totasef je napisao/la:Vrijeme za Mancinija i neku lucidnu izmjenu:
Moj tip: Pantilimon umjesto Dzeke i Balotelli umjesto Kolarova
Dzonson umjesto Aguera !!!!! Ne vjerujem !! Pa vece su sanse bili za Pantilimona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
totasef je napisao/la:Vrijeme za Mancinija i neku lucidnu izmjenu:
Moj tip: Pantilimon umjesto Dzeke i Balotelli umjesto Kolarova
Balonjitotasef je napisao/la:Kome ovo Silva pokazuje kao u smislu : "Ja ti ne dam lopte vise"
Silva nekoliko puta pokazao svoju sebičnost, a govorio je čini mi se Baloteliju...totasef je napisao/la:Kome ovo Silva pokazuje kao u smislu : "Ja ti ne dam lopte vise"
Da Balonji je govorio !*p!p!t@* je napisao/la:Silva nekoliko puta pokazao svoju sebičnost, a govorio je čini mi se Baloteliju...totasef je napisao/la:Kome ovo Silva pokazuje kao u smislu : "Ja ti ne dam lopte vise"
dzeko ima 10 golova ,a mislim da van persi ima 11 golova-SiviSoko- je napisao/la:Ako neko zna nek napise listu strijelaca (prvih 5) ili bar koliko Dzeko ima i koliko mu fali da izbije na prvo mjesto ?
Van Persie 11-SiviSoko- je napisao/la:Ako neko zna nek napise listu strijelaca (prvih 5) ili bar koliko Dzeko ima i koliko mu fali da izbije na prvo mjesto ?
Ovako je na Goal.com, je li tacno ne znam.-SiviSoko- je napisao/la:Ako neko zna nek napise listu strijelaca (prvih 5) ili bar koliko Dzeko ima i koliko mu fali da izbije na prvo mjesto ?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], ErosViverosViv, Gifron, Google Adsense [Bot], Normus90, Proximic, s4mke, Skojevska i 40 gostiju.