Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Po fanovima na Goal.com Dzeko je igrac utakmice,jos nisu napisali njihovo misljenje 

YNWA!
APEL - NEMOJTE PISATI PO BLUEMOON GLUPOSTI!
Napravite edin dzeko worship dot com, pa tamo pisite koliko je dobar ili ovdje cak. Pustite ljude koji navijaju za svoj klub, a ne za igrace da pisu sta god hoce i kritikuju koga god hoce. Vi realno niste i ne mozete biti objektivni i samo nas ofirate sve.
Dobar go, dobra igra! Samo ovako nek nastavi!
Napravite edin dzeko worship dot com, pa tamo pisite koliko je dobar ili ovdje cak. Pustite ljude koji navijaju za svoj klub, a ne za igrace da pisu sta god hoce i kritikuju koga god hoce. Vi realno niste i ne mozete biti objektivni i samo nas ofirate sve.
Džeko je odigrao extra utakmicu, meni je licno go nevjerovatan, kako je samo povukao loptu, usao u 16-terac, ferdinanda unistio i onda milimetarski tacno pogodio, extra asistencija za Silvu, kako je samo proigravao ostale, Silva previse sebican i odigrao je daleko ispod svog nivoa
Džeko ubjedljivo igrac utakmice
Džeko ubjedljivo igrac utakmice
silva bas super suradjuje s dzekom..i dzeko je bio sebican kod prvog gola..vazno je da u vecini situacija suradjuju..jer dzeko nije dzeko bez silve*p!p!t@* je napisao/la:Silva nekoliko puta pokazao svoju sebičnost, a govorio je čini mi se Baloteliju...totasef je napisao/la:Kome ovo Silva pokazuje kao u smislu : "Ja ti ne dam lopte vise"
Unica grande amore
Pa i da nije dao gola,niti upisao asistenciju,da je promasio 3 cista situacije,skrivio penal i dobio crveni,on bi opet na goal.com bio proglasen igracem utakmice prema "fanovima iz citavog svijeta"karameldar je napisao/la:Po fanovima na Goal.com Dzeko je igrac utakmice,jos nisu napisali njihovo misljenje

Har3,potpisujem..DRHAUSE je napisao/la:Spaha nije bio loš .A to što je bio igrač utakmice po izboru navijača govori da samo u ovoj zemlji ovaj sport ima još bolesnika koji ga vjerno prate .Nije slučajno da svi naši igrači u ligama petice redovno bivaju izabrani za igrača utakmice neovisno kako odigrali.Samo je još nama zanimljivo otiči na site tipa goal.com i glasati .
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Goal. com Savić 7, Džeko 7, igrac utakmice Milner, alaselamet
Neko je fino na bluemoon pojasnio, pa da prenesem samo, a vezano za temu Dzeko i Dzekina realizacija
.

Dzeko
GAMES GOALS ASSISTS SHOTS
8 9 2 30
Aguero
9 9 3 31
Balotelli
6 5 0 20
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
ne znam zasto gledate ocjene na tom kvaziportalu..vec milion puta dokazano da veze s fudbalom nemajuZOI84 je napisao/la:Goal. com Savić 7, Džeko 7, igrac utakmice Milner, alaselamet
Unica grande amore
Zivio govornik..Har3 je napisao/la:APEL - NEMOJTE PISATI PO BLUEMOON GLUPOSTI!
Onaj neki debil postavlja klip sinoc kako raja ceka karte u Zenici. Sta hoce, da mu marku udijele? Boze sacuvaj kakvih nas ima.
Dzeko najbolji strijelac Citya, drugi najbolji strijelac engleske lige atm cini mi se. Kome to nije dovoljno ne zasluzuje da zivi.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Naravno,nikad nemaju veze kad nije neki nas reprezentativac proglasen igracem utakmice.AllAbout je napisao/la:ne znam zasto gledate ocjene na tom kvaziportalu..vec milion puta dokazano da veze s fudbalom nemajuZOI84 je napisao/la:Goal. com Savić 7, Džeko 7, igrac utakmice Milner, alaselamet
Ali,kada neki nas reprezentativac po istome bude proglasen igracem utakmice,a neko napise na forumu da nije odigrao nista posebno,odma bude napadnust od strane pojedinaca koji izbor tog goal.coma navedu kao najveci argument u raspravi,pozivaju se na njeg ko na najpravedniji medij na svijetu..
Zacarani krug

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Mah, k'o da je i bitno kakvu će ocjenu Džeko dobiti od nekih portala, svi koji su gledali utakmicu znaju istinu i imaju uvid u njegovu igru i zalaganje. Dao je gol, asistirao i vodio City do važne gostujuće pobjede kod QPR-a. Realno, Edin je igrač utakmice i svaki drugi ishod je nepravedan. Samo neka daje golove, to je za golgetera najbitnije.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
A kad goal.com objavi kako je Džeko u idealnoj momčadi kola, onda svi ušutimo i ne upućujemo kritiku tom portalu.
Helem, gol sam tek poslije vidio, a asistencija je bila odlična (kao i završnica Silve). Džeko odigr'o dosta dobru utakmicu, iako se tako nije činilo na samom startu iste. Da nije zabio pred kraj poluvremena, vjerujem da bi ga Talijan izveo iz igre. No, sreća pa je zabio taj izjednačujući pogodak, te tako ostao na terenu i pokaz'o da je u formi. To je najbitnije nama; za 6 dana je baraž, a sa ovako raspucanim Džekom i Vedadom možemo s pravom očekivati barem jedan gol u mreži Portugalaca.
Btw, lijepo je baciti pogled na listu strijelaca Premiershipa. Džeko odlično stoji na 2. mjestu sa 10 golova.
Bravo Edine, u ovih 11 kola si pokaz'o da je prošla polusezona bila slaba zbog prilagodbe na engleski stil života i fudbala.

Btw, lijepo je baciti pogled na listu strijelaca Premiershipa. Džeko odlično stoji na 2. mjestu sa 10 golova.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
[quote="Monolog"]A kad goal.com objavi kako je Džeko u idealnoj momčadi kola, onda svi ušutimo i ne upućujemo kritiku tom portalu.
Helem, gol sam tek poslije vidio, a asistencija je bila odlična (kao i završnica Silve). Džeko odigr'o dosta dobru utakmicu, iako se tako nije činilo na samom startu iste. Da nije zabio pred kraj poluvremena, vjerujem da bi ga Talijan izveo iz igre. No, sreća pa je zabio taj izjednačujući pogodak, te tako ostao na terenu i pokaz'o da je u formi. To je najbitnije nama; za 6 dana je baraž, a sa ovako raspucanim Džekom i Vedadom možemo s pravom očekivati barem jedan gol u mreži Portugalaca.
Bravo Edine, u ovih 11 kola si pokaz'o da je prošla polusezona bila slaba zbog prilagodbe na engleski stil života i fudbala.[/quote]
Da ti mene nisi stavio na blok listu,ja napisao manje-vise istu stvar koji post prije,ocito me ne bendas 2%

Da ti mene nisi stavio na blok listu,ja napisao manje-vise istu stvar koji post prije,ocito me ne bendas 2%

Pa valjda je to logično...karameldar je napisao/la:Po fanovima na Goal.com Dzeko je igrac utakmice,jos nisu napisali njihovo misljenje
Gol i Asistencija i uz to dominacija na terenu... igra maestralna... plašio sam se jer u QPR ima onaj jedan Konj, što je Silvu s leđa punim opalio i dobio žuti... A Džeko ih je baš naveo da ga isprate zvižducima, znači nije im ostao u lijepom sjećanju...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
kazem vam ja prije par dana, koliko god on imao sansi opet valja postici ovoliko pogodaka, a ima jos 40 utakmica do maja...
samo neka nastavi ne gine mu 20+
samo neka nastavi ne gine mu 20+

Dzeko danas gol i asistencija ,City pobjedio,teze nego sto se ocekivalo,ali pobjeda je pobjeda..Dzeko nastavio svoj golgeterski cin,svaka cast,u velikoj je formi! sad se moze skoncentrisati na reprezentaciju...
kaze dzeko kasnije...iznenadio ih QPR dobrom igrom nesto nesto...bosnas_ je napisao/la:Dzeko danas gol i asistencija ,City pobjedio,teze nego sto se ocekivalo,ali pobjeda je pobjeda..Dzeko nastavio svoj golgeterski cin,svaka cast,u velikoj je formi! sad se moze skoncentrisati na reprezentaciju...
...
Moram opet oko ocjena po SkYsport Džeko 8, Kun 9
Gotovo, necu moci spavati veceras, nakon ovakve vijestiZOI84 je napisao/la:Moram opet oko ocjena po SkYsport Džeko 8, Kun 9

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, xinxee i 38 gostiju.