FC BAYERN je napisao/la:Tuga, eto zasto sam ja bio da se igra utakmnica na Kosevu jer sam znao da ce se ovo desiti kao i uvijek, ne kazem da se nebi desilo da smo igrali na Kosevu ali ipak Bilino Polje prima nekih 12 milja dok Kosevo troduplo i naravno da ce biti veca potraznja i da ce karte otici za cas, sverceri rade svoj posao a bogami dobro ce zaraditi, pogotovo od ljudi iz inostranstva, fala bogu pa imam nekog na ulazu pa mogu uci dzabe i uvesti nekoliko prijatelja, ali mi je zao sto vecina ljudi nece moci uci koji ne propustaju nijednu utakmnicu zbog ogromne potraznje i zbog svercera, ovo je bilo isti slucaj i prosli put kad smo igrali sa Portugalom, ja stvarno ne razumijem ove Zenicane sto dizu svoj stadion u nebesa prvo sto je stadion rugoba kao i svi ostali stadioni u BiH, drugo pricate o nekoj atmosferi, bio sam prosli put kada smo igrali sa Portugalom i razocarao sam se, trece grad je fuj smrdi prljav nikakav, i zadnje kao na onom terenu igramo dobro imamo neku srecu nigdje veze ali eto tako su odlucili i zajebali su dosta naroda u BiH i inostranstvu.
Pa bilo bi to bolje,ali ne moze se na Kosevu napraviti atmosfera ko na BP a i na Kosevu se ne moze "koristiti" zapadna tribina jer nema naslonjaca na stolicama tako da smo j.e.b.a.n.i u svakom segmentu
Jbg, sad nezz bil plako il se smijo sam sebi sto sam ispo ovakva budala,kao i svi drugi