FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

edinedin
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la edinedin » 05 nov 2011, 21:30

tebi nije dobro :lol: :lol: :lol: ,idi spavaj i sutra tuci slatko da ti se povrati imunitet..............
Jer si JEDAN JEDINI...........

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 05 nov 2011, 21:31

jel igrao onaj Kojašević,kaže dečko zabit će ga na Grbavici,a njega nigdje na terenu,pada ko padavičar majko mila,ono je bezveze ekipa Sarajeva lako je sa nekim bezveznim ekipama igrat i nabijat ih,al čim dođe Borac,pa Željo bogme teško to ide. :mrgreen:

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 05 nov 2011, 21:31

ado-hz je napisao/la:ma pusti ih nek slave, kad smo ih karali 8godina pasli su travu i po kosevu i na grbavici, terorisao ih Skoro, Zeka bacao ko malu djecu, tresao ko sline...nikad oni nama nece moci raditi sto mi njima radimo i sto cemo opet raditi ;)
zanimljiv decko.... a tuzan malo ajd bice bolje nismo mi krivi sto vas razvalimo uvjek u naj vaznijim tekmama :lol:
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 05 nov 2011, 21:32

aleksandar_veliki je napisao/la:Utakmica losa, iz jedina tri pasa na tekmi pao je gol. E sad, Sarajevo je prosjecna ekipa i da uprava ne radi sa sudijama, uostalom kao i drugi, bili bi u sredini tabele. E sad za one, nije zlonamjerno, sto su prije tekme poredili Zebu i Kojasevica, ovog malog sto nije prosao u Zelji sa Beslijom i Smajicem, mislim da vam se sve samo kazalo.
Normalno da cemo npr. dizati Suljica u zvijezde kad se igrao sa odbranom(sirokog) koja je do ovog kola primila samo 3 gola. Kojasevicu koji treba da bude motor nase ekipe nestalo fizicke spreme jer nije prosao dobar dio nasih priprema. Da je nama bilo fer sudjenje protiv sirokog i leotara vi bi sada nama gledali u pete. Osim minule tekme protiv borca u kupu zaista se ne sjecam da je neko bio zakinut na Kosevu da stvar bude gora mi smo zakinuti. Trenutno najbolja ekipa lige siroki je 2x presla centar na Kosevu ,da smo imali srece lagano smo im mogli utrpati 3-4 gola bez obzira na sudijsku nepravdu . Kad vec pricas o sudijskim nepravdama trebas znati da se u izjavama trenera tvoj zeljo uvijek najvise kritikuje(Zvijezda , Zrinjski ...) , ne sporim ja vas kvalitet , ako gledamo igracki kadar vi ste medju tri najbolja tima lige, ali znas kako kazu nije sve u novcu.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 nov 2011, 21:41

COMORE MRS IZ KLUBA ! IGRACI SE MORAJU KAZNITI SVI OSIM ADIJA, UPRAVO DOVEDITE NAM POJACANJA NA ZIMU !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 05 nov 2011, 21:43

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /111105098" onclick="window.open(this.href);return false;
:lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 05 nov 2011, 21:43

Ima i nešto pozitivno za vas bar vam ostaje mesi :mrgreen:
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 05 nov 2011, 21:44

Tipično za Sarajevo,uvijek sudac kriv ;) .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 05 nov 2011, 21:45

Sarajlijc@ je napisao/la:COMORE MRS IZ KLUBA ! IGRACI SE MORAJU KAZNITI SVI OSIM ADIJA, UPRAVO DOVEDITE NAM POJACANJA NA ZIMU !
ja jeste ofirni... kriv vam comor, momak je odigrao solidno pogotovo 1 poluvrijeme... **** je belosevic, pixi :lol: , haskic, sta su oni pokazali :roll:
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 05 nov 2011, 21:52

Realno, Zeljo nas je veceras nadigrao u svim segmentima igre. Nas najbolji igrac Adilović. Jedini na od nasih koji je ostavio srce na terenu je Sesar. Napolusezoni hitno dovesti barem jednog DOBROG napadaca i desnog beka..A ni na ostalim pozicijama nam nebi falilo pojacanja..Inace vec ranije sam napisao da me je strah da Comor nenapravi kakav belaj..Evo:
tarikhordas je napisao/la:Dobro je da dobismo olimpica jer su tradicionalno tezak protivnik za nas..Sad na derbiju odigrati disciplinovano i pobjeda nece doci u pitanje. Samo da Comor nenapravi kakav belaj tamo nedo bog ispadne ili napravi penal..[
Da analiziramo redom igrace:

Adlilovic: Najbolji, skinuo 3 zicera zelji i jos dosta sansi..
Torlak: Spor, po meni polako ispada iz forme..
Zrnanovic: Ma slabo brate, jedino sto zna aute izvodit..
Belosevic: Jedna od njegovih losijih utakmica u dresu Sarajeva.
Comor: Netreba vise rijeci trosit..
Scepanovic: Ove sezone mi igra kao da je povrijedjen, jednostavno nije ni blizu kao prosle sezone..
Sesar: Najvise se trudio, borio ali..
Suljic: Zna on sa loptom al' jednostavno nema kuveta..
Kojasevic: Glumio Ronalda..Neda je nikome, a nista nezna sam uraditi.
Hadzic: Od hadzije nemozemo nista ocekaviti vise, jednostavno njegove godine su prosle.
Obuća: Da ima jos jednog dobrog napadaca sa sobom..bilo bi to puno bolje ovako nemoze sam..
Haskić: Izgorio, nakon dva gola Orebru..
Handzic: Sreca pa ni jednom nije dotako loptu.
Bajraktarevic: Los

Inace, Zajko Zeba prekucao ovu ligu. Samo sto ga u Zelji bas i ne kontaju kod nekih akcija, jer je on klasu iznad svih..
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 05 nov 2011, 21:53

aleksandar_veliki je napisao/la:Utakmica losa, iz jedina tri pasa na tekmi pao je gol. E sad, Sarajevo je prosjecna ekipa i da uprava ne radi sa sudijama, uostalom kao i drugi, bili bi u sredini tabele. E sad za one, nije zlonamjerno, sto su prije tekme poredili Zebu i Kojasevica, ovog malog sto nije prosao u Zelji sa Beslijom i Smajicem, mislim da vam se sve samo kazalo.
aco aco :lol: :lol: :lol: svaka ti cast mislio sam da si ozbiljniji al hajd kad vec imas te informacije zasto onda nismo prvi ,zasto titulu nam onda ne srede Irfan i drugi ,mislim smijesan si s tom tvrdnjom a tvoj zeljo ove sezone, znaci ove sezone zahvaljuci sudijama je osvojio neke bodove ono da te malo napomenem utakmice sa zrinjskim i zvijezdom na grbavici ,prema tome stipu te tvoje neutralnosti :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 05 nov 2011, 21:55

aleksandar_veliki je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:
Normalno da cemo npr. dizati Suljica u zvijezde kad se igrao sa odbranom(sirokog) koja je do ovog kola primila samo 3 gola. Kojasevicu koji treba da bude motor nase ekipe nestalo fizicke spreme jer nije prosao dobar dio nasih priprema. Da je nama bilo fer sudjenje protiv sirokog i leotara vi bi sada nama gledali u pete. Osim minule tekme protiv borca u kupu zaista se ne sjecam da je neko bio zakinut na Kosevu da stvar bude gora mi smo zakinuti. Trenutno najbolja ekipa lige siroki je 2x presla centar na Kosevu ,da smo imali srece lagano smo im mogli utrpati 3-4 gola bez obzira na sudijsku nepravdu . Kad vec pricas o sudijskim nepravdama trebas znati da se u izjavama trenera tvoj zeljo uvijek najvise kritikuje(Zvijezda , Zrinjski ...) , ne sporim ja vas kvalitet , ako gledamo igracki kadar vi ste medju tri najbolja tima lige, ali znas kako kazu nije sve u novcu.
Jel ti ono punis osamnaest. Za ovu dominaciju protiv Sirokog od ovog sto nije prosao na probi u Zelji reci cu samo i corava koka ponekad zrno ubode. Nigdje ti nisi zakinut, gol protiv Sirokog je ponisten zbog nedozvoljene igre jonom, cini mi se, protiv Leotara nisam vidio te golove, pa ne mogu reci, ali da imate sudjenje kao nikad, imate brate i zahvalite Irfanu, nekad je bio i sudija cini mi se.
Da Suljic je uspio ono sto ni Cak Norris nije uspio , dzonom je gurnuo loptu prema gore slika

Uploaded with ImageShack.us I da Suljic je do te tekme bio medju najboljim u nasoj ekipi poslije toga nagli pad forme.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 nov 2011, 22:00

Sarajlijc@ je napisao/la:COMORE MRS IZ KLUBA ! IGRACI SE MORAJU KAZNITI SVI OSIM ADIJA, UPRAVO DOVEDITE NAM POJACANJA NA ZIMU !
Ivan je odličan igrač. ;) Kojašević i Torlak isto.

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 05 nov 2011, 22:04

Da je Čomor dobio crveni karton pred kraj prvog poluvremena ja vjerujem da bi Sarajevo izjednačilo. Ovako malo je vremena bilo nakon njegovog izlaska :mrgreen:
U novi boj...

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 05 nov 2011, 22:08

adnanhz je napisao/la:
aco aco :lol: :lol: :lol: svaka ti cast mislio sam da si ozbiljniji al hajd kad vec imas te informacije zasto onda nismo prvi ,zasto titulu nam onda ne srede Irfan i drugi ,mislim smijesan si s tom tvrdnjom a tvoj zeljo ove sezone, znaci ove sezone zahvaljuci sudijama je osvojio neke bodove ono da te malo napomenem utakmice sa zrinjskim i zvijezdom na grbavici ,prema tome stipu te tvoje neutralnosti :lol:
Pa zato sto nemas ekipu, zato nisi prvi, morati se sredjivati izvan terena da budes pri vrhu zato sto su ti igraci odron. Zar je tesko to shvatiti. Pogledaj sliku malo bolje, sve ce ti se samo kazati, samo nemoj gledati navijacki, nego onako realno. Ima i snimak, vidjeces nedozvoljenu igru, milion puta svirana i na ino sceni, samo kod nas kada se sudija drzi pravila nogometne igre, odmah nije posten. To ti vazi i za penal za Zvijezdu protiv Zelje, pogledaj pa ces vidjeti. I ja sam imao dojam da je bio cist penal i vodio rat na temi Zelje, no kada bolje pogledas, ustvari vidis da nije.
zar ti fakat mislis da ti treba ekipa da bi osvojio titulu u ovoj sugavoj ligi :arrow: modrica
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 nov 2011, 22:11

adnanhz je napisao/la:
Pa zato sto nemas ekipu, zato nisi prvi, morati se sredjivati izvan terena da budes pri vrhu zato sto su ti igraci odron. Zar je tesko to shvatiti. Pogledaj sliku malo bolje, sve ce ti se samo kazati, samo nemoj gledati navijacki, nego onako realno. Ima i snimak, vidjeces nedozvoljenu igru, milion puta svirana i na ino sceni, samo kod nas kada se sudija drzi pravila nogometne igre, odmah nije posten. To ti vazi i za penal za Zvijezdu protiv Zelje, pogledaj pa ces vidjeti. I ja sam imao dojam da je bio cist penal i vodio rat na temi Zelje, no kada bolje pogledas, ustvari vidis da nije.
Sta im vise objasnjavas druze,ljudima koji su upisivali prije par dana "lagane bodove sa grbavice" i racunali tabelu,zar mislis da ce neko da te shvati sta pricas?

I naravno da im je sudija kriv,pošteno su mu platili,a on nama penal :lol: :lol: :lol:

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 05 nov 2011, 22:11

aleksandar_veliki je napisao/la: Pa zato sto nemas ekipu, zato nisi prvi, morati se sredjivati izvan terena da budes pri vrhu zato sto su ti igraci odron. Zar je tesko to shvatiti. Pogledaj sliku malo bolje, sve ce ti se samo kazati, samo nemoj gledati navijacki, nego onako realno. Ima i snimak, vidjeces nedozvoljenu igru, milion puta svirana i na ino sceni, samo kod nas kada se sudija drzi pravila nogometne igre, odmah nije posten. To ti vazi i za penal za Zvijezdu protiv Zelje, pogledaj pa ces vidjeti. I ja sam imao dojam da je bio cist penal i vodio rat na temi Zelje, no kada bolje pogledas, ustvari vidis da nije.
ma vidi ovog. :lol: :lol: :lol: Kakvu sliku treba pogledati??? Nasi odigrali najlosiju utakmicu ove sezone. 8x smo bolje igrali u pragu nego veceras. Daj mi reci sta ste to vi odigrali??? Osim jedne sanse i penala niste napravili NISTA. i po cemu ste vi bolji?? po cemu ste vi 'zasluzeno' tu gdje jeste?? Po vecerasnjoj igri na VASEM stadionu, pred VASOM publikom?? Ili ce prije biti zato sto ste ofirno pokrali Gosk, Zvijezdu i druge....

e drago mi je sto si takav kakav jesi. to svima puno govori

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 05 nov 2011, 22:11

ado-hz je napisao/la:ma pusti ih nek slave, kad smo ih karali 8godina pasli su travu i po kosevu i na grbavici, terorisao ih Skoro, Zeka bacao ko malu djecu, tresao ko sline...nikad oni nama nece moci raditi sto mi njima radimo i sto cemo opet raditi ;)
Momak nema potrebe da iznosis neistinu najveci vremenski periodi u kojima su jedni ili drugi dominirali je jedanaest utakmica(pa ti saberi koliko je to godina) bez poraza,vi ste to imali prije rata a mi poslije rata.Razmisli logocki da ste toliko godina imali tu dominaciju nebi Zeljo u ovom trenutku imao pobjedu vise,ne pisem ovo da se prepucavama cak naprotiv nego mislim da prije nego nesto iznesemo to trebamo provjeriti i nema potrebe za vulgarizmom u postovima.Tekma losa sa obadvije strane mi malo bolji upravo za taj go i to je to zivot ide dalje i nadati se kvalitetnijim utakmicama u derbiju.A nemoj se cuditi svakojakim postovima jer istih je bilo i sa strane vasih navijaca u zadnjih mjesec dana,vrati se koju stranicu unazad na vasoj temi pa ce ti sve biti jasno,krajnje je vrijeme da se forum koristiti za ono sto mu je i namjena normalna i ljudska razmjena misljenja i nista vise.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 05 nov 2011, 22:14

UPS je napisao/la:ma vidi ovog. :lol: :lol: :lol: Kakvu sliku treba pogledati??? Nasi odigrali najlosiju utakmicu ove sezone. 8x smo bolje igrali u pragu nego veceras. Daj mi reci sta ste to vi odigrali??? Osim jedne sanse i penala niste napravili NISTA. i po cemu ste vi bolji?? po cemu ste vi 'zasluzeno' tu gdje jeste?? Po vecerasnjoj igri na VASEM stadionu, pred VASOM publikom?? Ili ce prije biti zato sto ste ofirno pokrali Gosk, Zvijezdu i druge....

slika
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 05 nov 2011, 22:16

UPS je napisao/la: m vidi ovog. :lol: :lol: :lol: Kakvu sliku treba pogledati??? Nasi odigrali najlosiju utakmicu ove sezone. 8x smo bolje igrali u pragu nego veceras. Daj mi reci sta ste to vi odigrali??? Osim jedne sanse i penala niste napravili NISTA. i po cemu ste vi bolji?? po cemu ste vi 'zasluzeno' tu gdje jeste?? Po vecerasnjoj igri na VASEM stadionu, pred VASOM publikom?? Ili ce prije biti zato sto ste ofirno pokrali Gosk, Zvijezdu i druge....

Zaboravio si reci da ste imali manje igraca
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Chony533, ebi46, Nantess, Samozdravlje i 20 gostiju.