SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Da, dao sam gol, mislio sam da mi je poništen, ovako imamo 2 pobjede,m 6 bodova i 4:0 gol-razliku. 

- bilalinho2
- Kontakt:
da upravo tako eaglesEagles je napisao/la:Znači spamm je dobio 1:0 ?
SAVEZ NAPOLJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
Još ne vidim da je ispravljen rezultat naše utakmice, ako ovako nastavimo primoreni smo da istupe iz ove lige. Ovaki postopci prema ekipi Spamm samo pokazuju na kakvom je nivou ova liga, i kakve se mjere poduzimaju protiv najbolje ekipe u Sportsport državi.
Ljudi daj ispravljajte ove rezultate.Pivopije nisu izgubili vec je nerjeseno 1:1 ja sam pogodio Meksiko -SAD sto i pise pored tog rezultata ali u konacnom rezultatu pise da nismo postigli gol.
Sramotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sramotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ispravljeni rezultati utakmica koje ste naveli. Izvinjavam se u ime Saveza, došlo je do pogreške prilikom računice. Još jednom izvinjenje za nenamjerne greške.
LJ.M.
LJ.M.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Zar nisam kraljhammers je napisao/la:Bravo MontO![]()
Ja se izvinjavam imao sam pregrst obaveza tako da sam i zaboravio na tipovanje :S

Support Velez, It's logical! ★
Nadam se da će uskoro tabela izaći, da se vidi naše ime na prvome mjestu. Ljudski je griješiti. 

KraljicaMont0 je napisao/la:Zar nisam kraljhammers je napisao/la:Bravo MontO![]()
Ja se izvinjavam imao sam pregrst obaveza tako da sam i zaboravio na tipovanje :S![]()

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Ne ponasas se kapitenski
Hajd shvatam Virtu4l-a, pao pod uticaj ovih klinki u gradu Cekica
Ali ti ..

Support Velez, It's logical! ★
Ne kontam zasto svi parovi iz nase lige kada su na rasporedu i nijemci i englezi??????????? 

I ja isto ne kopcam ili kontamadnan24 je napisao/la:Ne kontam zasto svi parovi iz nase lige kada su na rasporedu i nijemci i englezi???????????

Ovdje nema komprende ili verstanden

Bitno je da je nasa ekipa zabiljezila prvu pobjedu u ovoj sezoni. Iako smo igrali bez naseg istaknutog asa Riberyja, uspjeli smo dokazati da se na nas uvijek mora racunati.
Capischi?
Vom Jäger zum Gejagten
kalimero zaluto na utakmicu BH Fanaticos - Joint_fc
odigro covjek sve parove nase lige i one kojih nema na listi:)

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Uredno obrisan post.miky_hz je napisao/la:kalimero zaluto na utakmicu BH Fanaticos - Joint_fcodigro covjek sve parove nase lige i one kojih nema na listi:)

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Bio sam ozlijedjen proslu utakmicu(bio na moru
),sad se vratio glavni igrac Delfina i ima da cekicarima pokazemo kako se igra fudbal....izvinjavam se adnanu i papilonu sto nisam javio nije do mene,sad nastavljamo gdje smo stali a to je odbraniti titulu.. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- adnan_nanda
- Kontakt:
majestic24 je tipovao za pogresan tim ja mislim,tipovao je za mislish united a on nije clan istog.pa provjerite to. 

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
joj joj ccc
de malo to provjerite pivopije-gongasi 1:1 ?????? jer ljudi su sve uredno fulali a samo su cekali aek athena-mallorca a taj nisam nasao tako da red bi bio i da se rezultati izbace tekmi a ne samo ovo
nemojte me ljutit

nemojte me ljutit

® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
To je moj igrac,poslao sam mu pp da je fulio utakmicuadnan_nanda je napisao/la:majestic24 je tipovao za pogresan tim ja mislim,tipovao je za mislish united a on nije clan istog.pa provjerite to.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
deyo je napisao/la:joj joj cccde malo to provjerite pivopije-gongasi 1:1 ?????? jer ljudi su sve uredno fulali a samo su cekali aek athena-mallorca a taj nisam nasao tako da red bi bio i da se rezultati izbace tekmi a ne samo ovo
nemojte me ljutit
Pogledaj moju prognozu i utakmicu Meksiko-SAD i bice ti jasno .....nadam se.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
o tom ti i pricam
gdje da provjerim,kad su sve izbrisali pa nista nemogu da provjerim

® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
imal mjesta u kojoj ekipi? da bbudem naj strijelac 

Bolje biti živ a kukavica nego mrtav a heroj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.