ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

retro
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la retro » 05 nov 2011, 19:02

Ostade Nolence bez finala, i bez gema u trecem setu protiv Nishikoria.
Opet se javio problem sa ramenom.
Federer rutinski savladao prijatelja Wawrinku i sutra ce igrati za svoju 4. titulu u Baselu.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 05 nov 2011, 22:51

Svaka čast Nišikoriju,drugi i treći set bez greške.Iskreno se nadam da sa novakovim ramenom nije ništa opasno .
http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.ph ... _id=555308" onclick="window.open(this.href);return false; :(
"Indija,Pakistan..."

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 05 nov 2011, 23:27

U Valenciji smo dobili finale koje izgleda kao finale nekog prosjecnog ATP 250 turnira na sljaci, nesto kao Buchurest ili Estoril. :lol:
Monaco i Granollers ce se boriti za titulu, obojica su danas iznenadila, i to dvojicu velikih favorita Del Potra odnosno Ferrera.
Granollers ce drugu godinu zaredom igrati finale ovdje u Valenciji gdje ocigledno voli da igra.
Monaco ce igrati prvo finale van sljake, a tri titule koje ima i jos sedam finala sve je ostavio na "prasini".
Danasnjim porazom Del Potra, Berdych je matematicki osigurao odlazak u London.
Ocigledno su ovi bolji igraci, Tsonga, Ferrer, Del Potro cuvali snagu za Pariz i zavrsni Masters.

U Baselu ce Federer uzeti 68. titulu u karijeri i iz ove perspektive uz Andya je favorit za dva posljednja turnira u sezoni.
Nole mozda prekosi Pariz zbog ramena, a Nadal je vec odustao od nastupa.

A raspored za Pariz je vec izasao.
http://www.fft.fr/sites/default/files/m ... mm2011.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 nov 2011, 00:36

Novak samo za raju sa Sportsporta zavrsio ovaj mec povredjen,da ne bi opet bile price kako je picka i kako nece muski da izgubi. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 nov 2011, 00:58

Devil je napisao/la:Novak samo za raju sa Sportsporta zavrsio ovaj mec povredjen,da ne bi opet bile price kako je picka i kako nece muski da izgubi. :mrgreen:
da je predao virtuelna stvarnost ovog sjata bi vrvila od komentara.... :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 06 nov 2011, 09:46

Devil je napisao/la:Novak samo za raju sa Sportsporta zavrsio ovaj mec povredjen,da ne bi opet bile price kako je picka i kako nece muski da izgubi. :mrgreen:
Vatreni sam Federerov navijac, ali Novaka iznimno postujem (to mora svako, ukoliko je iole normalan). Veliki je on igrac, najveci trenutno, a ovim potezom mi je u ocima jos "porastao". Bez obzira sto ga mnogi pljuju zbog onih predavanja, smatrajuci ih kukavickim...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 06 nov 2011, 10:27

Ne, ne, ne... Sad ce vama Virtual i ona Amra_cvarak reci zasto je on zdapi i mali igrac.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 nov 2011, 10:49

IgorBL je napisao/la:Ne, ne, ne... Sad ce vama Virtual i ona Amra_cvarak reci zasto je on zdapi i mali igrac.
+1
I da nikada nece biti veliki sampion, sve da uzme jos po 10 GSa i Mastersa i 30 raznih turnira, jer predaje "kad god gubi" - to si zaboravio, kao specijalitet virtualne kuhinje uz armaaa cvarke. ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 nov 2011, 12:12

Nishikori ga je razbio na proste faktore. Magija je jednostavno prestala.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 06 nov 2011, 13:37

Tako je. On sad nije ostao u mecu, uprkos povredi. Zar ne?
Dok je Marej herojski odustao u sred bojnog polja, rizikujuci svoj zivot pri povlacenju.

Pijte B kompleks svakog jutra i pogledajte na ljestvicu.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 06 nov 2011, 14:50

IgorBL je napisao/la:Tako je. On sad nije ostao u mecu, uprkos povredi. Zar ne?
Dok je Marej herojski odustao u sred bojnog polja, rizikujuci svoj zivot pri povlacenju.

Pijte B kompleks svakog jutra i pogledajte na ljestvicu.
:lol:
"Indija,Pakistan..."

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 nov 2011, 15:02

Virtu4l je napisao/la:Nishikori ga je razbio na proste faktore. Magija je jednostavno prestala.
+1
Razbio ga je kao Djokovic Murraya na AO, samo bez da je Andy imao probleme sa ramenom i bez da mu je uzeo set.
Slicno, ali ne i isto. ;)

slika

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 06 nov 2011, 15:10

retro je napisao/la:Ostade Nolence bez finala, i bez gema u trecem setu protiv Nishikoria.
Opet se javio problem sa ramenom.
Federer rutinski savladao prijatelja Wawrinku i sutra ce igrati za svoju 4. titulu u Baselu.
Samo mala ispravka. Federer je 4 puta osvojio Basel, a danas će igrati za 5-u titulu na ovom turniru !
Što se tiće Novaka, cijenim to što je odigrao do kraja uprkos nuli u zadnjem setu ! Možda mu je pametnije da propusti Paris i pripremi se za London ! Biće ludnica u Londonu, a tek sljedeće sezone . . . 8-)
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 nov 2011, 15:59

Tema ove emisije nije Andy Murray.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 nov 2011, 16:11

Virtu4l je napisao/la:Tema ove emisije nije Andy Murray.
Tu si u pravu. Ali ne mozemo pricati o razbijanju, a bez da istog pomenemo. Ipak je on mera rastavljanja na faktore. Znas ono: 0-9 u setovima na GS finalima i tako to :?:

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 06 nov 2011, 16:35

5-ta titula u Baselu. Fantastično. Kako to samo lijepo izgleda kada je podloga brza, čisto, ravno, jako, agresivno ... ljepota. Sutra počinje Paris i biće zanimljivo gledatii kako će se tu stvari odvijati i koji će igrači igrati na završnom mastersu ! Nadam se da će podloga ostati ista kao i prošle godine, jer nema potrebe da je mijenjaju i usporavaju, al' ko će znati . .

Federer-Nishikori 6-1 6-3
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 06 nov 2011, 17:17

68. 8-) put u karijeri, peti put u Baselu i drugi put ove godine Federer drzi trofej pobjednika nekog ATP turnira.
Agresivan sve vrijeme, od prvog dana do danasnjeg finala, podatak koji govori da je sve Nishikorijeve druge servisa u prvom setu, vracao iz terena.

Idemo po prvo finale Pariza, jedini Masters gdje nikada nije igrao finale i osvojio titulu.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 06 nov 2011, 17:25

potpisujem ovo sta je pisao retro :) i to za paris masters nikad mi nece biti jasno kako tu nikad nije mogao nista napraviti :/ a pratim ga od kada on igra :) aj RODZER !! :) <3
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 06 nov 2011, 17:27

Lako je primijetiti kako njemu odgovaraju brze podloge. Kako samo snagu protivničkih udaraca iskoristi i pretvori u vinere. Danas je sve funkcionisalo, i bekendi i forhendi, sjajno kretanje, jako agresivan pristup itd. Protiv takvog Federera, Nishikori nije imao šta da traži !
Mislim da može do prvog finala u Parizu pa čak i do titule ! Sve mu ide na ruku i glavni je favorit za osvajanje Pariza i završnog mastersa !

Profesionalnitenis.com

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 06 nov 2011, 20:34

Šta uradi Novak kad su suze počele teći i na ATP 500 :lol:
"Indija,Pakistan..."

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.