Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Ajd neko da stavi highlights da vidimo kako je bega petardu primio

Nad nama nebo ima da gori!
Izvor - Goal.com
Top of the match - Ivan Klasnic,ocjena 9
Flop of the match - Asmir Begovic,ocjena 4
pa dobro, i bilo je za ocekivati...Narin je napisao/la:Izvor - Goal.com
...
Mora snosit dio krivice za prvi gol zajedno sa sudijom, a za drugi je veliki krivac. Zadnja 3 nisu njegova greska.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- majestic24
- Kontakt:
Krivica ili ne,primio je 5 komada.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Jest',samo sto je Cechova zamjena Hilario(trecerazredni golman),pa Cech i poslije lose partije ne mora brinuti za mjesto u timu,Gomez je zahvaljujuci svojim "bravurama"vec izgubio mjesto prvog golmana Totenhama,a De Geu je Ferguson doveo kao najboljeg mladog golmana svijeta i vidi u njemu golmana koji ce braniti narednih 20 godina za United,i sigurno nece poslije par pocetnih kikseva(ionako pripisanih privikavanju na novi tim,ligu)odustati od njegovog forsiranja..Juve-TZ je napisao/la:samo pomalo...nek odradi Bajram i opusti se i biti ce to dobro
svaki golman ponekad ima balckout....od cecha, gomesa, de gee, engleska je to liga![]()
arsenal i man utd su znali ovu sezonu primit 6-7
S druge strane,Asmirova trenutna rezerva je dugogodisnji prvi golman Stokea i reprezentacije Danske,nek Asmir bude los jos jednu ili maksimalno dvije utakmice i Sorensen staje na gol u Premiershipu,uvjeren sam.
Mada naravno ne mislim da ce do toga doci,vjerujem da ce Asmir vec u narednoj utakmici nastaviti sa sjajnim partijama.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Svaki video ima osim dolton neda Begovic da se gleda 
Svi bajramuju, a Bega mora braniti... mogao mu je levat danas dati slobodno, e kad nije eto mu petica 
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Sudija je poklonio prvi gol Boltonu, dok za drugi je djelimicno kriv (jedan igrac Stoke-a je vrlo lose vratio loptu Begovicu).
Mislim da najvecu krivicu, Begovic ima za treci gol, jer nije bio neki sut a Asko je sporo reagovao.
Za 4. i 5. gol nije Asko kriv.
Mislim da najvecu krivicu, Begovic ima za treci gol, jer nije bio neki sut a Asko je sporo reagovao.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
A u pm,ja se taman bio opustio da su nam igraci u formi i tak.. kad ono opet necu moci zaspati zbog Begovica..jbg,nadam se da je to samo trenutno stanje i da ce u formi biti protiv onih gari iz Portugala...panties je napisao/la:pet
Svako se desi takav mec bice on dobro do 11Pauk je napisao/la:Sudija je poklonio prvi gol Boltonu, dok za drugi je djelimicno kriv (jedan igrac Stoke-a je vrlo lose vratio loptu Begovicu).
Zadnja izmjena: Muris91, dana/u 06 nov 2011, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
on je najbolji nas golman, ja se ne brinem.sedra je napisao/la:A u pm,ja se taman bio opustio da su nam igraci u formi i tak.. kad ono opet necu moci zaspati zbog Begovica..jbg,nadam se da je to samo trenutno stanje i da ce u formi biti protiv onih gari iz Portugala...panties je napisao/la:pet
...
Begovic 3 sezone igra odlicno u najjacoj ligi Svijeta, i sad pocet sumnjam u njega radi jedne lose utakmice? Ma daj, Asmiru mozemo vjerovat 100%. Ovo mu samo moze pomoc da bude jos vise fokusiran u Zenici.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Goalgetter
- Kontakt:
Avdukica na gol protiv Portugala, jbg, Keno je povrijedjen a ipak je Begovic primio petardu, i nije u stanju da brani za repku 
Ma sve to stoji i uvjek sam za Begu,ali nesto me strecnulo brate,zato sto se baraz blizi..da je to za mjesec dva nebih se toliko brinuo,ali nadam se da ce Bega brzo zaboraviti danasnju utakmicu u svom klubu.Cartman je napisao/la:Begovic 3 sezone igra odlicno u najjacoj ligi Svijeta, i sad pocet sumnjam u njega radi jedne lose utakmice? Ma daj, Asmiru mozemo vjerovat 100%. Ovo mu samo moze pomoc da bude jos vise fokusiran u Zenici.
Nadam se da ce ga Pape dodatno motivisati..
Tako je. Bilo koji golman moze imati los dan i to po nekom nepisanom pravilu mora biti tako. Raduje me sto se to desilo prije baraza, jer nemoguce je da golman brani lose dva puta zaredom.Cartman je napisao/la:Begovic 3 sezone igra odlicno u najjacoj ligi Svijeta, i sad pocet sumnjam u njega radi jedne lose utakmice? Ma daj, Asmiru mozemo vjerovat 100%. Ovo mu samo moze pomoc da bude jos vise fokusiran u Zenici.
U Zenici se nadam da nece imati puno posla.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Mah, no sikiriki.
Pa jedan Casillas primi petardu, al to ga ne cini losim golmanom
Pa jedan Casillas primi petardu, al to ga ne cini losim golmanom
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★