Ovi naši najavljuju da će biti na TV1,ali na njihovoj stranici nema ništa

Moderator/ica: Pasha
nevezano za ovu utakmicu BHT1 se sveo samo ako se sažale pa nam pročitaju rezultate SEHA lige ili Premijer lige , dok su nekada bili i izvještaji sa Premijerligaških utakmica , čak i direktni prenosi , a sada ni SEHA Ligu nemogu prenositi , a o Premijer da i negovorimo dok susjedne nam državne televizije prenose domaća prvenstva i time popularizuju rukomet , a kod nas izgleda gledaju samo kako da ga unište ...Meni se cini da Savez ima ekskluzivan ugovor sa TV1, pa ti je prica o BHT beze.
Ništa, i drugi put.no rules je napisao/la:nevezano za ovu utakmicu BHT1 se sveo samo ako se sažale pa nam pročitaju rezultate SEHA lige ili Premijer lige , dok su nekada bili i izvještaji sa Premijerligaških utakmica , čak i direktni prenosi , a sada ni SEHA Ligu nemogu prenositi , a o Premijer da i negovorimo dok susjedne nam državne televizije prenose domaća prvenstva i time popularizuju rukomet , a kod nas izgleda gledaju samo kako da ga unište ...Meni se cini da Savez ima ekskluzivan ugovor sa TV1, pa ti je prica o BHT beze.
@ "Han!$;Lfc" - Hvala na detaljnom izvješataju !
čudi me da od bekova ljevaka nije pozvan ni Malinović , ni Dare Martinović ...pored Panića dali ima ovdje više bekova ljevaka ... mislim Vranac i Šubara šta igraju ...golmani: Enid Tahirović (Gepingen, Njemačka), Nebojša Grahovac (Šamberi, Francuska), Benjamin Burić (Izviđač MIG); krila: Vukašin Stojanović, Mirko Mikić (oba Borac M:tel), Deni Velić (Nekse, Hrvatska), Faruk Vražalić (Bosna BH gas); pivoti: Muhamed Toromanović (Visla, Poljska), Senjamin Burić (Izviđač MIG), Vladimir Vranješ (Borac M:tel); bekovi: Nikola Prce (Naturhaus, Španija), Ante Kukrika (Tatran, Slovačka), Dušan Čelica (Katar), Faruk Halilbegović, Tarik Međić (oba Bosna BHG), Marko Panić, Stefan Šubara, Ivan Karačić (svi Borac M:tel), Adnan Harmandić (Veclar, Njemačka), Damir Doborac (Magdeburg, Njemačka), Tarik Vranac (Bosna Prevent).
Da. I mene čudi to isto - desni bekovi!?no rules je napisao/la:čudi me da od bekova ljevaka nije pozvan ni Malinović , ni Dare Martinović ...pored Panića dali ima ovdje više bekova ljevaka ... mislim Vranac i Šubara šta igraju ...golmani: Enid Tahirović (Gepingen, Njemačka), Nebojša Grahovac (Šamberi, Francuska), Benjamin Burić (Izviđač MIG); krila: Vukašin Stojanović, Mirko Mikić (oba Borac M:tel), Deni Velić (Nekse, Hrvatska), Faruk Vražalić (Bosna BH gas); pivoti: Muhamed Toromanović (Visla, Poljska), Senjamin Burić (Izviđač MIG), Vladimir Vranješ (Borac M:tel); bekovi: Nikola Prce (Naturhaus, Španija), Ante Kukrika (Tatran, Slovačka), Dušan Čelica (Katar), Faruk Halilbegović, Tarik Međić (oba Bosna BHG), Marko Panić, Stefan Šubara, Ivan Karačić (svi Borac M:tel), Adnan Harmandić (Veclar, Njemačka), Damir Doborac (Magdeburg, Njemačka), Tarik Vranac (Bosna Prevent).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.