namjestili da pada kisa da Barce ne moze igrat

Iniesta
...pa da ti ovo promasis...

Imamo 3 tragicara danas
Mascherano,pique i Iniesta.
Mascherano,pique i Iniesta.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Vjeruj da i ja ne mogu da vjerujem da je on ono promasio, pa cist go.enobarca je napisao/la:Iniesta...pa da ti ovo promasis...

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
cini mi se da ova Barcelona nema onu istu volju za igrom koju su imali prije dvije godine
ili to se meni samo cini 

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ma daj covjece, suti svega ti!meho-medo je napisao/la:cini mi se da ova Barcelona nema onu istu volju za igrom koju su imali prije dvije godineili to se meni samo cini
Ozbiljno mislim...mozda im je dosadilo pobjeđivatikobe24 je napisao/la:Ma daj covjece, suti svega ti!meho-medo je napisao/la:cini mi se da ova Barcelona nema onu istu volju za igrom koju su imali prije dvije godineili to se meni samo cini

(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
goooooooooooooooool!!!!!!
- majestic24
- Kontakt:
Yebem vam srecu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Tooooooooooooooooo...Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... 

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Barca polako gubi korak za Realom!
Dosta sreće kod izjednačujučeg gola, ali ipak vjerovanto zasluženo!
Dosta sreće kod izjednačujučeg gola, ali ipak vjerovanto zasluženo!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
hegemonija je zaglibila u baskijskoj mocvari
bice bolje braco, ovo je samo splet nesretnih okolnosti, bilbau cestitke na junackoj igri
vadit cemo se na madridskom pasnjaku
bice bolje braco, ovo je samo splet nesretnih okolnosti, bilbau cestitke na junackoj igri
vadit cemo se na madridskom pasnjaku
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
barca se jedva izvukla ... sadaka prava
Nikad nisam bio ovoliko sretan zbog boda...Real sad ima tesko gostovanje u Valensiji,nadam se da ce tu prosuti bodove,ako ne prospe,onda cemo morati cekati do el clasica da se izjednacimo po bodovima... 

sad su se izvukli, al zato slijedeća nekom ne gine petaka
vjerujte mi

da je bilo jos 5min dala bi barca gol a i sudija **** produzi 3min
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.