ovo mi je rođaksonik24 je napisao/la:odkad smo pobjedili samo ovo slusam [youtube][/youtube]

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ovo mi je rođaksonik24 je napisao/la:odkad smo pobjedili samo ovo slusam [youtube][/youtube]
jedini korektan komentar, yebo ti derbi, kad se mi svake godine ofiramo, yebo ti sve ovoGrbavica moj zivot je napisao/la:Uh kakva dva kiksa sa koreografijom i parolama,ona setalica nije trebala ic na onaj nacin ali nem,ali nema veze.Navijanje s vremena na vrijeme bilo dobro al opcenito kiks.Sto se parola tice ono je bila greska organizatora a i one djece.prvo to nesmijes dat djeci drugo treba im se dat pa objasnit.A utakmica ko utakmica nije bila losa malo bolja nego prosla (derbi).Zeba je odigro dobro unatoc promasenom penalu imao par odlicni prodora dva beka su me iznenadila Kvesa ubio suljica.Cola najzlasuzniji za gol.Super je kako je moglo bit ko sto kaze sef da smo penal zabili do kraja bi ih ubili pokazali smo da smo bolji imali vise napada i sansi.Sanse su propustane zahvaljujuci ne znaju i ne sreci.Derbi odavno mi nije bolje lego.Volim te Željo
Hvala na cestitkama,igra oba tima losa to si upravu i pojedini igraci isto koda su sa Marsa pali pa nikom loptu nedaju.Objektivno bili smo bolji upravo za taj jeda go ali euforije nema.Ocekivati je neka bolja vrenmena za normalne navijace oba kluba sto se kvaliteta igre u derbiju tice ali tesko vjerujem da ce se to desiti uskoro.HZ_ilidzaa je napisao/la:Cestitke na zasluzenoj pobjedi , Zeba dokazao da je majstor , Comor... Vasa igra losa , nasa jos jos jos jos gora... Primili smo nesretan gol , a Adi Adilovic je trenutno najbolji golman lige , od kako pratim Sarajevo ne sjecam se kad smo imali boljeg golmana.... Kojasevic danas najgori na terenu i to je najveci uzrok nase lose igre. Derbi je iole bolji nego prethodni.
dino lj je napisao/la:LJUDI PRESTANITE VISE REPLICIRATI UPSU I VIDEOTONU I DAVATI IM PROSTOR NA OVOJ TEMI.PA UPSA SE STIDE I NAVIJACI SARAJEVA A O VIDEOTONU NJEGOV AVATAR SVE GOVORI,COVJEK SMATRA DA JE NAJVECI USPJEH NJEGOVOG TIMA PORAZ ZELJE U POLUFINALU KUPA UEFA.PUSTITE IH NEKA PISU I VALJAJU GLUPOSTI ALI IM NE ODGOVARAJTE.
e vala brate,svaka ti cast..iskrenoo...Grbavica moj zivot je napisao/la:Uh kakva dva kiksa sa koreografijom i parolama,ona setalica nije trebala ic na onaj nacin ali nem,ali nema veze.Navijanje s vremena na vrijeme bilo dobro al opcenito kiks.Sto se parola tice ono je bila greska organizatora a i one djece.prvo to nesmijes dat djeci drugo treba im se dat pa objasnit.A utakmica ko utakmica nije bila losa malo bolja nego prosla (derbi).Zeba je odigro dobro unatoc promasenom penalu imao par odlicni prodora dva beka su me iznenadila Kvesa ubio suljica.Cola najzlasuzniji za gol.Super je kako je moglo bit ko sto kaze sef da smo penal zabili do kraja bi ih ubili pokazali smo da smo bolji imali vise napada i sansi.Sanse su propustane zahvaljujuci ne znaju i ne sreci.Derbi odavno mi nije bolje lego.Volim te Željo
EDIT:jednu jedinu pozitivnu stvar sam zaboravio napisat a to je bakljada,a bakljadu napravit realno je najmanji problem.Od danas se ostavljam juga i svega oko ti gluposti.Barem dok se nesto ne promijeni a ovo je sramocenje zelje i manijaka.
Naravno jedino je bitan rezultataleksandar_veliki je napisao/la:videoton, ukoliko nastavis sa trollovanjem ovaj forum za tebe ce biti proslost, ostali zar do sada nismo shvatili, boli me uvo za koreografiju i navijace.
Nisam se ja zali ja sam objasniomma_hz je napisao/la:e vala brate,svaka ti cast..iskrenoo...Grbavica moj zivot je napisao/la:Uh kakva dva kiksa sa koreografijom i parolama,ona setalica nije trebala ic na onaj nacin ali nem,ali nema veze.Navijanje s vremena na vrijeme bilo dobro al opcenito kiks.Sto se parola tice ono je bila greska organizatora a i one djece.prvo to nesmijes dat djeci drugo treba im se dat pa objasnit.A utakmica ko utakmica nije bila losa malo bolja nego prosla (derbi).Zeba je odigro dobro unatoc promasenom penalu imao par odlicni prodora dva beka su me iznenadila Kvesa ubio suljica.Cola najzlasuzniji za gol.Super je kako je moglo bit ko sto kaze sef da smo penal zabili do kraja bi ih ubili pokazali smo da smo bolji imali vise napada i sansi.Sanse su propustane zahvaljujuci ne znaju i ne sreci.Derbi odavno mi nije bolje lego.Volim te Željo
EDIT:jednu jedinu pozitivnu stvar sam zaboravio napisat a to je bakljada,a bakljadu napravit realno je najmanji problem.Od danas se ostavljam juga i svega oko ti gluposti.Barem dok se nesto ne promijeni a ovo je sramocenje zelje i manijaka.![]()
![]()
inace Zeba se zajebavao sa nasim "igracima"..
inace sve cestitike trenutno kvalitetnijoj i spremnijog ekipi...mi na kraju mozemo biti zadovoljni sa 1:'0 jer je realno bilo jedno 3:1..po meni...ugl uzivajte u zasluzenoj pobjedi.![]()
ovaj vas T.M.sa slike nema pravo da se zali..snimanje je i slikanje je dozvoljeno..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.