DirectX* Version: 9.0
Physical Memory: 1015 MB
Minimum Graphics Memory: 8 MB
Maximum Graphics Memory: 128 MB
Graphics Memory in Use: 11 MB
Processor: x86
Processor Speed: 2794 MHZ
0,99 GB of RAM
Imam namjeru (skupljam pare

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
LudLo 4 je napisao/la:treba mi pomoc...ko se razumije u ipod itunes i to...
Jel moguce prebaciti sa itunesa muziku na komp ta muzika je ustvari na ipodu,znaci treba da muziku sa ipoda preko itunesa prebacim na komp,jel moze se to ?
Ne moze preko iTunes, ali moze na jedan od ova dva nacina: Prvi ti je jednostavno da nadjes svoj iPod pod My Computer, i da direktno kopiras na komp. Ako se iPod drive ne pokazuje u My Computer, onda moras chekirati "show hiden files and folders". To uradis na ovaj nacin (ovo je ako ti je Win XP): Tools menu -> Options, pa pod 'View Tab', chekiraj "Show hidden files and folders". Samo znaj ako budes ovaj nacin koristio, izgubit ces nazive izvodjaca, i nazive svih pjesama. Jednostavno sve ce ti pjesme u nazivu imati samo brojke. Ovo je nacin na koji Apple, pokusava da se zastiti od kopiranje sa iPod-a.LudLo 4 je napisao/la:LudLo 4 je napisao/la:treba mi pomoc...ko se razumije u ipod itunes i to...
Jel moguce prebaciti sa itunesa muziku na komp ta muzika je ustvari na ipodu,znaci treba da muziku sa ipoda preko itunesa prebacim na komp,jel moze se to ?
Hvala pokusat' cu ovaj prvi nacin,jer mi pokazuje ipod u my computer,mada kad ga otvorim tu nema pjesama ali kopirat cu ga pa valjda budukad_kako je napisao/la:Ne moze preko iTunes, ali moze na jedan od ova dva nacina: Prvi ti je jednostavno da nadjes svoj iPod pod My Computer, i da direktno kopiras na komp. Ako se iPod drive ne pokazuje u My Computer, onda moras chekirati "show hiden files and folders". To uradis na ovaj nacin (ovo je ako ti je Win XP): Tools menu -> Options, pa pod 'View Tab', chekiraj "Show hidden files and folders". Samo znaj ako budes ovaj nacin koristio, izgubit ces nazive izvodjaca, i nazive svih pjesama. Jednostavno sve ce ti pjesme u nazivu imati samo brojke. Ovo je nacin na koji Apple, pokusava da se zastiti od kopiranje sa iPod-a.LudLo 4 je napisao/la:LudLo 4 je napisao/la:treba mi pomoc...ko se razumije u ipod itunes i to...
Drugi nacin ti je preko software-a. Ima ih dosta, ali vecina nije besplatna. Mislim da ima besplatna verzija 'iRip' programa, pa mozes pokusati preko njega, ili nekog drugog ... Za ovo ne garantujem da ce raditi, jer obicno u tim 'free' verzijama, dosta je stvari limitirano, da bi te natjerali da kupis full verziju.
Nadam se da sam pomogao.
Prije svega toga, moras da odradis onaj korak (pise ti gore u prvom mom postu i kako) "show hidden files and folders", i onda ce ti se u iPod driveu pokazati i folder sa muzikom ...LudLo 4 je napisao/la:Hvala pokusat' cu ovaj prvi nacin,jer mi pokazuje ipod u my computer,mada kad ga otvorim tu nema pjesama ali kopirat cu ga pa valjda budukad_kako je napisao/la:Ne moze preko iTunes, ali moze na jedan od ova dva nacina: Prvi ti je jednostavno da nadjes svoj iPod pod My Computer, i da direktno kopiras na komp. Ako se iPod drive ne pokazuje u My Computer, onda moras chekirati "show hiden files and folders". To uradis na ovaj nacin (ovo je ako ti je Win XP): Tools menu -> Options, pa pod 'View Tab', chekiraj "Show hidden files and folders". Samo znaj ako budes ovaj nacin koristio, izgubit ces nazive izvodjaca, i nazive svih pjesama. Jednostavno sve ce ti pjesme u nazivu imati samo brojke. Ovo je nacin na koji Apple, pokusava da se zastiti od kopiranje sa iPod-a.LudLo 4 je napisao/la:
Drugi nacin ti je preko software-a. Ima ih dosta, ali vecina nije besplatna. Mislim da ima besplatna verzija 'iRip' programa, pa mozes pokusati preko njega, ili nekog drugog ... Za ovo ne garantujem da ce raditi, jer obicno u tim 'free' verzijama, dosta je stvari limitirano, da bi te natjerali da kupis full verziju.
Nadam se da sam pomogao.
Ako ti je sedmica mozda ti je neko iskljucio zvuk. Kliknes na zvucnik kod sata, pa na mixer i sve pojacas do kraja. (Nek ti bude otvoren internet pretrazivac)mozak je napisao/la:Nemam zvuka na internetu!
Mogu gledati youtube, ali nema zvuka, kao i na svim video programima na internetu!
Imam zvuk na pc ofline!
Poskidao sam sve adobe flash playere, kodeke..ali ništa...![]()
Hvala unaprijed
Nije to, ali sam evo nešto isćeprko i sad radi!Soni je napisao/la:Ako ti je sedmica mozda ti je neko iskljucio zvuk. Kliknes na zvucnik kod sata, pa na mixer i sve pojacas do kraja. (Nek ti bude otvoren internet pretrazivac)mozak je napisao/la:Nemam zvuka na internetu!
Mogu gledati youtube, ali nema zvuka, kao i na svim video programima na internetu!
Imam zvuk na pc ofline!
Poskidao sam sve adobe flash playere, kodeke..ali ništa...![]()
Hvala unaprijed
Pa pretpostavio sam da moze bar preko delete, jer je usao na sistem koji je na D, pa mu one sistemske datoteke sa C nisu neophodne za rad.baresi#6 je napisao/la:nešto ne vjerujem da će preko disk managementa obrisati particiju na kojoj ima sistemskih datoteka ali vrijedi probati.
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 41 gost.