Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SamoZeljo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la SamoZeljo » 06 nov 2011, 03:08

Moggiano je napisao/la:Svaka cast Edinu na ovoj izjavi u vezi QPR-a jer ce na taj nacin dobiti "fanove" izvan City-a.Treba postovati protivnika prije svega,a on to izgleda i radi ;)

Sljedeca sa Newcastleom,ako tu dobije priliku i ako zabije moze se lako izdvojiti na vrhu liste strijelaca ;)
Ja ne znam kako si ti ovo shvatio ali reci da je QPR najjaci protivnik sa kojim su igrali a samo kolo prije toga igrali sa Unitedom..... :mrgreen:
Ne mislim da se ovo svidjelo Unitedu a ni Tottenhamu. :lol:

Ne kazem da je namjerno htio da ponizi nekog ali tako je ispalo. Doduse, i jeste tako, United 1:6 a QPR 2:3. :lol:

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 06 nov 2011, 03:16

SamoZeljo je napisao/la:
Moggiano je napisao/la:Svaka cast Edinu na ovoj izjavi u vezi QPR-a jer ce na taj nacin dobiti "fanove" izvan City-a.Treba postovati protivnika prije svega,a on to izgleda i radi ;)

Sljedeca sa Newcastleom,ako tu dobije priliku i ako zabije moze se lako izdvojiti na vrhu liste strijelaca ;)
Ja ne znam kako si ti ovo shvatio ali reci da je QPR najjaci protivnik sa kojim su igrali a samo kolo prije toga igrali sa Unitedom..... :mrgreen:

Ne kazem da je namjerno htio da ponizi nekog ali tako je ispalo. Doduse, i jeste tako, United 1:6 a QPR 2:3. :lol:
On je rekao "najbolja ekipa protiv koje smo igrali u gostima" i to po rezultatu i jeste tako jer su se United i Tottenham bukvalno raspali i katastrofalno odigrali, dok igraci QPR su se borili punih 90 minuta i dali tesku tekmu Man City-u. Sumnjam da je to Edin mislio u smislu igrackog kadra, nego u smislu rezultata i koliko im je tesko bilo do ta 3 boda u gostima.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 06 nov 2011, 03:23

AÐ_Official je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:

On je rekao "najbolja ekipa protiv koje smo igrali u gostima" i to po rezultatu i jeste tako jer su se United i Tottenham bukvalno raspali i katastrofalno odigrali, dok igraci QPR su se borili punih 90 minuta i dali tesku tekmu Man City-u. Sumnjam da je to Edin mislio u smislu igrackog kadra, nego u smislu rezultata i koliko im je tesko bilo do ta 3 boda u gostima.
Znam ja sta je Edin rekao i bas "to" sam komentarisao. I United i Tottenham su bili domacini protiv Gradjana, kao i QPR.
Svejedno sta je mislio, QPR jeste pruzio najveci otpor i jedina su ekipa ove sezone koja je uspjela povesti protiv Gradjana.
Da da, City je prvi put ove sezone gubio tekmu i to ovu protiv QPRa.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 06 nov 2011, 03:26

Imal jos onih koji tvrde da je Chicarito bolji od Edina :lol:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 06 nov 2011, 03:28

Donnie Darko je napisao/la:Imal jos onih koji tvrde da je Chicarito bolji od Edina :lol:
Zar je to neko tvrdio? :shock:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 06 nov 2011, 04:36

SamoZeljo je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Imal jos onih koji tvrde da je Chicarito bolji od Edina :lol:
Zar je to neko tvrdio? :shock:
Imajuci u vidu kakvi "prenosi" pucaju nase drage forumase, neko jest sigurno :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 06 nov 2011, 09:16

SamoZeljo je napisao/la:

I meni se takodjer nije svidjela ova Edinova izjava. Mislim da ne treba davati izjave ovakvog tipa, govoriti koji klub je bolji, koji ne, jer, on je tu (u EPL) novi, niko ne zna sta on misli, i sl. Ni u snu ne mozes porediti QPR i Man Utd, bez obzira sto su ovaj drugi blago receno, poderali. Nikad ne znas kad te United moze napuniti mozda i vise nego sto si ti njega (znamo kakav je slucaj ranije bio). Dok, to isto ne mozes reci za QPR.
Izdržati, to je temelj vrline!

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 06 nov 2011, 09:32

SamoZeljo je napisao/la:

"Bila je ovo veoma teška utakmica, ali na kraju možemo biti zadovoljni rezultatom. Mislim da je ovo najbolja ekipa protiv koje smo igrali u gostima ove sezone i želim pohvaliti ekipu Queens Park Rangersa", kaže Džeko
To je samo tvoje subjektivno misljenje da je QPR los.Igrali su proslo kolo protiv Uniteda,dobili 1-6,sada igrali sa QPR jedva dobili 2-3,koji je jaci protivnik ? Logicno QPR ;)

Sigurno Džeko nije ovom izjavom htio da provocira Manchester,nedaj boze.Ista situacija npr. da je neko od nas igrac lupam UNISa iz Vogosce,igraju sa Željom,izgube 4-3 i Osim kaze kako je ovo bila jedna od jacih ekipa jer je uspjela zabiti 3 gola,nadam se da razumijes :D
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 06 nov 2011, 10:01

a sto bi sta namjeravao koga uvrijedit...pa QPR jesu dobri sinoc bili (a i nije im prvi put). covjek je samo reko ono sto se i desilo, a to je da su ih pobjedili, al su bili tezak protivnik.
...

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 06 nov 2011, 10:16

Braco mila valja sad do petka, odnosno do pogotka u Ze, citati rasprave o tome da li je ono Edin trebao izjaviti ili ne :|

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 nov 2011, 10:20

Pa realno najviše su "kuburili" sa QPR-om. ;)

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 06 nov 2011, 10:24

Elegant je napisao/la:Dzeko u super formi pred Portugalce, samo ne kontam na onoj listi najboljih igraca kako je ona R00ney prvi ?! Nigdje veze ko to ocjenjuje.
ja bar mislim da im se kad racunaju to ko ce biti najbolji igrac gleda sve, znaci rooney dobija dosta poena na zalganje, na osvojene lopte, na osvojene slobodne udarce....znaci sve se apsolutno boduje

a on je potpun i zalaze se oko svega pa i dobija najvise poena :)

uglavnom to je nesto kao mvp ali u fudbalskom smislu...

dzeko je u odlicnoj situaciji, ako bude srece do najboljeg strijelca...to je nagrada koju treba ganjati, jos ako se uzme u obzir da se persie cesto povrijedi onda ima realne sanse za to :)

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 06 nov 2011, 11:33

mirza_9 je napisao/la:[youtube][/youtube]

1:04 :lol:
izgleda da nema samo Baloteli neke mušice u glavi. :lol:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 06 nov 2011, 11:40

delija je napisao/la:Braco mila valja sad do petka, odnosno do pogotka u Ze, citati rasprave o tome da li je ono Edin trebao izjaviti ili ne :|
Samo se zezamo i UZIVAMO u igrama Edina i njegovog tima. Ne znam sta si ti htio reci?
Ja ne vidim da ikom smeta njegova izjava. Neko uziva na jedan a neko na drugi nacin. Uglavnom, kako sam ja primjetio, nije razlog za neku diskusiju nego je po mom misljenju bas genijalna izjava. Igrati protiv Uniteda i Tottenhama pa protiv QPRa i onda izjaviti to je bas sexy. :mrgreen:

Edin je nas najbolji igrac svih vremena. Svaku njegovu rijec, pokret, kasalj, kihanje... cemo da prepricamo vise puta u vise verzija i na vise tema. :D

U svakom slucaju pozitivno je to sto si najavio pogodak u Zenici. 8-)
Opusteno. ;)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 06 nov 2011, 11:44

Zagor je napisao/la:

Pokusao je ovo ali odustao u odsutnom momentu
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 06 nov 2011, 12:05

Zagor je napisao/la:

Meni pade na pamet Audicija. Jos je samo trebao pitati znate sta je ovo? Pa onda reci ne znam ni ja ali evo ga opet. :lol:
I na Nadrealiste mi malo baca, kad Djuro nestA objasnjava. :lol:

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 06 nov 2011, 12:15

1:18
iz opstine niodaklecima :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 06 nov 2011, 12:52

bordo_Sarajevo je napisao/la:1:18
iz opstine niodaklecima :mrgreen:

[youtube][/youtube]
abhahahahahahahaha
FAKAT
...

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 06 nov 2011, 14:10

Majstore,jedno veliko hvala na svemu do sada! ;)
NON MOLLARE MAI

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 06 nov 2011, 14:25

Dzeko jedan - Ronaldo tri... :mrgreen:
Izdržati, to je temelj vrline!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAZIN, Google Adsense [Bot], kakarut, Normus90, perun, tuzlanskinacin i 41 gost.