Sve najbolje i brz oporavak želim Cassanutony-mortale je napisao/la:Antonio je jutros operisan u jedoj milanskoj klinici, operacija trajala oko pola sata, sve je prošlo u redu, a on se dobro osjeća.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
- Boateng_27
- Kontakt:
Boateng se oprostio od reprezentacije
... kaže da hoće da se posveti isključivo klupskom fudbalu
http://www.rossoneriblog.com/2011/11/04 ... onal-team/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.rossoneriblog.com/2011/11/04 ... onal-team/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ako se ja dobro sjećam, bilo je nekih trzavica na relaciji selektor(i) - Boateng. Naravno, nisam očekiv'o oproštaj od nacionalnog dresa (posebno ne nakon svih onih izjava za vrijeme SP-a), al' ovo u konačnici može biti samo + za Milan.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Naravno da je za milan plus, ali boateng mi je tu malo čkapi ispao, nisi onda trebao igrati nikako za ganu i ćao, a ne ovako je igrao SP, sad kad treba ići na AKN protiv nekih anonimaca igrati njemu se ne ide iz milana.
Doduše ne kontam ni otkud mu ideja da za ganu ikako i nastupi, to je zemlja u kojoj mu je rođen otac a on možda nikad do tada nije u njoj ni bio, ali oprostiti se sa 24 godine i samo 9 nastupa je bezveze
Doduše ne kontam ni otkud mu ideja da za ganu ikako i nastupi, to je zemlja u kojoj mu je rođen otac a on možda nikad do tada nije u njoj ni bio, ali oprostiti se sa 24 godine i samo 9 nastupa je bezveze
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- Boateng_27
- Kontakt:
Ma on je ba prije svjetskog povrijedio Ballacka (na utakmici finala FA Cupa Portsmouth-Chelsea) koji je propustio svjetsko prvenstvo, zbog toga je i bio u svađi s bratom.Potom je počeo igrati za Ghanu na svjetskom prvenstvu, bio im je najbolji igrač pored Gyana ... da nije bilo svjetskog prvenstva vjerovatno bi i njegova karijera krenula nizbrdnom putanjom jer je pomocu SP privukao pažnju Milana. Sada kada je u Milanu neće da igra za Ghanu jer se boji povreda. Ispao je ćkapi i vjerovatno će ga sad i ljudi iz Ghane zamrziti zbog ovog djela jer je Ghanu iskoristio samo da bi napravio neki uspon u karijeri
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Del Piero u Milanu?!
Ikona talijanskog nogometnog kluba Juventus, Alessandro Del Piero, mogao bi već ove zime napustiti redove "stare dame" i krenuti put Milana...
Nije prvi travnja i nije šala. Talijanski mediji raspisali su se da bi Alessandro Del Piero (36) nakon 19 godina nošenja dresa Juventusa isti mogao zamijeniti onim Milana. Talijanski prvak našao se u problemima s napadačima nakon što je doznao da bi Antonio Cassano, koji je u petak operirao srce, trebao izbivati s terena do kraja sezone.
Juventus je prije nešto više od dva tjedna objavio da Del Piero na kraju tekuće sezone napušta torinski klub, a sam Talijan izjavio je da mu ovo definitivno nije posljednja sezona aktivnog igranja nogometa i da će nakon Juvea ponovno zaigrati u nekom talijanskom klubu.
Stoga, nije ni najmanje čudno da su se pojavila ovakva nagađanja tim više što je Del Piero još uvijek željan vrhunskog nogometa. Jedino je pitanje hoće li si Juventus dozvoliti da im ikona kluba, šest mjeseci prije isteka ugovora, napusti klub i ode u jednog od najvećih rivala u talijanskoj Seriji A. Sam igrač se još uvijek nije oglasio na ova nagađanja.

stvarno nekad pomislim da je silvio slab na matorce, valjda jer i njega godine uzimaju....čovječe ne loži se toliko...nisi vlasnik gerijatrijskog odeljenja već fudbalskog kluba... 

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Na utakmici Madrid - Osasuna.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
svaka čast za real, lijep gest. uvijek su bili gospodski klub, red je da tako i nastave uz malo ovih trzavica sa mourinhom 
inače cassano je sinoć izašao iz bolnice! ali doktori su mu rekli da narednih mjesec dana mora odmarati tako da ne bi trebao gledati danas milan, ne daj bože lecce-milan da se ponovi i da cassano gleda
koliko sam shvatio a laik sam, cassano je imao neki problem sa srcem. valjda se nešto pri rođenju treba da zatvori u srcu, njemu nije i sad su mu to kirurški odradili i trebalo bi da bude sve ok.
evo i sastava za meč koji počinje za 20-ak min.
Milan (4-3-1-2) - Abbiati, Abate, Bonera, Thiago Silva, Zambrotta, Aquilani, Ambrosini, Seedorf, Emanuelson, Robinho, Zlatan Ibrahimovic.
Catania (5-3-1-1) - Andujar, Power, Bellusci, Legrottaglie Spolli, Marquis, Almiron, Lodi, Ricchiuti, Gomez, Bergessio.
dakle abate se vraća kao i seedorf a ambro i emanuelson igraju vezu
btw bonera bi trebao po najavi igrati stopera
šta bi s nestom? mexes još nije riješio onu ruku.
FORZA MILAN! VINCI PER NOI!
stream za tekmu:
http://p2ptvhd.umforum.net/h67-seriea-1" onclick="window.open(this.href);return false;
ima ih još... http://p2psoccerlive.****/" onclick="window.open(this.href);return false;

inače cassano je sinoć izašao iz bolnice! ali doktori su mu rekli da narednih mjesec dana mora odmarati tako da ne bi trebao gledati danas milan, ne daj bože lecce-milan da se ponovi i da cassano gleda

koliko sam shvatio a laik sam, cassano je imao neki problem sa srcem. valjda se nešto pri rođenju treba da zatvori u srcu, njemu nije i sad su mu to kirurški odradili i trebalo bi da bude sve ok.
evo i sastava za meč koji počinje za 20-ak min.
Milan (4-3-1-2) - Abbiati, Abate, Bonera, Thiago Silva, Zambrotta, Aquilani, Ambrosini, Seedorf, Emanuelson, Robinho, Zlatan Ibrahimovic.
Catania (5-3-1-1) - Andujar, Power, Bellusci, Legrottaglie Spolli, Marquis, Almiron, Lodi, Ricchiuti, Gomez, Bergessio.
dakle abate se vraća kao i seedorf a ambro i emanuelson igraju vezu

btw bonera bi trebao po najavi igrati stopera

FORZA MILAN! VINCI PER NOI!
stream za tekmu:
http://p2ptvhd.umforum.net/h67-seriea-1" onclick="window.open(this.href);return false;
ima ih još... http://p2psoccerlive.****/" onclick="window.open(this.href);return false;
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
trpaj!!! ibra suuuuuuuuuuupremacyyy
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
šta reći? prolazi ih binho ko zeba pitare 

Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
I onda ce neko reci da postoji bolji napadac od ovog Ibrahimovica. Pa covjek pored toga sto redovno zabija, daje lopte kao da je playmaker a ne napadac od 2 metra. Mislim ubjedljivo najkompletniji igrac danasnjice.
-
- Kontakt:
Trebalo je biti 4 ili 5 komada al dobro, super bi bilo kad ne bi primili gol.
Gleda li ko prenos na talijanskim komentatorom
ibra= gilgameš
seedorf= willy wonka/ chocolate factory
Gleda li ko prenos na talijanskim komentatorom
ibra= gilgameš
seedorf= willy wonka/ chocolate factory

mislim da je catania oštećena za penal, doduše nabijena lopta iz neposredne blizine i zambro je blokirao 

Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Vidio sam i ja, al nekako glava Zambrote u suprotnoj strani i lopta pogodila suprotnu ruku namjere garant nije bilo al jbg ruka je ruka mogao je svirat komotno.
3:0 Sedorf
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Zambrota 4:0 Aquilani pucao golman Catanie odbranio zambrota prepuco i to je 4:0
I da li mi neko moze reci koliko je Milan dao golova do sada u Seria A i koliko smo primili golova ja mislim da je to ovako ali nisam siguran pa bih volio da imam siguran podatak 20:12
I da li mi neko moze reci koliko je Milan dao golova do sada u Seria A i koliko smo primili golova ja mislim da je to ovako ali nisam siguran pa bih volio da imam siguran podatak 20:12
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
10 6 2 2 23 14 +9 20 WWWWW
znači gol razlika 23-14, ali što je najvažnije zadnjih 5 utakmica poslije onog debakla protiv juventusa 5 čistih pobjeda, neke baš ubjedljive iako je sastav daleko od najjačeg radi mnogih izostanaka. znači momci su odgovorili nakon juventusa i poslali jasnu poruku zašto su ipak oni šampioni.
utakmica odlična, milan vrši pritisak od početka i nakon penala catania dolazi do daha čak i neke poluprilike su imali i ono igranje zambrotte rukom. međutim fenomenalna asistencija ibre, to niko drugi ne umije onakvu loptu iz one pozicije dati da se razumijemo, kruniše danas fenomenalni robinho i postiže strašan gol. poslije je bilo pitanje rutine. robinho i ibra su se šprdali sa cataniom koji su radi njih ponajviše izgledali kao pravi amaterski tim iako ovaj tim zna biti neugodan. aquilani također odigrao solidan meč. prvo mjesto bježi sada samo bod s tim da juventus i napoli imaju utakmicu manje. bit će to još bolje, mašina se zalaufala niko je više zaustaviti neće
znači gol razlika 23-14, ali što je najvažnije zadnjih 5 utakmica poslije onog debakla protiv juventusa 5 čistih pobjeda, neke baš ubjedljive iako je sastav daleko od najjačeg radi mnogih izostanaka. znači momci su odgovorili nakon juventusa i poslali jasnu poruku zašto su ipak oni šampioni.
utakmica odlična, milan vrši pritisak od početka i nakon penala catania dolazi do daha čak i neke poluprilike su imali i ono igranje zambrotte rukom. međutim fenomenalna asistencija ibre, to niko drugi ne umije onakvu loptu iz one pozicije dati da se razumijemo, kruniše danas fenomenalni robinho i postiže strašan gol. poslije je bilo pitanje rutine. robinho i ibra su se šprdali sa cataniom koji su radi njih ponajviše izgledali kao pravi amaterski tim iako ovaj tim zna biti neugodan. aquilani također odigrao solidan meč. prvo mjesto bježi sada samo bod s tim da juventus i napoli imaju utakmicu manje. bit će to još bolje, mašina se zalaufala niko je više zaustaviti neće

Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!

fin gest igraca Reala iako vecina njih nije bila u Realu kad je Cassano tamo bio, ali eto suosjecaju sa kolegom
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
svaka čast realu, ne zaboravljaju svog bivšeg igrača iako i nije ostavio neki dubok trag tamo, gospodski.
nisam gledao tekmu od silnog hodanja po rodbiti i prijateljima, kolača i sl. ali čitam da je ovo bila jedna rutinska pobjeda, da su ibra i binjo odigrali extra, a što je najvažnije napokon bez primljenog gola
nisam gledao tekmu od silnog hodanja po rodbiti i prijateljima, kolača i sl. ali čitam da je ovo bila jedna rutinska pobjeda, da su ibra i binjo odigrali extra, a što je najvažnije napokon bez primljenog gola

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.