Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
pa policija je glavni kolovođa i ubijeđen sam da imaju tal i oniszlaja je napisao/la:Ovo je ono najtuznije. Kako ostalima vise stat u kraj? Nadam se da ce policija jednom pocet hapsit ove pred tekmu...Scof1eld je napisao/la:i od 1000 ljudi sto ceka 5 ce na tekmu
Tebi hvala, spasio si me bezveznog dolaska iz tuzleScof1eld je napisao/la:eh ja sam se upravo vratio iz reda jer ono je smijesno.. budem gore pri vrhu, i kreteni iz policije dodju i postave onu ogradu na sred ulice.. Sad normalno covjek na covjeku, ne mozes sjesti nikako, guras se nowitzki svake sekunde.. Nema sanse da se isplati cekati kartu u onakvim uslovima 12h da bi ona sutradan rekla ima samo jug.. prosli baraz sam cekao od 02:00 ali makar se moglo sjesti i cekati.. ovako predebilno![]()
i od 1000 ljudi sto ceka 5 ce na tekmu
Elegant je napisao/la:Zamislis odes u ovaj red za karte i skontas da si zaboravio pare ?!Jadni ovi koji dolaze van Zenice a pogotovo ova dijaspora.
romeo je napisao/la:Pa i vi iz Tuzle cete imati odredjen broj karata u Centrotransu, zar ne ? Ne znam sto bi u Ze dolazili po karte, kada i Zenica kao grad nece dobiti vise od 3 000 karata
rezervacije po krvnim vezamapapu je napisao/la:romeo je napisao/la:Pa i vi iz Tuzle cete imati odredjen broj karata u Centrotransu, zar ne ? Ne znam sto bi u Ze dolazili po karte, kada i Zenica kao grad nece dobiti vise od 3 000 karata
I ja sam danas provjerio nema nista... zena govori "bilo je nesto ali ode to zacas"
fakat jarane, dobro je da sam odustao nakon samo 1h cekanjanicaze_072 je napisao/la:Evo sad iz reda. Iz onog ce izbiti belaj i to ogromnih razmjera. Sad vec je uzaludno otici i stati u red, a red je formiran na moronski nacin i da stvar bude gora 3 policajca koja su tu bila su se udarila nogom u glavu i otisla.
Ogromne kolicine alkohola, buka, vika, galama, nema ondje 10% normalnog naroda...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.