FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amerosm
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amerosm » 05 nov 2011, 23:13

Najaca scena nakon derbija je bila kada su DIVOVI krenuli prema dijelu gdje su bili smjesteni njihovi navijaci, a igrac sa brojem 7 glumi mangupa i okrece se ka nama i nesta prijeti i govori da ga sacekaju ispred stadiona.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 05 nov 2011, 23:15

Grbavica moj zivot je napisao/la:E da jos jedan komentar na magazin fino je skrojen i napisan ali zamjeram mnogo gramaticki gresaka ili barem gresaka brzog pisanja to se valjda nece ponovoit bilo je jos nekih tehnicki gresaka kod grbova i rezultata.Volim te Željoooo !!!
I ja sam primijetio dosta gramatičkih grešaka, ali kada sam vidio ovo: Borac 3 : 0 Željezničar... :lol:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 05 nov 2011, 23:18

BolanBolan je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:E da jos jedan komentar na magazin fino je skrojen i napisan ali zamjeram mnogo gramaticki gresaka ili barem gresaka brzog pisanja to se valjda nece ponovoit bilo je jos nekih tehnicki gresaka kod grbova i rezultata.Volim te Željoooo !!!
I ja sam primijetio dosta gramatičkih grešaka, ali kada sam vidio ovo: Borac 3 : 0 Željezničar... :lol:

il velezu grb od slobode itd.

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 05 nov 2011, 23:26

muamer10 je napisao/la:
BolanBolan je napisao/la:

il velezu grb od slobode itd.
Bilo je nekih zatezanja s vremenom i oko štampe, jedva su momci stigli i uraditi ali će u narednim brojevima sigurno biti mnogo mnogo bolje, bitno je da je krenulo...

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 05 nov 2011, 23:31

Ih, koliko se grešaka potkrade u dnevnoj štampi pa nikome ništa, ovdje sve lektor do lektora :D

Naravno da će biti bolje,samo nek momci nastave tako.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 nov 2011, 23:33

Sad nešto razmišljam, nekako ova večerašnja pobjeda mi je identična onoj pobjedi protiv Sheriffa na Koševu. Kad se stavi paralela između nekih stvari, načina igranja, posjeda lopte i sl, pa i samog gola kad je nekako lopta ušla u onaj gol, večeras je isto tako bilo.

Osim je još jednom taktički nadmudrio trenera i kao plod toga došla je ova pobjeda.

Pa nek mi još neko kaže da Osim nije za trenera već samo za menadžera :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 05 nov 2011, 23:36

[youtube][/youtube]

1. pol

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 05 nov 2011, 23:42

Uh jedva. Sekirli tekma iako nisam ni očekivao drukčije. Teško je dati go kad nemaš znalca u 16. Adilović je mogao zabiti hek-ana da umije. Džaba ti zračni dueli i bitka sa Torlakom pa ne igra se fudbal zbog toga već zbog golova. Frajer iz tri mrtve šanse ne zna gola dati, a najveća je provala bila kad ga u petercu lopta pogodi i odbi se od njega kao od stup. Drugi njegov problem je što ne zna dići glavu pa da barem asistira (a mogao je to dva puta i bolje bi ispalo od onoga što je on uradio). Nema veze, dobili smo pa sad nije ni važno, ali stalno će nam ovako biti protiv iole jačih ekipa dok ne budemo imali kakvog-takvog strijelca u ekipi.
Utakmica teška, prava rovovska bitka, meni Grbavica kao da je tjesna kad su ovakve tekme. Kao da joj fali jedno 10 metara u širinu. Sarajevo jako fizički i vrlo teško ih je bilo probiti. Zeba solidan, ali vidi se da nema ono killersko u sebi. Zato u ovakvim situacijama treba Bešo da puca penal.
Bolji jesmo od njih, ali oni nisu nikakva referenca. Iz ovih tekmi treba izvlačiti pouke, a prva i glavna je pojačanja samo nam dajte pojačanja.
Naši igrači su odigrali u skladu sa svojim mogućnostima, ali moram jednog momka izdvojiti koji je po meni odigrao solidno i večeras, a i protiv Čelika. Radi se o malom Benji kojeg sam fakat konstantno minimizirao i mislio da nam je nakon napadača (kojeg btw nemamo već jedno 10 godina) on njagora pozicija u ekipi. Benjo mlad si, radi, gini i bit će dobro.
Na kraju, nije fer pričati protiv najvjernije Željine publike. Evidentno je da postoji neki problemi, ali s druge strane to je i normalno. Teško je danas na jugu sve dovesti u red. Jednostavno ima nas previše, ima tu raje gotovo iz svih krajeva naše države. Željo danas ima ubjedljivo najjaču i najbrojniju navijačku tribinu i teško je sve to "pomiriti". Pitarima je lakše (skoro pa se svi međusobno znaju) jer nisu napunili sjever ima brat bratu 10 godina, druge da ne spominjem jer nema ih ni milja. Zato momci samo naprijed, ko radi taj i griješi. Stadion je grmio, a da još imamo krov ne bi se moglo igrati.
Zadnja izmjena: rodom s Mejtaša, dana/u 05 nov 2011, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 05 nov 2011, 23:44

Plavetnilo je napisao/la:Ih, koliko se grešaka potkrade u dnevnoj štampi pa nikome ništa, ovdje sve lektor do lektora :D

Naravno da će biti bolje,samo nek momci nastave tako.
Baš tako...

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 05 nov 2011, 23:47

Eh zaboravih. Čestitke svima kojima je Željo u srcu.
Treba se sad dobro odmoriti i spremiti za Kozaru jer bi to mogla biti ključna tekma.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 05 nov 2011, 23:49

Ni derbi nije što je nekad bio, prvo za derbi su potrebne dvije ekipe a noćas je bila samo jedna. Drugo, mi više nemamo sa kim igrati gradski derbi. U ovom gradu se nemamo sa kim porediti, prekucali smo i Olimpica i Slaviju a evo danas i Sarajevo.
Sada prelazimo na reprezentativni nivo, valjda nas tamo neko može pobjediti.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 nov 2011, 23:53

Sljedeca stanica Kozara, tesko gostovanje ali ne i nepobjedivo.

Ali prije toga protiv Reprezentaciju BiH revijalna utakmica. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 06 nov 2011, 00:02

Razlika u današnjem derbiju je bila što mi imamo Zebu :)
Čovjek ih je ismijavao, prolazio kako je htio i jedino neka luda sreća ih je spasila par puta. Po meni je trebalo završit 5-0. Zeba je davno prerastao sve ostale u premijer ligi i osjetno se to primjeti!
🔵⚪

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 06 nov 2011, 00:07

slika
NAJNEPISMENIJI I NAJNEPROFESIONALNIJI PORTAL!

rezime: jedni boga molili da nerijeseno izvuku, a drugi bjesni sto nije 2-3 razlike...

Zeljeznicar za zivot cijeli!!!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 06 nov 2011, 00:08

slika
:mrgreen:
Nil Satis Nisi Optimum

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 06 nov 2011, 00:19

braco je napisao/la:[youtube][/youtube]

1. pol
Kad ce biti drugi dio? Da izdvojim samo prilike i gol
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

krkacina
Kontakt:

Post Postao/la krkacina » 06 nov 2011, 00:21

rodom s Mejtaša je napisao/la:Uh jedva. Sekirli tekma iako nisam ni očekivao drukčije. Teško je dati go kad nemaš znalca u 16. Adilović je mogao zabiti hek-ana da umije. Džaba ti zračni dueli i bitka sa Torlakom pa ne igra se fudbal zbog toga već zbog golova. Frajer iz tri mrtve šanse ne zna gola dati, a najveća je provala bila kad ga u petercu lopta pogodi i odbi se od njega kao od stup. Drugi njegov problem je što ne zna dići glavu pa da barem asistira (a mogao je to dva puta i bolje bi ispalo od onoga što je on uradio). Nema veze, dobili smo pa sad nije ni važno, ali stalno će nam ovako biti protiv iole jačih ekipa dok ne budemo imali kakvog-takvog strijelca u ekipi.
Utakmica teška, prava rovovska bitka, meni Grbavica kao da je tjesna kad su ovakve tekme. Kao da joj fali jedno 10 metara u širinu. Sarajevo jako fizički i vrlo teško ih je bilo probiti. Zeba solidan, ali vidi se da nema ono killersko u sebi. Zato u ovakvim situacijama treba Bešo da puca penal.
Bolji jesmo od njih, ali oni nisu nikakva referenca. Iz ovih tekmi treba izvlačiti pouke, a prva i glavna je pojačanja samo nam dajte pojačanja.
Naši igrači su odigrali u skladu sa svojim mogućnostima, ali moram jednog momka izdvojiti koji je po meni odigrao solidno i večeras, a i protiv Čelika. Radi se o malom Benji kojeg sam fakat konstantno minimizirao i mislio da nam je nakon napadača (kojeg btw nemamo već jedno 10 godina) on njagora pozicija u ekipi. Benjo mlad si, radi, gini i bit će dobro.

Na kraju, nije fer pričati protiv najvjernije Željine publike. Evidentno je da postoji neki problemi, ali s druge strane to je i normalno. Teško je danas na jugu sve dovesti u red. Jednostavno ima nas previše, ima tu raje gotovo iz svih krajeva naše države. Željo danas ima ubjedljivo najjaču i najbrojniju navijačku tribinu i teško je sve to "pomiriti". Pitarima je lakše (skoro pa se svi međusobno znaju) jer nisu napunili sjever ima brat bratu 10 godina, druge da ne spominjem jer nema ih ni milja. Zato momci samo naprijed, ko radi taj i griješi. Stadion je grmio, a da još imamo krov ne bi se moglo igrati.
Ne slazem se s tobom vezano za Adilovica. Ja mislim da decko ima potencijala samo takvog. Dobar je u skoku , ima dobar suti lijevom i desnom, visok je, snazan i dobio je sve duele danas. Daj mu dobrog trenera i vremena i ja mislim da ce on pravo dobar biti. Svako moze promasiti onu sansu. Ja neznam da smo boljeg spica imali odavno...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 06 nov 2011, 00:21

Number1 je napisao/la:slika
:mrgreen:
sda, jug je nasa sveta strana, po ISLAMU odabrana, pa sutra je praznik, pa et, malo simbolike
Za zivot cijeli!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 06 nov 2011, 00:29

Seyo_TM je napisao/la:slika
NAJNEPISMENIJI I NAJNEPROFESIONALNIJI PORTAL!

rezime: jedni boga molili da nerijeseno izvuku, a drugi bjesni sto nije 2-3 razlike...

Zeljeznicar za zivot cijeli!!!
Procitao sam ovo i htio da ovdje napisem tj objavim, mislio sam da ce me sankcionisati pa rekoh bolje ne. Ali kad si ti Seyo ovo postavio da i prokomentarisem. Ovom prilikom se naj...m komplet familiji doticnom autoru ovog clanka. Koji idiot moras biti da bi nesto ovako pomislio, a ne javno objavio. Kolika bolest i kompleks. Dobro pa nije napisao utakmica je zavrsena 0:0, a Zeljo je dobio 3 boda. P.S. Mene bi bilo stid ovo objaviti. Svaka cast uredniku ovog portala koji je ovo dopustio. Majke vam ga spalim bezobrazne.

VOLIM TE ZELJO
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 nov 2011, 00:38

Zeba izašao i dao kapitensku traku Svraki!

Bojkot! :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.