Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

mmirsad
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la mmirsad » 05 nov 2011, 20:40

Kad tim pobjeđuje svi su sretni, samo da nastave momci ovako da igraju. Definitivno Wengeru treba trening za proslavu golova jer covjek se ne zna veselitit :D :D

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 05 nov 2011, 20:44

haris10 je napisao/la:nisam vas volio ali definitivno me kupujete svojim igrom,extra ste danas odigrali,jos gece i geri kejhil i svasta moze da bude!
E jbg sad, zar postoje ljudi koji mogu ne volit Arsenal ? :mrgreen:

//
Očigledno je da Arsenal igra 100x bolje kad juri bodove nego kad ima "viška"(kad uporedimo ovu i prošlu sezonu tako dodje). :mrgreen:

Na zimu neka mi Wenger dovede Doumbiu ili Gotzea i možda Jagielku i ne treba mi više niko, ama baš niko. :D Na ljeto jedino još Remya ('mjesto Kajmaka) i to je to. :mrgreen:

PS. Arsenal je strašno jaka ekipa, al' strašno, strašno. Rame uz rame sa svima u Engleskoj. 8-)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

mmirsad
Kontakt:

Post Postao/la mmirsad » 05 nov 2011, 21:55

Jagielka nece da napusti Everton, mislim da su nam blizi Podolski i Granero s obzirom na cijenu a znamo kakva je filozofija Wengera & Co. Mislim da jedino u ovom trenutku bi wenger pare dao za Goetze-a za ove ostale sumnjam.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 05 nov 2011, 21:58

Gotze se hvali kako mu je cast sto se Bayern raspituje za njega. :roll:
Rekao je da mu je cilj igrati u LP a to mozda bude i Dortmund, ali ne iskljucuje Bayern!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 05 nov 2011, 22:23

Moram Jenkinsona pohvalit. Eto i to umalo da zaboravim. :)

Danas je odigr'o fantastičan meč. Jako dobro! I jako dobro igra zadnje vrijeme, nadam se da će uspjeti postati novi (koga on ono želi da zamijeni ?) Winterburn/Adams (?) :)

Sad slijedi pauza, pa opet redom lagane tekme:
19.11.2011 Norwich City - FC Arsenal
26.11.2011 FC Arsenal - FC Fulham
03.12.2011 Wigan Athletic - FC Arsenal
10.12.2011 FC Arsenal - FC Everton
17.12.2011 Manchester City - FC Arsenal
21.12.2011 Aston Villa - FC Arsenal
26.12.2011 FC Arsenal - Wolverhampton Wanderers
31.12.2011 FC Arsenal - Queens Park Rangers

Tekma protiv Citya bi mogla puno toga odrediti. Ako Arsenal na tom gostovanju osvoji kojim slučajem 3 boda to bi bio "revanš" za United (poene iz poraza od Liverpoola smo vratili protiv Chelsea :D ) i u tom slučaju bi bili u situaciji da ozbiljno razmišljamo o tituli. Ako se izgubi "nikom ništa".;) :mrgreen:

Samo se nadam da će za dvoboje( CC i liga) protiv Citya biti spremni Vermaelen, Koscielny i Robin, ako tako bude onda nema zime. 8-)

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 05 nov 2011, 22:34

Vođa zna.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 05 nov 2011, 22:40

nedim1993 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/arsenal ... pata/67582
ovo istina ? :D :mrgreen:
Jeste al' samo u slučaju da Milan odbije, u suprotnom Wenger povlači ponudu. :mrgreen:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 nov 2011, 23:22

SamoZeljo je napisao/la:Gotze se hvali kako mu je cast sto se Bayern raspituje za njega. :roll:
Rekao je da mu je cilj igrati u LP a to mozda bude i Dortmund, ali ne iskljucuje Bayern!
Naravno zar se očekivala drugačija reakcija ipak je Gotze rođeni bavarac.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 06 nov 2011, 00:33

Koga boli racku za koga bi bila cast igrati Goetzeu, on osim sto igra u istoj grupi u ligi prvaka nikakve veze nema sa nasim fenomenalnim timom i tako ce da ostane, i sto se Arsenala tice taj klocko moze otici i u Minhen 1860.

aaaaa ja sad sam se sjetio mi smo za njega nudili koliko ono 50, 60 miliona? :lol:
Dio Arsenala

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 06 nov 2011, 12:16

Pajo nemoj tako, momak je bolji od cijelog našeg veznog reda trenutno, jedino nije bolji od Džeka. On bi bio pojačanje koje bi nas lansiralo do zvijezda. Sad gdje će on, šta će on, kako će to nije moja briga već njegova. Ako mu je cilj osvajati trofeje u Bayernu i tako izgraditi sebi karijeru neka onda. Ali to je definitivno lakši put u karijeri. Na kraju bi postupio isto kao Fabregas.

S druge strane Hazard je isto što i Gotze, s tim što Hazard vjerovatno neće u Bayern. :)

BŠMO svim Topnicima islamske vjeroispovijesti.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 06 nov 2011, 12:57

Sta ocekivati od covjeka koji i za Hulka kaze da je kloc. :mrgreen:
I koga boli sta Paja prica?

Ja mislim da Arsenal po tom pitanju treba manje da prica a vise da radi. Gotze je bolji od svih onih silnih Francuza koji su visoko rangirani na Wegnerovoj listi zelja. Mozda od Hazarda nije ali dalo bi se i o tome diskutovati.
To da treba jedan vezni je svima jasno. (mislim na normalne ljude)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 06 nov 2011, 13:03

Marco van Basten urges Robin van Persie to remain at Arsenal
"Robin must not leave Arsenal. You can’t compare my situation at Ajax. The big difference is that Robin is ­already at a big club," he said, according to The Sunday Mirror.

"Robin has been in London for six years [sic]. He can’t help it that ­Arsenal have won ­nothing in that time.

"So much has changed in those six years in the Premier League. Chelsea have become a big club and have massive ­financial ****.

"Manchester City have ­become a big force and are richer than any other club.

"Manchester United and ­Liverpool have American owners. The amount of money which is flowing to these clubs for transfers is unbelievable. Arsenal operate differently. I admire that.

"And I still think Arsenal are the most beautiful club in ­England. At Man City and Chelsea, they will never have that class and style.

"Arsenal have the most ­amazing stadium, they have a style of play, they have a ­beautiful shirt – in every way I consider Arsenal as the ­ultimate football club.

"It is the club where Robin belongs."
Kako je lijepo kad jedna takva legenda nešto izjavi. :)

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 06 nov 2011, 15:05

BšMO svim pripadnicima arsenalske vjeroispovjesti.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 06 nov 2011, 15:14

CSKA Moscow forward Seydou Doumbia wants to join Arsenal
I od mene svima koji slavite :Bajram Šerif Mubarek Olsun.

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 06 nov 2011, 16:07

Arnelinho je napisao/la:
CSKA Moscow forward Seydou Doumbia wants to join Arsenal
Inače navijač Chelsea. :D
Zola in, Zola passes, Zola scores !

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 nov 2011, 17:37

Bolje Hazarda dovesti nego Goetzea, prvo zato sto je momak ako ne bolji onda u najmanju ruku isti kao i Goetze, drugo vec je igrao sa Gervinhom sto znaci da se nece morati navikavati na sve igrace, trece uvijek ce igrati manje reprezentativnih utakmica od Goetzea, znaci manja mogucnost povrede, i mislim da je jeftiniji od Goetzea...
BSMO..
Celik!3,2,2.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 07 nov 2011, 00:32

Kao prvo, Hulk jest kloc a to smo se uvjerili i u zadnja dva nastupa na Emiratesu 4-0, 5-0. Gotze je precijenjen igrac koji vodju ne zanima, iz njemacke se plasirala ta prica kako bi mu digli cijenu jer Arsenal su bili napustila dva glavna igraca i plasirati pricu da Arsenal za njega nudi veliki novac bi za neke imalo smisla. Imamo hrpu boljih veznjaka od njega pocevsi od Wilshera, Ramseya, Diabya, Songa itd. takodjer mlade nade dosta obecavaju i oni moraju dobiti svoju sansu.
Dio Arsenala

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 nov 2011, 10:47

Bajram Šerif Mubarek Olsun svim mojim topnicima kojima je Islam vjera ;)
BTW.Nit sam gledo utakmicu, al znam da je RVP dao gol i da smo ih razvalili :D Svaka čast, sada je na redu iduća tekma i nova 3 boda ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 07 nov 2011, 10:51

GunnerS je napisao/la:Bajram Šerif Mubarek Olsun svim mojim topnicima kojima je Islam vjera ;)
Hvala ti brate! I tebi takodjer Bajram Mubarek Olsun!
Izdržati, to je temelj vrline!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 07 nov 2011, 13:15

Bajram Šerif Mubarek Olsun i tebi Gunn, a i svim drugim navijačima prije svega Arsenala, pa i ostalima. :mrgreen:

Inaaače, vidite ovu legendu:

slika
Jack Wilshere has vowed to stay with Arsenal 'forever'.

The 19-year-old has been missing for the Gunners with an ankle injury and is expected to make a return in December.

When asked if he would stay at the Emirates 'forever', the English midfielder talked about his love for the club.

He told iFilm London: “I promise that, yeah( :lol: ). I’ve been at the club since I was nine and learned to love it.

"From the [Patrick] Vieira days, to [Dennis] Bergkamp, [Cesc] Fabregas, I’ve watched them come through and move on. There’s a crop of new players, [Aaron] Ramsey, myself, Kieran Gibbs…hopefully we can really create something special.

"I love the club and I want to be part of its future.”

Wilshere has been frustrated by his injury problems.

“It’s going really slow at the minute and obviously I’m really frustrated," he added.

"I should be back in training by mid-December( :) ), then I can crack on and it’s up to the boss when he picks me.

“It’s massively frustrating, especially after last year when we were so close to winning a trophy.

"We beat Barcelona at home and everything seemed to be going well and it ended sadly.

"I was looking forward to this season, I really thought we could push on and do something. To get a setback is massively frustrating but I’ll be back in December and hopefully we can push on from then.”

Arsenal secured a 3-0 win against West Brom at the weekend, with another dazzling performance from Robin van Persie.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.