FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Uli bi mogao malo otići u dvorište kod svraka Tiote je veoma zanimljiv igrač. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Upravo tako, sve stoji što si rekaoOmerbavarac je napisao/la:
@Effe: Olic je malo pozurio sa svojom izjavom oko nezadovoljstva, trebao je znati da Jupp bas i ne zeli pozurivati igrace nakon povrede a u to se mogao uvjeriti u slucaju Robbena.
Kako god bilo, njegov ostanak bi mogao dosta toga dobrog donijeti, samo kad se sjetim koliko je srece donio prije dvije godine.

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Centre forward
- Kontakt:
Danas slucajno na nekom od stranjskih kanala pogledam reprizu polufinala i finala EP 2008 ELF-a(kojeg sam i navijac
).Posebnu paznju sam obratio na Bastiana.Nevjerovatno koliko se momak popravio za 3 godine.Ofanziva, defanziva, aps sve, covjek je sigurno medju 5 najkompletnijih veznjaka Dunjaluka i 30 % TDI motora zvanog Bayern 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Bayern je rekao da nikoga ne pustaju cak ni Pranjica,no ukoliko neko ukaze interesovanje oko Pranjica mogu uci u razgovor. Olic je rekao da ostaje, cemu se iskreno i nadam jer bi on sad mogao dobiti priliku ukoliko Jupp pocne sa dva napadaca. Bit ce zanimljivo ovih par utkamica,al mislim da se to na nasoj igri nece osjetiti.
Slijedece kolo nam dolaze josh uvijek aktuelni prvaci,al mislim da nece dobro proci, bez obzira na nasu postavu......
Slijedece kolo nam dolaze josh uvijek aktuelni prvaci,al mislim da nece dobro proci, bez obzira na nasu postavu......
Stern des Südens
kako je lijep, pametan, zgodan, sladak i fin ovaj monolog.Monolog je napisao/la:Montolivo ili Salihović. Ja bih se odlučio za nekog od ovog dvojca.Obojica mogu igrati u CL, a sigurno bi donijeli kvalitet više Bavarcima.
zasluzio si titulu ´forumski strucnjak´.
slazem se, salihovic bi bio odlicno pojacanje, covjek koji je u stanju unaprijediti igru minhenskog diva.
jah, treba dodati da bi bayo konacno dobio igraca koji zna izvesti slobodnjak

montoliva

ps
u dortmundu se odgaja jos jedan mega talenat na kojeg treba obratiti paznju, a to je lajtner

goce, hovedes, surle, sem, lajtner - sve igraci koje bi trebalo primamiti

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Bilo bi super ukoliko Salihovic dodje,a siguran sam da ce biti pojacanja,postoji cak i mogucnost da se Uli okrene prema nogometasima iz evropskih liga...
nek oni samo odgajaju,kad dodje vrijeme da oni sazriju za nas,mi cemo ih prisvojiti...ps
u dortmundu se odgaja jos jedan mega talenat na kojeg treba obratiti paznju, a to je lajtner
goce, hovedes, surle, sem, lajtner - sve igraci koje bi trebalo primamiti
Stern des Südens
- el-fighter
- Kontakt:
Bilo bi odlicno da Salihovic dodje, mada mislim da do toga nece doci. Moze igrati i na krilu i na beku i u sredini, tako da bi dobili jos jednog igraca koji se moze upotrijebiti na vise pozicija. Sada svi pricamo o Dortmundu, ali hajdemo utakmicu po utakmicu. Prvo sutra pobijediti komsije i onda se lgano pripremiti za derbi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- anton 1983
- Kontakt:
jenput smo ga išli dopelta, nije htio doć, drugu priliku salihović neće dobiti
Nećemo mi tak i onak ići po takvu vrstu veznog igrača...Ak već tymo ode, onda mi idemo po zamjenu za Tyma, dok bi Salihović prije bio zamjena za Schweinia, a takav igrač nama u ekipi ili ti kadru ne treba...ne treba nam iz razloga zato što se Schweini svake prestupne ozlijedi, a i kad se to dogodi ta se rupa nekako da sa alabom Krosom itd pokrpati. Jedan Salihović ziher nebu došao u Bayern da grije klupu. Rađe si on ostane u Hoffi za dobru plaću ili nađe neki klub sa dobrom plaćom, ali di će igrati...

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Ima li kak'ih transfera?
Izgleda da Robben neće više zaigrati nogomet
, stanje je alarmantno, krajnje kritično, taman će nadmašiti i prošlu godinu(ne kalendarsku
). Kad nam ne treba i ne spominjemo ga, čak ga i zaboravili, ali sada sa povredom Schweinia, nekako mi odmah on pada na pamet. Brine me što kod njega nisu uobičajne povrede, zna se mjesec-dva, godina, ne, kod njega se apsolutno ništa ne zna.
Breno, ne njega nisam zaboravio
, također nešto kao Robben, mada bi najprije rekao da je momku depresija najteži problem
, nikako ga dočekati da stane na zdrave noge.
Usami, možda dobije priliku, sutra mu je klupa sigurna, nema igrača više
, vidjećemo. 
Alaba, da li s klupe, ili odmah, također vidjećemo.
Petersen i Olić sa klupe, to znamo.
Contento možda uđe, Butt ne daj Bože nužde, a posljednji Mohikanac na centralnog veznog da zamijeni Schweinia.
Nije Tymo, nije Gustavo, nije Kroos, nije Alaba. Ko li je, ko li je?

Izgleda da Robben neće više zaigrati nogomet

Breno, ne njega nisam zaboravio

Usami, možda dobije priliku, sutra mu je klupa sigurna, nema igrača više

Alaba, da li s klupe, ili odmah, također vidjećemo.

Petersen i Olić sa klupe, to znamo.

Contento možda uđe, Butt ne daj Bože nužde, a posljednji Mohikanac na centralnog veznog da zamijeni Schweinia.
Nije Tymo, nije Gustavo, nije Kroos, nije Alaba. Ko li je, ko li je?

- schweinsteiger
- Kontakt:
Super...sad se i bojim 19.11. kad nam u goste dolazi Dortmund.Svi im zdravi i poceli igrat,a nama se Schweini povrijedi.Nadam se da ce Robben zaigrat vise.
#miasanmia
Gdje je ovdje Reus, herr Lattek? Namjerno izostavio, oder?secer je napisao/la: goce, hovedes, surle, sem, lajtner - sve igraci koje bi trebalo primamiti
Sačekaj malo da Uliju prorade hemoroidi i tako digne dupe.Klare je napisao/la:Ima li kak'ih transfera?![]()

Kontam ja šta ti misliš u vezi pridošlica, pa zbog toga i nisi zaslužio bolji odgovor.

Ebiga, ti spomenu sve igrače, malo je falilo da i Maxi Haasa ubaciš, herr Pranjo.

Vom Jäger zum Gejagten
- Centre forward
- Kontakt:
Izgleda da su mu hemorodi totalno proradili te udarili u njegov ionako potanak mozak, te namjerava da dovede L.Leivu ako je vjerovat ovim novinarima.Klasican prosjek, klasican polovnjak po mom misljenju i ni u kom slucaju ga ne bi volio vidjet' na A.Areni 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Ma kakav L.Leiva pa nema većeg flopa u Premiershipu ovo su samo novinarske gluposti.
M.Reus je igrač koga želim vidjeti u Bayinom dresu danas je potopio Herthu usred Berlina
Mario Gotze : "It is an honour, of course, if a big club like Bayern Munich are interested me. Basically I cannot and will not rule out anything."
M.Reus je igrač koga želim vidjeti u Bayinom dresu danas je potopio Herthu usred Berlina

Mario Gotze : "It is an honour, of course, if a big club like Bayern Munich are interested me. Basically I cannot and will not rule out anything."

Messi u Bayernu konkretno vidi najveceg i najopasnijeg konkurenta Barceloni za osvajanje ovogodišnje LP
Najbolji nogometaš svijeta, Lionel Messi izjavio je kako bi minhenski Bayern mogao biti najopasniji Barcelonin konkurent u utrci za osvajanje Lige prvaka.
Barcelona će ove sezone pokušati osvojiti svoj treći naslov pobjednika Lige prvaka u četiri sezone. Najveća Barcelonina uzdanica i najbolji nogometaš svijeta, Argentinac Lionel Messi, sugerirao je kako bi Bayern mogao biti ključni suparnik ove sezone Kataloncima u elitnom klupskom natjecanju.
"Bayern ima odličnu i vrlo opasnu momčad. Jači su nego prošle sezone. Izuzev Bastiana Schweinsteigera, svi su njegovi igrači u top formi. Osim toga, finale Lige prvaka se igra na njihovom stadionu ove sezone, što je još jedan plus za njih", izjavio je Messi.

Najbolji nogometaš svijeta, Lionel Messi izjavio je kako bi minhenski Bayern mogao biti najopasniji Barcelonin konkurent u utrci za osvajanje Lige prvaka.
Barcelona će ove sezone pokušati osvojiti svoj treći naslov pobjednika Lige prvaka u četiri sezone. Najveća Barcelonina uzdanica i najbolji nogometaš svijeta, Argentinac Lionel Messi, sugerirao je kako bi Bayern mogao biti ključni suparnik ove sezone Kataloncima u elitnom klupskom natjecanju.
"Bayern ima odličnu i vrlo opasnu momčad. Jači su nego prošle sezone. Izuzev Bastiana Schweinsteigera, svi su njegovi igrači u top formi. Osim toga, finale Lige prvaka se igra na njihovom stadionu ove sezone, što je još jedan plus za njih", izjavio je Messi.
Real ce odluciti gdje ce onSaurman je napisao/la:Ma kakav L.Leiva pa nema većeg flopa u Premiershipu ovo su samo novinarske gluposti.

Pozdrav svim bavarcima i ljubiteljima najveceg i najboljeg njemackog kluba FCB-a od novog clana ovog foruma!!!
Vidim da mnogi nakon povrede Bastiana nacinju temu njegove zamjene i moguce promjene taktike(sa 2 napadaca) ali ono sto je najavio Jupp je da nema smisla mijenjati taktiku kad momcad dobro funkcionira u njoj.Takoder nece biti promjena tipa Kroos na DM pa onda Muller mora na njegovu poziciju i ostaje desno krilo koje bi tad morali popunili Alaba ili Olic. Znaci (bar za danasnju tekmu) svi ostaju na dosadasnjim pozicijama jedino ulazi zamjena za Bastijana koja bi po svemu sudeci(i mojim zeljama) trebao biti alaba koji je u dobroj formi i u Hoffu je igrao tu poziciju...
Druga varijanta je Timo (moguce je i to ali po meni samo za gostujuce utakmice ) i trece Pranja, najmanje izgledno ali ko zna...
Vidim da mnogi nakon povrede Bastiana nacinju temu njegove zamjene i moguce promjene taktike(sa 2 napadaca) ali ono sto je najavio Jupp je da nema smisla mijenjati taktiku kad momcad dobro funkcionira u njoj.Takoder nece biti promjena tipa Kroos na DM pa onda Muller mora na njegovu poziciju i ostaje desno krilo koje bi tad morali popunili Alaba ili Olic. Znaci (bar za danasnju tekmu) svi ostaju na dosadasnjim pozicijama jedino ulazi zamjena za Bastijana koja bi po svemu sudeci(i mojim zeljama) trebao biti alaba koji je u dobroj formi i u Hoffu je igrao tu poziciju...
Druga varijanta je Timo (moguce je i to ali po meni samo za gostujuce utakmice ) i trece Pranja, najmanje izgledno ali ko zna...

Bayern Šerif Mubarek Olsun sa željom da nastavimo niz bez primljenog gola u BL
(još sam 9 utakmica do obaranja Timinog rekorda
) i da završimo sezonu na A. Areni što zdraviji 
U tome nam Loew pomaže, odlučio je Lahma odmoriti u prijateljskim susretima Elfa, kao i Neuera (braniće samo protiv Oranje).

U tome nam Loew pomaže, odlučio je Lahma odmoriti u prijateljskim susretima Elfa, kao i Neuera (braniće samo protiv Oranje).
Sent from my Philips Smart TV.
Zna Messi od koga mu prijeti najveća opasnost.spizz je napisao/la:Messi u Bayernu konkretno vidi najveceg i najopasnijeg konkurenta Barceloni za osvajanje ovogodišnje LP![]()

zrelo razmisljanje, nema sta.anton 1983 je napisao/la:jenput smo ga išli dopelta, nije htio doć, drugu priliku salihović neće dobitiNećemo mi tak i onak ići po takvu vrstu veznog igrača...Ak već tymo ode, onda mi idemo po zamjenu za Tyma, dok bi Salihović prije bio zamjena za Schweinia, a takav igrač nama u ekipi ili ti kadru ne treba...ne treba nam iz razloga zato što se Schweini svake prestupne ozlijedi, a i kad se to dogodi ta se rupa nekako da sa alabom Krosom itd pokrpati. Jedan Salihović ziher nebu došao u Bayern da grije klupu. Rađe si on ostane u Hoffi za dobru plaću ili nađe neki klub sa dobrom plaćom, ali di će igrati...
nazalost, ovako ce i bit´ iako je moja najveca f. zelja da salihovic predje u bayern.
kvalitet ima, sto jes´ jes´. gledam ga jucer i sam sebe pitam zar neko moze igrati onako u prvoj tekmi nakon povrede

drugi problem je sto u hofi nijedna pozicija nije kvalitetno popunjena. nijedna osim njegove, tako da on mora igrati i kao defanzivni i ofanzivni vezni, krilo i bek.
za mene je u svemu bolji od svajnstajgera i boli me qurac sta drugi misle.
Boze, daj da predje u bayern. ne sekiram se za mjesto u prvih 11

jedino se bojim ulijeve hladnokrvnosti. ono, ide nam, nema potrebe za pojacanjimaproFCB je napisao/la:nek oni samo odgajaju,kad dodje vrijeme da oni sazriju za nas,mi cemo ih prisvojiti...

ma, izgleda da je on vec nas tako da nema potrebe redati nase igracegeronimo je napisao/la:Gdje je ovdje Reus, herr Lattek? Namjerno izostavio, oder?

nego, si vidio kaki je zut

ps
bajram mubarek svima

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
-
- Kontakt:
Jao Gomeza kako igra 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.