FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 05 nov 2011, 20:38

pobjeda cista ko suza... detalj utakmice kada je adi odbranio penal prilazi mu buraz i nabija ga nogom u guzicu :lol: :lol:
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 05 nov 2011, 20:38

Dakle, tri boda, i to je to .Zadnjih deset minuta bi me ubilo da ne popih Lexić prije polaska na utakmicu.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 05 nov 2011, 20:40

diego_TM je napisao/la:Vasilic me malo razocarao, i Guso je na njega pravo ljut bio pogotovo na pocetku, i Svracic mi je u zadnjih par tekmi tanak. Eldin se borio al nije ga htjelo nikako jbg :( Odusevili su me Kvesic Beslija, Zeba (bilo me je malo strah za njega jer sam znao da ce biti prevaga-ili cemo zbog njega pobjediti ili ce on nesto sjebati pa cemo igubiti ali izdominirao ih je veceras) i pogotovo Nyema. Momak je drama odigrao cvrsto, sigurno, borbeno. Ide kontra pitara a on sa njihovih sesnaest se vrati na nasih 30 metara brze nego Jamak koji je bio na onom krugu centra.
BRAVO ZELJO MOMCI CESTITAM ZASLUZILI STE POBJEDU
Sigurno najbolji lijevi bek u Premijer Ligi BiH 8-)

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 05 nov 2011, 20:40

Nema veze s navijačkim "temama" ali' haj' nek mi neko napiše (može i privatno) šta znače zeleni papiri ? Je li to neka bajramska? Niđe veze koreografija. Odron. Bolji smo bili na terenu i zasluženo pobijedili iako je igra bila preloša u prvom dijelu. Drugi dio smo igrali puno bolje i imali puno više prostora naprijed. Nekako su naši pri zadnjoj predaji lopte uvijek zakazivali uvijek pored toliko izbora neko pogodi protivnickog igraca. Prosto nevjerovatno da su toliko smotani u određenim momentima. Isto ko da nemaju snage pola njih. (Pa i nemaju.) A zao mi sto je Zeba promasio ali jbg sta ces sad. Dobro je i ovako, pobjeda je pobjeda. Već mene brine ovaj Široki. Imam ozbiljne sumnje da im je rezervisan pehar ove sezone... nažalost. FORZA ŽELJO!
Osim - drugo ime za Želju !

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 05 nov 2011, 20:40

Bianconeri1988 je napisao/la:Al kad je ušla lopta u gol, ma taj osjećaj se ne može opisati.

Neke stvari se stvarno ne mogu kupiti novcem. 8-)

A Boga mi i mi smo dobri, odbrana jednostavno vrh, ne znam kako drugačije da je opišem, kakav Haskić, kakav Obuća, Bogičević i Vasilić mašina.

Valjda će pitari konačno shvatiti da je Bogičević bolji od Torlaka, a samim tim i najbolji štoper lige, večeras se vidjelo.

I inače iz ovog sarajeva, jedini igrač koji bi imao mjesta u Želji je golman, od ostalih niko, ama baš niko.

jel to onaj Vasilic sto ga je Ciro zvao 1-put :lol: :lol: :lol: :lol:

p.s. blago tebi kad si se digao cuj odbrana vrh :lol: :lol: :lol: realno obje ekipe su jadne, pobjedila je manje jadna..jos ces reci da ste vrhunska ekipa
Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 05 nov 2011, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
15.10 - 15.06 ...

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 05 nov 2011, 20:40

posmatrac sa juga 87 je napisao/la:pobjeda cista ko suza... detalj utakmice kada je adi odbranio penal prilazi mu buraz i nabija ga nogom u guzicu :lol: :lol:
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 05 nov 2011, 20:42

sarajlija89 je napisao/la:Željezničar jeste bio bolji u drugom poluvremenu, ali imalo je Sarajevo dvije odlične šanse.

Prvo kod 0-0, šut Haskića, a imao je Obuću samog u sredini. Gol ste nam zabili bezveze, do tada smo u najmanju ruku bili ravnopravni, čak i možda opasniji bili i nešto bolje stajali na terenu.

U drugom poluvremenu, na otvaranju, Obuća je fulio mrtvu šansu....

ostatk tekme je pripao vama i zasluženo ste slavili, ali mojne sad neke dominacije spominjat :mrgreen: , nije to baš tako bilo....bili ste bolji, a i sretniji i spretniji u vrlo lošoj utamici....

Čestitke jbg...
Po meni jedan od boljih derbija u zadnje vrijeme, to govori kakvi su ostali bili...

Jeste imali te šanse to stoji, ali ja ne mogu ni nabrojati kolko smo mi imali šansi, pa onda situacija tri na jedan i sl.
Iskreno nismo ni mi pokazali da smo Barca, ali smo sigurno kvalitetniji od vas pa makar za taj jedan gol.
Vama je taktička greška bila igra dugim loptama, te jalova inicijativa oko našeg šesnaesterca, ali bez ikakve ideje (preslikana naša igra iz prošle sezone), što je po meni bila greška jer pored Bogija i Vasilića to nije moglo proći.
Što se nas tiče ipak se vidio pritisak na igračima, jer ni mi nismo dobili ne sjećam se kad, pa je sve to uticalo na veću nervozu nego inače, ali eto opet kažem, sve u svemu zasluženo smo vas dobili...
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 05 nov 2011, 20:43

Tri boda pisi igru brisi. Iskreno veceras me sarajevo razocaralo. Mada ni Zeljo nije odigrao najbolje. Puno je bilo pritiska. Sarajevo je imalo dva suta prema golu malo opasna, a ostalo nista. Dizu Obucu i Kojasevica u nebo,a po meni nista cista su nula. Veceras se vidjelo ko zna s loptom, dovoljno je reci Zajko Zeba MAJSTOR.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 05 nov 2011, 20:43

rossoner je napisao/la:Nema veze s navijačkim "temama" ali' haj' nek mi neko napiše (može i privatno) šta znače zeleni papiri ? Je li to neka bajramska? Niđe veze koreografija. Odron. Bolji smo bili na terenu i zasluženo pobijedili iako je igra bila preloša u prvom dijelu. Drugi dio smo igrali puno bolje i imali puno više prostora naprijed. Nekako su naši pri zadnjoj predaji lopte uvijek zakazivali uvijek pored toliko izbora neko pogodi protivnickog igraca. Prosto nevjerovatno da su toliko smotani u određenim momentima. Isto ko da nemaju snage pola njih. (Pa i nemaju.) A zao mi sto je Zeba promasio ali jbg sta ces sad. Dobro je i ovako, pobjeda je pobjeda. Već mene brine ovaj Široki. Imam ozbiljne sumnje da im je rezervisan pehar ove sezone... nažalost. FORZA ŽELJO!
Nisam bio na tekmi,imam temperaturu,i pocinje utakmica,i prvo se prikazao samo jedan dio koreografija,malo nesto skroz,ja reko sta je ovo zelena boja,kontao pisace nesto,kad pokazase sve,kad sve zeleno,ma predpostavljam da je zbog Bajrama,ali eto,po meni malo nedomisljato. :D

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 05 nov 2011, 20:45

skyisthelimit je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Al kad je ušla lopta u gol, ma taj osjećaj se ne može opisati.

Neke stvari se stvarno ne mogu kupiti novcem. 8-)

A Boga mi i mi smo dobri, odbrana jednostavno vrh, ne znam kako drugačije da je opišem, kakav Haskić, kakav Obuća, Bogičević i Vasilić mašina.

Valjda će pitari konačno shvatiti da je Bogičević bolji od Torlaka, a samim tim i najbolji štoper lige, večeras se vidjelo.

I inače iz ovog sarajeva, jedini igrač koji bi imao mjesta u Želji je golman, od ostalih niko, ama baš niko.

jel to onaj Vasilic sto ga je Ciro zvao 1-put :lol: :lol: :lol: :lol:

p.s. blago tebi kad si se digao cuj odbrana vrh :lol: :lol: :lol: realno obje ekipe su jadne, pobjedila je manje jadna..jos ces reci da ste vrhunska ekipa

a da ne spominjem navijace kojima je svaka druga spominjanje pitara valjda u nedostatku svojih pjesama i tzv parolu ni sta ni su cim, ali eto neko se divi time :lol:
Nema tu ništa smiješno, jeste ga zvao jednom, ali Torlaka koga su svi okivali u zvijezde, je letio večeras ko na ringišpilu i pokazao da nije na zo to jednom da se zovne, toliko!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 05 nov 2011, 20:46

rossoner je napisao/la:Nema veze s navijačkim "temama" ali' haj' nek mi neko napiše (može i privatno) šta znače zeleni papiri ? Je li to neka bajramska? Niđe veze koreografija. Odron. Bolji smo bili na terenu i zasluženo pobijedili iako je igra bila preloša u prvom dijelu. Drugi dio smo igrali puno bolje i imali puno više prostora naprijed. Nekako su naši pri zadnjoj predaji lopte uvijek zakazivali uvijek pored toliko izbora neko pogodi protivnickog igraca. Prosto nevjerovatno da su toliko smotani u određenim momentima. Isto ko da nemaju snage pola njih. (Pa i nemaju.) A zao mi sto je Zeba promasio ali jbg sta ces sad. Dobro je i ovako, pobjeda je pobjeda. Već mene brine ovaj Široki. Imam ozbiljne sumnje da im je rezervisan pehar ove sezone... nažalost. FORZA ŽELJO!
Njima (našim) su se noge odsjekle nekako su se prepali i mislio sam da neće izdržati početni pritisak kad su ovi navrli. Nisu igrali opušteno kao inače već sve nekako u grču, na pamet (ne gledaju raspored igrača već samo se rješi lopte-dodaj prvom kojeg vidiš) i na silu.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

nanek

Post Postao/la nanek » 05 nov 2011, 20:48

STA JE SA ONIM ZEBOM JEL ON NORMALAN ? KUNEM VAM SE NIJE GA KAMERA UFATILA NI JEDNOM DOLE PO STRANI ! PA NE SMIJU DA GA NAPADNU KOLKO GA SE BOJE !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 nov 2011, 20:48

1-0 sasvim dovoljno,ipak steta bili su zreli za bar jos jedan.Bio je i vakat.Najbolji kod nas Kvesic i Zeba,najlosiji Svraka i Jamak.Idemo dalje!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 nov 2011, 20:51

tm8782 je napisao/la:Tri boda pisi igru brisi. Iskreno veceras me sarajevo razocaralo. Mada ni Zeljo nije odigrao najbolje. Puno je bilo pritiska. Sarajevo je imalo dva suta prema golu malo opasna, a ostalo nista. Dizu Obucu i Kojasevica u nebo,a po meni nista cista su nula. Veceras se vidjelo ko zna s loptom, dovoljno je reci Zajko Zeba MAJSTOR.
Derbi ko derbi nikad nije bio lijep za oko, igralo se zato da se vidi ko je prvi u gradu i najbolji, hvala Bogu to smo mi! Meni licno gori od igraca sudija jedno tri puta igraci porazene ekipe igraju rukom a on nista ne svira.Iskreno porazena ekipa je jos i dobro prosla a mi umjesto da Svraka ono pogodi ili Zeba i da rutinski privedemo utakmicu kraju moramo se zadovoljiti sa 1-0! Amar juce pojeo sarajevo Kvesic danas sejatana :lol:
VOLIM TE ZELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 05 nov 2011, 20:51

Veliki Zeljo! 8-)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 05 nov 2011, 20:52

Zajko Zeba - cista 10-tka, po meni ugrac tekme, covjek majstor i to samo takav, nevjerovatno! Najjaci i najbolji igrac nase lige, izmislio fudbal za kojasevice, suljice i ostale, kako se vec zovu :D

Kapa do poda majstore!!!
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 05 nov 2011, 20:53

pile87 je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Tri boda pisi igru brisi. Iskreno veceras me sarajevo razocaralo. Mada ni Zeljo nije odigrao najbolje. Puno je bilo pritiska. Sarajevo je imalo dva suta prema golu malo opasna, a ostalo nista. Dizu Obucu i Kojasevica u nebo,a po meni nista cista su nula. Veceras se vidjelo ko zna s loptom, dovoljno je reci Zajko Zeba MAJSTOR.
Derbi ko derbi nikad nije bio lijep za oko, igralo se zato da se vidi ko je prvi u gradu i najbolji, hvala Bogu to smo mi! Meni licno gori od igraca sudija jedno tri puta igraci porazene ekipe igraju rukom a on nista ne svira.Iskreno porazena ekipa je jos i dobro prosla a mi umjesto da Svraka ono pogodi ili Zeba i da rutinski privedemo utakmicu kraju moramo se zadovoljiti sa 1-0! Amar juce pojeo sarajevo Kvesic danas sejatana :lol:
VOLIM TE ZELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
hahah ma kakav sejtan u djepu je a koljasevic ga dade ispuni ocecanje :lol:
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 05 nov 2011, 20:54

Jos ne mogu sebi da dodjem.
jer si jedan jedini jer si nepobjedivi :)
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 05 nov 2011, 20:55

Jos bih dodao da je Jadranko Bogicevic bog sto se tice odbrane i naravno, jedan jedini Amar Osim :D
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 nov 2011, 20:57

Nego 14 utakmica bez poraza...

A ova pobjeda je došla k'o kec na desetku, ovo je dodatno samopouzdanje koje su trebali naši igrači, na prolječe ćemo biti još bolji, raspored je na našoj strani i teško da će nas ko i u nastavku sezone pobjediti.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], GIBRA i 62 gosta.