Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Chat
Bajram Serif Mubarek Olsun svima
.

BSMO raja! Jel moze neko da mi pronadje onu sliku "plakala je molila me..." sa onim navijacem,nmg naci...
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
BSMO Svima! 

ludlo evo ti na PM slika 

- Mrkva_i_Cevapi
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarek Olsun 

http://www.youtube.com/watch?v=RCkFshzJvNE Nova epizoda Mihajla :)
Hvala lijepo.Devil je napisao/la:Sretan Bajram svima koji ga slavite.
Bujrum na klopu.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Mrkva_i_Cevapi
- Kontakt:
Mogu li i ja?tanzla je napisao/la:Hvala lijepo.Devil je napisao/la:Sretan Bajram svima koji ga slavite.
Bujrum na klopu.

http://www.youtube.com/watch?v=RCkFshzJvNE Nova epizoda Mihajla :)
Sretan Bajram svima koji ga slave 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Pridružujem se čestitkama - Bajram Šerif Mubarek Olsun svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti. Od srca se nadam da ste se lijepo proveli, i da ćete se lijepo provesti za ovaj Kurban-bajram, svakako najvažniji praznik (pored Ramazan bajrama, dakako) kada svi trebamo biti u društvu naših bližnjih, tj. porodice, familije, rodbine i ostalih prijatelja. Još jednom, iskreno i od srca, BŠMO.
P.S. Dobro se najedite, al' nemojte pretjerivat'. Zna slatko udariti u glavu kad najmanje očekujete.
P.S. Dobro se najedite, al' nemojte pretjerivat'. Zna slatko udariti u glavu kad najmanje očekujete.

bio bi normalanTribalian je napisao/la:Brate za Stefka ne znam,a ja sam nabasao tako sto @ Sarajlica reko mom drugu za ovaj forum pa on reko meni. Ovo je jedini normalan sportski forum u ex yu da ne racunam one koji su vezani za samo jedan klub.tanzla je napisao/la:Sad bez zjbancije, zanima me kako su Devil i Tribalian nabasali na ovaj forum, i postali clanovi, i to cijenjeni, naseg communitya. Vjerovatno su vec pisali negdje, al' ja il' sam zaboravio, ili nisam ni vidio.![]()
Tribalian jesi plak'o sinoc kad je tvoj incognito klub izgubio?
p.s. Nisam plakao

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Joj kako me smoriše ovi što pitaju "gdje ćeš večeras?" neću nigdje otić za Bajram sve dok se toče alkoholna pića i pjevaju turbofolk pjevači i pjevačice. Sramota stvarno, fuj.
Klopp for the kop!
Ja tek sad vidim da sam bio priupitan za nesta.
Slucajno nas'o pisao sam to nekada,u Sarajevu dok sam bio registrovao se i zaboravio na ovo,tek nakon nekoliko meseci bezveze opet udjem na forum preko tog nicka i tako polako dodjoh do ovih milion postova.
Vratih se unazad i vidim da se @Monolog i @Tribalian dogovoraju za neki pos'o,ne napisase koji je posao ali posto se radi o njima dvojici verovatno dilovanje nekog Tuborga preko granice i zajednicko ispijanje,pa se pitam gde sam ja tu.
p.s daj mi taj forum gde se zabranjuje Dinin koncert.

Slucajno nas'o pisao sam to nekada,u Sarajevu dok sam bio registrovao se i zaboravio na ovo,tek nakon nekoliko meseci bezveze opet udjem na forum preko tog nicka i tako polako dodjoh do ovih milion postova.
Vratih se unazad i vidim da se @Monolog i @Tribalian dogovoraju za neki pos'o,ne napisase koji je posao ali posto se radi o njima dvojici verovatno dilovanje nekog Tuborga preko granice i zajednicko ispijanje,pa se pitam gde sam ja tu.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
I do moderatoraDevil je napisao/la:Ja tek sad vidim da sam bio priupitan za nesta.![]()
Vratih se unazad i vidim da se @Monolog i @Tribalian dogovoraju za neki pos'o,ne napisase koji je posao ali posto se radi o njima dvojici verovatno dilovanje nekog Tuborga preko granice i zajednicko ispijanje,pa se pitam gde sam ja tu.![]()
![]()

PS: ali do druge lige nikako

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Mi igramo za raju i zanemarujemo taktiku.123456 je napisao/la:I do moderatoraDevil je napisao/la:Ja tek sad vidim da sam bio priupitan za nesta.![]()
Vratih se unazad i vidim da se @Monolog i @Tribalian dogovoraju za neki pos'o,ne napisase koji je posao ali posto se radi o njima dvojici verovatno dilovanje nekog Tuborga preko granice i zajednicko ispijanje,pa se pitam gde sam ja tu.![]()
![]()
p.s daj mi taj forum gde se zabranjuje Dinin koncert.Al zasluzeno
![]()

123456 je napisao/la:I do moderatoraDevil je napisao/la:Ja tek sad vidim da sam bio priupitan za nesta.![]()
![]()
p.s daj mi taj forum gde se zabranjuje Dinin koncert.Al zasluzeno
![]()
Daj ba đe on zaslužio ,nemoj mi toga

Nikad on i Edin neće viditi cvajte dok je mene živog

Hoću i ja da vidim gde mi se to zavuko drug Vuk i odakle vreba Crvenkapicu

I završićete u nižerazrednom Vratniku

ljegendo,sto su te banovali ovaj put,da nisi adminu podvalio pokvarene tuljumbe 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Podvalio mu je jedan los fazon.Dylan Dog je napisao/la:ljegendo,sto su te banovali ovaj put,da nisi adminu podvalio pokvarene tuljumbe

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, jasmin10, Quartararo i 12 gostiju.