el-fajter@ Treba kopija licne.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Emira Spahića.Moddern je napisao/la:Ako ne uspijemo proci Portugal u ove dvije utakmice i ne plasiramo se opet, zauvijek cu proklinjat tih 13-14 minuta koje su nas djelile od EURA u Parizu .
Al gdje cu je kopirat u 6 ujutruJavier je napisao/la:Osigurao sam dvije, sad mi covjek javlja. Istok.
Edina Džeku.Saurman je napisao/la:Emira Spahića.Moddern je napisao/la:Ako ne uspijemo proci Portugal u ove dvije utakmice i ne plasiramo se opet, zauvijek cu proklinjat tih 13-14 minuta koje su nas djelile od EURA u Parizu .
E vidis culesu, o tome si trebao misliti ranijebparena je napisao/la:Al gdje cu je kopirat u 6 ujutruJavier je napisao/la:Osigurao sam dvije, sad mi covjek javlja. Istok.
Jel moze ikako pasos?Jbg,nisam jos licne izvadio..Javier je napisao/la:Osigurao sam dvije, sad mi covjek javlja. Istok.
Ne lupaj gluposti i ne brani čovjeka koji nas je izbacio sa Eura u u 78' min.*p!p!t@* je napisao/la:Edina Džeku.Saurman je napisao/la:Emira Spahića.Moddern je napisao/la:Ako ne uspijemo proci Portugal u ove dvije utakmice i ne plasiramo se opet, zauvijek cu proklinjat tih 13-14 minuta koje su nas djelile od EURA u Parizu .
Zato ne se'ri liče,nie niko od naših kriv što za Francuze kazneni prostor ima 17 metara...
tevezito je napisao/la:E ovako dosao je do kraja jedan projekat u Zivinicama na sta su svi nasi sugradjani ponosni.Napravili smo najvecu zastavu BiH dimenzija 20 sa 10 m.Ako odete na ovaj link istu mozete i pogledati.http://www.zivinice.ba/vijest-3131-Najv ... a-Portugal
Džeko je kod promašaja 1 na 1 kad ga je Pjanić izbacio kompenzirao nešto kasnije euro golom pa prema tome nema mu se šta prigovoriti.*p!p!t@* je napisao/la:Da je Džeko zabio jednu od one 3 šanse, ti ne bi tako pričao o Spahiću zato, psssssssst
Mislim da Spahić ne spava noćima zbog tvog' oprostaSaurman je napisao/la:Džeko je kod promašaja 1 na 1 kad ga je Pjanić izbacio kompenzirao nešto kasnije euro golom pa prema tome nema mu se šta prigovoriti.*p!p!t@* je napisao/la:Da je Džeko zabio jednu od one 3 šanse, ti ne bi tako pričao o Spahiću zato, psssssssst
Dok je Spahić poništio sve ono što je urađeno do 78' i to mu nikad neću oprostiti.
Ja necu stojat, jer je covjek koji ce uzet vec unaprijed osigurao karte, doci cu kad se budem vracao sa faxa i uzet ih samozenicanin je napisao/la:Jedno pitanje za sve koji su kontali po kartu sutra,kad ste mislili u red i jel treba samo prednja strana kopije licne?
na kraju ce i broj cipela traziti xdzenicanin je napisao/la:Jedno pitanje za sve koji su kontali po kartu sutra,kad ste mislili u red i jel treba samo prednja strana kopije licne?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.