NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ma Gavara je stroj, davno je on prevazisao ovu ligu i pravo je cudo da nije otisao nigdje vani.
joj kad oderemo ovo sarajevo pa ljudi ekipa im je nula ja neznam sta je ono sramote se pred tv kamerama,
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
igra danas i nije bas uspavanka nakon prvog poluvremena penal prfulan i jos 3 4 100% prilike
ali valjda ce bit bolje i jedno pitanje za navijace zasto danas nako mal broj i zasto nisu navijali prvo poluvrijeme ovo zadnje moze i na pp
ali valjda ce bit bolje i jedno pitanje za navijace zasto danas nako mal broj i zasto nisu navijali prvo poluvrijeme ovo zadnje moze i na pp
ma svi smo danas bili i zadovoljni i veoma ljuti na igrace.dat 4 gola - odlicno, ali onako losoj slaviji pa trebalo je brat bratu zabit 10 komada.ono sto je najgore u realizaciji je oklijevanje ( npr. mesi u 2-3 navrata ) ili pokusaj nekog driblinga umjesto sutiranja iz prve (matko ), a tek husiceva zajebancija kod penala.astra1922 je napisao/la:joj kad oderemo ovo sarajevo pa ljudi ekipa im je nula ja neznam sta je ono sramote se pred tv kamerama,
al sve u svemu ok.sada smo sedmi i pokusati nesto u sarajevu i dobiti kozaru i to je to.
- mačak u čizmama
- Kontakt:
Messi imao tri asistencije.
samo nesto kontam liga nam je ko dlake mi kad odlucimo da se borimo za evropu kad fadil i nurdo postave cilj evropa to ce se i ostvarit netreba nama puno par igraca dovest isto tako par raskid i to je to 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
a danas mu rodendanmačak u čizmama je napisao/la:Messi imao tri asistencije.

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zvijezdica
- Kontakt:
A gdje je onaj što je "čuo" da je Zvijezda prodala utakmicu Slaviji?
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Astra jesi li to ti na sliciastra1922 je napisao/la:samo nesto kontam liga nam je ko dlake mi kad odlucimo da se borimo za evropu kad fadil i nurdo postave cilj evropa to ce se i ostvarit netreba nama puno par igraca dovest isto tako par raskid i to je to

Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
husein veličanstveni je napisao/la:Astra jesi li to ti na sliciastra1922 je napisao/la:samo nesto kontam liga nam je ko dlake mi kad odlucimo da se borimo za evropu kad fadil i nurdo postave cilj evropa to ce se i ostvarit netreba nama puno par igraca dovest isto tako par raskid i to je to![]()
![]()

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
vjerovatno na psihijatrijizvijezdica je napisao/la:A gdje je onaj što je "čuo" da je Zvijezda prodala utakmicu Slaviji?

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Zamolio bih javno sve navjače Zvijezde,simpatizere sa foruma da se suzdrže uvredljivih komentara medjusobno.Zvijezdu pratim od druge lige sjever.Sve gostujuće utakmice sam pratio dok smo bili u Prvoj ligi.U Premijeri sve domaće i poneku gostujuću.Imam pravo komentarisati sve u klubu i oko kluba za sto imam argumente.Visoko obrazovan sam mjestanin Gradačca i lično mi je zasmetao komentar od astre.Ja na psihijatriji.Za info astri,zdravstveni sam radnik i bas imam veze sa psihijatrijom,istina jučer sam radio na psihijatriji,tako da do utorka neću biti.
nista ja nikoga nisam vrijedao,al stojim sta sam rekao.mislim da zvijezda nikad nebi prodala nekom bodove a jos nam gori pod nogama i svi znamo sta bi nam donio poraz na danasnjoj utakmici.i zato ko je to provalio da ce zvijezda prodati ocito nije dobarzvjezdas je napisao/la:Zamolio bih javno sve navjače Zvijezde,simpatizere sa foruma da se suzdrže uvredljivih komentara medjusobno.Zvijezdu pratim od druge lige sjever.Sve gostujuće utakmice sam pratio dok smo bili u Prvoj ligi.U Premijeri sve domaće i poneku gostujuću.Imam pravo komentarisati sve u klubu i oko kluba za sto imam argumente.Visoko obrazovan sam mjestanin Gradačca i lično mi je zasmetao komentar od astre.Ja na psihijatriji.Za info astri,zdravstveni sam radnik i bas imam veze sa psihijatrijom,istina jučer sam radio na psihijatriji,tako da do utorka neću biti.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ako ti baš toliko smeta promijeni posaozvjezdas je napisao/la:Zamolio bih javno sve navjače Zvijezde,simpatizere sa foruma da se suzdrže uvredljivih komentara medjusobno.Zvijezdu pratim od druge lige sjever.Sve gostujuće utakmice sam pratio dok smo bili u Prvoj ligi.U Premijeri sve domaće i poneku gostujuću.Imam pravo komentarisati sve u klubu i oko kluba za sto imam argumente.Visoko obrazovan sam mjestanin Gradačca i lično mi je zasmetao komentar od astre.Ja na psihijatriji.Za info astri,zdravstveni sam radnik i bas imam veze sa psihijatrijom,istina jučer sam radio na psihijatriji,tako da do utorka neću biti.

Dragon Town
evo zvjezdas ako sam te uvrijedio izvinjavam ti se..ali pises sad o prodaji utakmice slaviji a nedavno si pisao i da je jovic bio na sijelu u tramosnici i nastimao remi sa goskom.mislim da je bolje da se takve carsijske price ne pisu po forumu meni smetaju a vjerujem i mnogima drugim jer za takve price treba imati stvarno dobre i jake dokaze
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
u subotu igramo prijateljsku utakmicu protiv modrice u modrici
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Koja je to po redu, vi svako malo pa sa modricomastra1922 je napisao/la:u subotu igramo prijateljsku utakmicu protiv modrice u modrici

* SVIM VJERNICIMA ISLAMSKE VJEROISPOVJESTI BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN*
hahaa hem blizu hem jeftino hem im guzove oderemoscudetto je napisao/la:Koja je to po redu, vi svako malo pa sa modricomastra1922 je napisao/la:u subotu igramo prijateljsku utakmicu protiv modrice u modrici

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
svim posjetiocima ovog foruma islamske vjeroispovjesti BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.