Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Neki dobar stream???
Naglabam...
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
na sopcastu sop://broker.sopcast.com:3912/79509" onclick="window.open(this.href);return false; - hd kanaltwingi je napisao/la:Neki dobar stream???
http://kaban.tv/rossiya-2-online" onclick="window.open(this.href);return false;
nije nesto al radi bez problema
trci misimovic, trci
dobro je
...
mi kontamo da je ovo slabija liga i utakmice od bundeslige dok su ovi mecevi dinamo spartak osam puta jaci od npr wolsburg mainz i tako te ekipe
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Napokon, nakon dugo vremena svih 90 minuta. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Sta je ovo,svi Zmajevi u top formi! nikad spremniji ne dolaze na okupljanje reprezentacije! svaka cast!
sto je najbolje, dobar je bio danasBIHfan je napisao/la:Napokon, nakon dugo vremena svih 90 minuta.

...
-
- Kontakt:
Zvjezdan je pokazao protiv Francuza da moze jos mnogo fudbala igrat, i da nije za odbacit. Sad su pluca mnogo bolja poslije dvije sedmice za redom u prvoj postavi, sto bi trebalo znacit deranje guzova Merielles-u i ostatku ekupepanties je napisao/la:sto je najbolje, dobar je bio danasBIHfan je napisao/la:Napokon, nakon dugo vremena svih 90 minuta.

panties....izgovaranjem te rijeci "I get all warm inside".

prije utakmice, izlazi mu (pretpostavljam) sin (plavusan mali neki), i trci okolo sa nasom zastavom
simpaticno je skroz bilo.

...
Moze nas sve koji volimo BiH da raduje povratak Misketa u pravu formu pred meceve sa Portugalom.Lik je jos obecao dobru partiju,tako da ne sumnjam da nece razvaljivati Portugalce 11.11 u Zenici 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
-
- Kontakt:
Mene je jedino strah loseg terena, jer nasa ekipa je puna tehnicara koji nisu bas 'Speedy Gonzalez'. Brz igrac moze nadoknadit los prvi dodir ili sta god vec, dok malo sporiji igraci igraju na to da im je svaki dodir odlican jer ako ne bude onda tesko se njima/nama.
- Principatus
- Kontakt:
Miske ponovo igra, to je veoma vazno.
Mislim da ce biti veoma motiviran protiv Portugala. Interesuje me kako zele njega i Pjanica iskontrolirati.
Bas sam naletio na jednu dokumentarnu emisiju na njemackom o situaciji u BiH. Tu ilustriraju podijeljenost nacija i kako se iste osjecaju, isto na primjeru fudbalera, gdje su se neki odlucili igrati za susjede.
Tu pricaju i sa Zvjezdanom, gdje on kaze: "U Münchenu sam se rodio i odrastao. Od U15 do U21 sam igrao za Jugoslaviju, danasnju Srbiju. No ja se osjecam kao Bosanac, ne kao Srbin."
" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da ce biti veoma motiviran protiv Portugala. Interesuje me kako zele njega i Pjanica iskontrolirati.
Bas sam naletio na jednu dokumentarnu emisiju na njemackom o situaciji u BiH. Tu ilustriraju podijeljenost nacija i kako se iste osjecaju, isto na primjeru fudbalera, gdje su se neki odlucili igrati za susjede.
Tu pricaju i sa Zvjezdanom, gdje on kaze: "U Münchenu sam se rodio i odrastao. Od U15 do U21 sam igrao za Jugoslaviju, danasnju Srbiju. No ja se osjecam kao Bosanac, ne kao Srbin."
" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Vrijeme je za osvetu prvo Portugalcima a onda i ovim nasim koji su pricali da si prodao utakmicu prosli put.Po jedan rafal ocekujemo i za jedne i za druge.......
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Pric'o MIkado i drustvo.tevezito je napisao/la:Vrijeme je za osvetu prvo Portugalcima a onda i ovim nasim koji su pricali da si prodao utakmicu prosli put.Po jedan rafal ocekujemo i za jedne i za druge.......
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- NeverRetreat
- Kontakt:
zamisli da je ovo protiv portugala , crveni dresovi , zadnje minute , komentator poludio , milinaGoalgetter je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=N1NvR1pBO5g
Večeras ti imaš glavnu riječ!
Ponoviti ovo:

Ponoviti ovo:

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- skyisthelimit
Veceras ce majstor opet da zarafala 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.