Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sigurno najbolji lijevi bek u Premijer Ligi BiHdiego_TM je napisao/la:Vasilic me malo razocarao, i Guso je na njega pravo ljut bio pogotovo na pocetku, i Svracic mi je u zadnjih par tekmi tanak. Eldin se borio al nije ga htjelo nikako jbgOdusevili su me Kvesic Beslija, Zeba (bilo me je malo strah za njega jer sam znao da ce biti prevaga-ili cemo zbog njega pobjediti ili ce on nesto sjebati pa cemo igubiti ali izdominirao ih je veceras) i pogotovo Nyema. Momak je drama odigrao cvrsto, sigurno, borbeno. Ide kontra pitara a on sa njihovih sesnaest se vrati na nasih 30 metara brze nego Jamak koji je bio na onom krugu centra.
BRAVO ZELJO MOMCI CESTITAM ZASLUZILI STE POBJEDU
Bianconeri1988 je napisao/la:Al kad je ušla lopta u gol, ma taj osjećaj se ne može opisati.
Neke stvari se stvarno ne mogu kupiti novcem.![]()
A Boga mi i mi smo dobri, odbrana jednostavno vrh, ne znam kako drugačije da je opišem, kakav Haskić, kakav Obuća, Bogičević i Vasilić mašina.
Valjda će pitari konačno shvatiti da je Bogičević bolji od Torlaka, a samim tim i najbolji štoper lige, večeras se vidjelo.
I inače iz ovog sarajeva, jedini igrač koji bi imao mjesta u Želji je golman, od ostalih niko, ama baš niko.
posmatrac sa juga 87 je napisao/la:pobjeda cista ko suza... detalj utakmice kada je adi odbranio penal prilazi mu buraz i nabija ga nogom u guzicu![]()
Po meni jedan od boljih derbija u zadnje vrijeme, to govori kakvi su ostali bili...sarajlija89 je napisao/la:Željezničar jeste bio bolji u drugom poluvremenu, ali imalo je Sarajevo dvije odlične šanse.
Prvo kod 0-0, šut Haskića, a imao je Obuću samog u sredini. Gol ste nam zabili bezveze, do tada smo u najmanju ruku bili ravnopravni, čak i možda opasniji bili i nešto bolje stajali na terenu.
U drugom poluvremenu, na otvaranju, Obuća je fulio mrtvu šansu....
ostatk tekme je pripao vama i zasluženo ste slavili, ali mojne sad neke dominacije spominjat, nije to baš tako bilo....bili ste bolji, a i sretniji i spretniji u vrlo lošoj utamici....
Čestitke jbg...
Nisam bio na tekmi,imam temperaturu,i pocinje utakmica,i prvo se prikazao samo jedan dio koreografija,malo nesto skroz,ja reko sta je ovo zelena boja,kontao pisace nesto,kad pokazase sve,kad sve zeleno,ma predpostavljam da je zbog Bajrama,ali eto,po meni malo nedomisljato.rossoner je napisao/la:Nema veze s navijačkim "temama" ali' haj' nek mi neko napiše (može i privatno) šta znače zeleni papiri ? Je li to neka bajramska? Niđe veze koreografija. Odron. Bolji smo bili na terenu i zasluženo pobijedili iako je igra bila preloša u prvom dijelu. Drugi dio smo igrali puno bolje i imali puno više prostora naprijed. Nekako su naši pri zadnjoj predaji lopte uvijek zakazivali uvijek pored toliko izbora neko pogodi protivnickog igraca. Prosto nevjerovatno da su toliko smotani u određenim momentima. Isto ko da nemaju snage pola njih. (Pa i nemaju.) A zao mi sto je Zeba promasio ali jbg sta ces sad. Dobro je i ovako, pobjeda je pobjeda. Već mene brine ovaj Široki. Imam ozbiljne sumnje da im je rezervisan pehar ove sezone... nažalost. FORZA ŽELJO!
Nema tu ništa smiješno, jeste ga zvao jednom, ali Torlaka koga su svi okivali u zvijezde, je letio večeras ko na ringišpilu i pokazao da nije na zo to jednom da se zovne, toliko!skyisthelimit je napisao/la:Bianconeri1988 je napisao/la:Al kad je ušla lopta u gol, ma taj osjećaj se ne može opisati.
Neke stvari se stvarno ne mogu kupiti novcem.![]()
A Boga mi i mi smo dobri, odbrana jednostavno vrh, ne znam kako drugačije da je opišem, kakav Haskić, kakav Obuća, Bogičević i Vasilić mašina.
Valjda će pitari konačno shvatiti da je Bogičević bolji od Torlaka, a samim tim i najbolji štoper lige, večeras se vidjelo.
I inače iz ovog sarajeva, jedini igrač koji bi imao mjesta u Želji je golman, od ostalih niko, ama baš niko.
jel to onaj Vasilic sto ga je Ciro zvao 1-put![]()
![]()
![]()
![]()
p.s. blago tebi kad si se digao cuj odbrana vrh![]()
![]()
realno obje ekipe su jadne, pobjedila je manje jadna..jos ces reci da ste vrhunska ekipa
a da ne spominjem navijace kojima je svaka druga spominjanje pitara valjda u nedostatku svojih pjesama i tzv parolu ni sta ni su cim, ali eto neko se divi time
Njima (našim) su se noge odsjekle nekako su se prepali i mislio sam da neće izdržati početni pritisak kad su ovi navrli. Nisu igrali opušteno kao inače već sve nekako u grču, na pamet (ne gledaju raspored igrača već samo se rješi lopte-dodaj prvom kojeg vidiš) i na silu.rossoner je napisao/la:Nema veze s navijačkim "temama" ali' haj' nek mi neko napiše (može i privatno) šta znače zeleni papiri ? Je li to neka bajramska? Niđe veze koreografija. Odron. Bolji smo bili na terenu i zasluženo pobijedili iako je igra bila preloša u prvom dijelu. Drugi dio smo igrali puno bolje i imali puno više prostora naprijed. Nekako su naši pri zadnjoj predaji lopte uvijek zakazivali uvijek pored toliko izbora neko pogodi protivnickog igraca. Prosto nevjerovatno da su toliko smotani u određenim momentima. Isto ko da nemaju snage pola njih. (Pa i nemaju.) A zao mi sto je Zeba promasio ali jbg sta ces sad. Dobro je i ovako, pobjeda je pobjeda. Već mene brine ovaj Široki. Imam ozbiljne sumnje da im je rezervisan pehar ove sezone... nažalost. FORZA ŽELJO!
Derbi ko derbi nikad nije bio lijep za oko, igralo se zato da se vidi ko je prvi u gradu i najbolji, hvala Bogu to smo mi! Meni licno gori od igraca sudija jedno tri puta igraci porazene ekipe igraju rukom a on nista ne svira.Iskreno porazena ekipa je jos i dobro prosla a mi umjesto da Svraka ono pogodi ili Zeba i da rutinski privedemo utakmicu kraju moramo se zadovoljiti sa 1-0! Amar juce pojeo sarajevo Kvesic danas sejatanatm8782 je napisao/la:Tri boda pisi igru brisi. Iskreno veceras me sarajevo razocaralo. Mada ni Zeljo nije odigrao najbolje. Puno je bilo pritiska. Sarajevo je imalo dva suta prema golu malo opasna, a ostalo nista. Dizu Obucu i Kojasevica u nebo,a po meni nista cista su nula. Veceras se vidjelo ko zna s loptom, dovoljno je reci Zajko Zeba MAJSTOR.
hahah ma kakav sejtan u djepu je a koljasevic ga dade ispuni ocecanjepile87 je napisao/la:Derbi ko derbi nikad nije bio lijep za oko, igralo se zato da se vidi ko je prvi u gradu i najbolji, hvala Bogu to smo mi! Meni licno gori od igraca sudija jedno tri puta igraci porazene ekipe igraju rukom a on nista ne svira.Iskreno porazena ekipa je jos i dobro prosla a mi umjesto da Svraka ono pogodi ili Zeba i da rutinski privedemo utakmicu kraju moramo se zadovoljiti sa 1-0! Amar juce pojeo sarajevo Kvesic danas sejatanatm8782 je napisao/la:Tri boda pisi igru brisi. Iskreno veceras me sarajevo razocaralo. Mada ni Zeljo nije odigrao najbolje. Puno je bilo pritiska. Sarajevo je imalo dva suta prema golu malo opasna, a ostalo nista. Dizu Obucu i Kojasevica u nebo,a po meni nista cista su nula. Veceras se vidjelo ko zna s loptom, dovoljno je reci Zajko Zeba MAJSTOR.![]()
VOLIM TE ZELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO