FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SamoZeljo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SamoZeljo » 05 nov 2011, 19:32

Alipasino je napisao/la:Da vam posteno kazem ali ni mi a ni vi nemamo igraca da valja.Onaj vas Pixi nebi materi lopte dodo.
Jesi ti gledao utakmicu? ZEBA JE DOMINIRAO!

kemica
Kontakt:

Post Postao/la kemica » 05 nov 2011, 19:34

Denis Coban :evil: :evil:
-FK Sarajevo
-FC Arsenal

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 05 nov 2011, 19:35

SamoZeljo je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Da vam posteno kazem ali ni mi a ni vi nemamo igraca da valja.Onaj vas Pixi nebi materi lopte dodo.
Dominirao jeste i onda se da ne kažem posrao na svoju dominaciju !
U novi boj...

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 05 nov 2011, 19:36

Ma mislio sam osim njega nema igraca.To netrebam spominjat.Najvise sam mislio na onog njihovog Pixija sebican do bola.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 05 nov 2011, 19:43

powerplay je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:
Dominirao jeste i onda se da ne kažem posrao na svoju dominaciju !
I Messi fuli penal, Boze moj!
Ja ne znam kad je zadnji put fulio a veceras jeste..... Golman se bacio na pravu stranu!
Zeba je pokazao da je prekuc'o ovu ligu.

Pored Zebe jedan od rijetkih koji su se veceras pokazali je golman Sarajeva koji je odbranio penal ali ona brza akcija prije toga je bila jos bolja odbrana. Ja loptu nisam upratio okom a on je uspio i upratiti i odbraniti. Svaka mu cast!
Vasilic je isto tako pokazao kvalitet.

Sarajevo je bilo PRElose a mi samo losi, bez tog PRE :mrgreen: i to je bilo dovoljno za zasluzenu pobjedu.
Dovoljan podatak o igri je da smo mi pravo kasno (ne sjecam se koja minuta) izveli prvi korner a Sarajevo jos kasnije, tek u 86. minuti! DRAMA!

Bilo kako bilo, pobjedi se u zube ne gleda!
JA ZADOVOLJAN BILO KAKVOM POBJEDOM PROTIV sarajeva!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 05 nov 2011, 19:48

prelosa partija, treba igrace kazniti najmanje sa pola plate! comor je jos jednom pokazao koliko je inteligentan, ali ako nista bolje smo igrali bez njega. gol smo primili iz najmrtvijeg moguceg ugla, svasta :?

manijaci jedno veliko :lol:

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 05 nov 2011, 19:51

Ne znam za vas , ali meni bas nije toliko krivo za ovaj poraz koliko mi je prije bilo krivo kad smo izgubili od kona...Gledao sam tekmu u jednoj kafeteriji ne znam jesam li 2x cuo da je neko lano nesto...

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 05 nov 2011, 19:58

HZ_ilidzaa je napisao/la:Ne znam za vas , ali meni bas nije toliko krivo za ovaj poraz koliko mi je prije bilo krivo kad smo izgubili od kona...Gledao sam tekmu u jednoj kafeteriji ne znam jesam li 2x cuo da je neko lano nesto...
I ja sliscno a znas zasto ,kad vidis da se nasa ekipa u 90 minuta nemoze kako treba sastavit s loptom jednostavno nisi ni mogao nesto ocekivat i eventualno se ljutit kad djaba imas limitirane igrace i to je to,jos jedna stvar fakat nikad nisam ni A reko za comora jer neki bas previse kenjaju na njega al ovo veceras je bas pokazalo da je limitiran igrac sto bi komsinice rekle kloc,imas sansu da ako nemoze stic igraca da ga srusi prije 16-terce i on ga rusi bas u sesnest mislim stvarno :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 05 nov 2011, 19:58

ne znam zasto se napada Comor? Zbog penala jedino se napadati moze a ostalo je odigrao solidno za razliku od Belog koji je bio kriminalan. Uostalom , onaj prvi zuti karton sto je Comor dobio je bio smijesan , ono uopste nije bio faul i takvih je situacija bilo masa gdje je i sudija kumovao da najmanje bude fudbala na terenu.
Na samom otvaranju smo imali prostora da nesta ucinimo ali se igraci ponasali previse lakomisleno.

Sta reci? Koju posluku porati? :roll: Steta sto je bio direktan prenos na tv-u , definitivno.
Zanima me konacna statistika kada je broj faulova u pitanju i da taj broj usporedim sa bilo kojim drugim derbijem iz nekih europskih zemalja. Ha nasi jedva cekaju da padnu ha sudija jedva ceka da svira. Uzas.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 nov 2011, 20:00

nanek je napisao/la:
videoton1 je napisao/la:Ako ništa, utjeha mi je da su oni anamo na jugu bili presmiješni. :D
a i ti sa svojim postovima u zadnje vrijeme ;)
zar ti nije pukao cir na zeludcu od muke i mrznje videotone? suknu ga amar svim takvima ko ti,samo se.res ko foka na osime,a covjek vam onako mangupski skonta ogradjken dio na sjeveru mimo svih pravila.
i naravno takvi ko ti jezi.kace obicne iza ekrana,ne dodjose na derbi,
cast svim pitarima koji su dosli veceras ;)

mogu ti samo reci a sad adiooo,a sad adiooooooo,a sad adioooooo.....

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 nov 2011, 20:02

dr.van nostrand je napisao/la:ne znam zasto se napada Comor? Zbog penala jedino se napadati moze a ostalo je odigrao solidno za razliku od Belog koji je bio kriminalan. Uostalom , onaj prvi zuti karton sto je Comor dobio je bio smijesan , ono uopste nije bio faul i takvih je situacija bilo masa gdje je i sudija kumovao da najmanje bude fudbala na terenu.
Na samom otvaranju smo imali prostora da nesta ucinimo ali se igraci ponasali previse lakomisleno.

Sta reci? Koju posluku porati? :roll: Steta sto je bio direktan prenos na tv-u , definitivno.
Zanima me konacna statistika kada je broj faulova u pitanju i da taj broj usporedim sa bilo kojim drugim derbijem iz nekih europskih zemalja. Ha nasi jedva cekaju da padnu ha sudija jedva ceka da svira. Uzas.
onakav penal nebi napravi vo na koridi realno... :roll: :roll: i ono mi trenira svaki dan...puuu
i nije on samo danas igrao lose..zeba ga je svaku prosao..svaku frajer igra lose...cuj comor se napada frajer veze s fudbalom nema...i to ne samo ovu nego BUKVALNO svaku utakmicu...kad se sjetim sta mu je onaj iz Travnika samo radio.. :cry: :cry: :cry: :cry: samo plakat sto nam on igra i nsita vise.. :cry: :cry:
na polusezoni u onaj tim sto igra u kantonalnoj ,a i tamo ne vjerujem hocel izboriti prvu.. :evil: :evil:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

videoton1
Kontakt:

Post Postao/la videoton1 » 05 nov 2011, 20:04

SarajlijaTM je napisao/la: zar ti nije pukao cir na zeludcu od muke i mrznje videotone? suknu ga amar svim takvima ko ti,samo se.res ko foka na osime,a covjek vam onako mangupski skonta ogradjken dio na sjeveru mimo svih pravila.

:lol: :lol:

Jao posta. Na nivou one smiješne koreografije koju je pravilo neko dijete iz obdaništa. :mrgreen:

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 05 nov 2011, 20:05

Čestitke
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 05 nov 2011, 20:06

Budimo realni jednom sami prema sebi i treba reci da je ovo trenutno nas maximum ove ekipe. Kad se sjetim igraca i ekipa kakvih smo nekad imali, Hota, Zeko, Skoro, Sasivarevic, veznih igraca, Mackic, Berberovic, Trivunovic i ostali vrijedni spomena onda kad skontamo i pogledamo realno nemamo prava da se ljutimo na njih jer ono sto znaju to skorom i pokazu. Bljesnemo mi nekad, odigramo dobro ne kazem ja, ali evidentno je da nemamo pravu ekipu. Krenuti redom:
Adilovic ( po meni solidan golman, sto treba da brani brani, sto nemoze primit ce i to je to)
Comor ( nije lijepo ni ljudski pljuvati ni po najvecem dusmanu ali zaista da mi je brat rodjeni momak nema mjesta ni u nekom federalnom ligasu,sto smo ima snage i leta ko muga bez glave, bori se sve je to ok, al mnogi igraci mogu trcati ko ludi al ako neznas vise smetas nego sto valjas,to se pokazalo veceras i jos bezbroj puta...zaista mi ga je zao sto je zrtvovan u klubu ali zaista momak nezna i nemoze bolje.)
Belosevic ( njegovo je vrijeme proslo, nekad je bio dobar sad igra kao da popuni tih 11 igraca i eto da se pika da imamo lijevog beka. )
Zrnanovic ( neznam sta reci o njemu, prosjecan igrac, nit smrdi nit mirise, srednja zalost, recimo za klupe nije los ali za Evropsko Sarajevo daleko je od toga.)
Torlak ( nas kapiten, zaduzio nas ajmo reci do kraja zivota, bori se kao lav, sve to stoji ali budimo relani da je i on spor i trom, volimo ga sve to stoji ali opet se sjetis Sparte i kako Evropski igraci prolaze i pretrcavaju ga, neka ga kod nas do kraja karijere ali niti on moze sve sam niti mu ko moze nesto extra pomoci...tako je kako je)
Dupovac ( isto tako mlad i talentovan gurnut u vatru, pogrijesio nekoliko puta i uvukao se strah u kosti, ako je nesiguran na Kosevu a svi vidimo da nekoliko puta jeste bio i da ga uhvati panika onda samo se zapitamo kako nekad ima paniku na strani...treba mu dosta utakmica, podrske, rada i truda da bi postao dobar igrac.)
Sesar ( mokam koji nije iz Sarajeva, bori se vise od nekih koji bi trebali biti njemu primjer, vidi se da zna lopte, igra mozgom ali treba uz njega par igraca od odbrane do veze sa kojima ce to izgledati puno bolje.)
Scepanovic ( drag mi je, sve to stoji, cijenim neke njegove izjave al za danasnje vrijeme modernog fudbala on je spor vezni (zadnji vezni) kako god ali je spor, recimo ako tezimo brzem fudbalu za toga nije, za ove lige moze, ali kad se sjetis jedne Sparte preskakali su ga i prolazili kao malo dijete....bori se sve to stoji al to nije dovoljni.
Suljic ( talentovan,brz, zna sa loptom ali nema snage, mozda njega treba cekati jos koju godinu ali svakako mu se stavilo preveliko breme na ledja tako jedno kolo bljesne i onda ga nema 3-4 kola, tesko je jednom tinejdjeru igrati u ovij ligi sa mesarima koji odvaljuju komade mesa...ajmo reci neka ga mozda nesto i bude od njega.)
Kojasevic ( ko god pogleda 2-3 utakmice njegove reci ce da decko zna lopte, ali ga krasi jedna mana a to je da je škrt u vecini situacija, eh sad jel to razlog sto nema skim da igra ili je takav inace to je tesko skontati, bas me zanima kako bi igrao da u ekipi ima jednog Hotu, Zeku i Skoru....ali po mom skromnom misljenju ima mjesta u ekipi ako pravimo evropski klub a to znaci dovesti nove igrace.)
Haskic ( Jako tesko je nekom mladom momku navici se i igrati u velikom klubu onako kako to mi navijaci zelimo, dosao je iz male sredine i malog kluba, recimo da ima talenat mada me jos nije ubijedio u tom mislim da sa njim treba raditi i raditi, on bi nama bio dobar mozda joker sa klupe da imamo bolje napadace od njega.)
Obuca ( Legenda, idol, king, boss, kralj sta drugo reci....zao mi je sto se lomi umjesto da uziva u igri i igra onoliko koliko je potrebno a to znaci da imamo Evropsku ekipu Emir udje i malo se zabavlja, ali eto po stare dane mora da trci, lomi se i pokaze da je pravi Hordas...svaka cast Emire.)
Ostali: Bajraktarevici,Handzici i jedan i drugi, Smigalovic(koji mi je totalno nejasan lik ili nezna ili ga Jirzi ne zeli ) Dzakovac, Maksumic( koji po meni moze pomoci uvijek sa klupe) Damir Hadzic( nasa legenda, koja isto tako od povreda i svega sto mu se desilo bori se al evidentno da i njegovo vrijeme prolazi) i ostali po meni i mom licnom misljenju nisu za nas ako zelimo Evropsko Sarajevo.
Uprava radi svoje sto se tice uslova,primanja,fan shopa,sponzora,marketinga ali mislim da ce se morati pozabaviti na zimskom prelaznom roku i oko igracke krizaljke jer ovo je tanko....izvinjavam se na dugom postu ko ne zeli da cita samo neka zamisli da nista nisam ni pisao....glavu gore idemo dalje...VOLIM TE SARAJEVO

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 nov 2011, 20:06

videoton1 je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la: zar ti nije pukao cir na zeludcu od muke i mrznje videotone? suknu ga amar svim takvima ko ti,samo se.res ko foka na osime,a covjek vam onako mangupski skonta ogradjken dio na sjeveru mimo svih pravila.

Jao posta. Na nivou one smiješne koreografije koju je pravilo neko dijete iz obdaništa. :mrgreen:
Sjedi 1:0 :lol: :lol: :lol: :lol:

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 05 nov 2011, 20:06

videoton1 je napisao/la:

Zadnja izmjena: alan ford 26, dana/u 05 nov 2011, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 nov 2011, 20:07

Eh samo da pozdravim one koji su veličali Kojaševića i Suljića...

Danas su mogli da vide i da nauče kako se igra fudbal od Josipa Kvesića.

Do sljedećeg derbija doviđenja i prijatno!

P.S. Loši ste!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 05 nov 2011, 20:09

Zao mi je sto vas nije bilo vise na sjeveru ali i ovako... bio je dobar ambijent.
Igra bez veze. Mi bolji za gol.

videoton1
Kontakt:

Post Postao/la videoton1 » 05 nov 2011, 20:10

SarajlijaTM je napisao/la: Sjedi 1:0 :lol: :lol: :lol: :lol:

Bolje izgubiti nego se onako obrukati na tribinama. Zadaća za idući put : savladati postavljanje parola.

@alan ford

ćao ćao, lošu drogu uzimaš.
Zadnja izmjena: videoton1, dana/u 05 nov 2011, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 05 nov 2011, 20:10

alan ford 26 je napisao/la:
videoton1 je napisao/la:

:oops: ???
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Posejdon i 17 gostiju.