FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Danke , danke
... Ma da hoce makar biti 2:2 , 3:3 ja bi bio iole sretan , a ne stalno 0:0

Biće sutra golova - sigurno. Željo je do sada u svakoj prvenstvenoj, a i u svakoj KUP utakmici ove sezone dao gol. Sarajevo je također, veoma efikasno. Biće golova.HZ_ilidzaa je napisao/la:Danke , danke... Ma da hoce makar biti 2:2 , 3:3 ja bi bio iole sretan , a ne stalno 0:0
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Neko me pitao preko PP hoće li biti organizovano nešto u vezi gledanja tekme.Dakle..
Dragi prijatelji,
Želimo vas obavjestiti da će udruženje Bordo Prijatelji zajedno sa Fudbalskim klubom Sarajevo organizovati zajedničko gledanje utakmice NK Željezničar – FK Sarajevo u objektu Termalne rivijere na Ilidži. Za ovu priliku je obezbjeđeno nekoliko velikih LCD ekrana, a u ugodnoj atmosferi biće poslužena večera i prvo piće. Cijena kotizacije po osobi iznosi 25 KM.
Rezervaciju mjesta možete obaviti na e-mail adresu [email protected] . Rok za prijavu je subota 5.11.2011. do 13 sati.
Iskreno se radujemo vašem dolasku.
BP
Dragi prijatelji,
Želimo vas obavjestiti da će udruženje Bordo Prijatelji zajedno sa Fudbalskim klubom Sarajevo organizovati zajedničko gledanje utakmice NK Željezničar – FK Sarajevo u objektu Termalne rivijere na Ilidži. Za ovu priliku je obezbjeđeno nekoliko velikih LCD ekrana, a u ugodnoj atmosferi biće poslužena večera i prvo piće. Cijena kotizacije po osobi iznosi 25 KM.
Rezervaciju mjesta možete obaviti na e-mail adresu [email protected] . Rok za prijavu je subota 5.11.2011. do 13 sati.
Iskreno se radujemo vašem dolasku.
BP
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Imaa jedan smijesan tim
Igramo se uvijek s'njim
Tom je timu ime zeljo
Njega cemo sutra da J...

Igramo se uvijek s'njim
Tom je timu ime zeljo
Njega cemo sutra da J...

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:Nemas jos ni 18, e jbgHZ_ilidzaa je napisao/la:Subota - pobjeda na derbiju
Nedjelja - Bajram
Ponedjeljak - 18ti rodjendan
![]()
Kad bi se ovo uvezalo bilo bi to tri najsretnija dana u mom zivotu

Pomislio da ste generacija.
(šala)

(šala)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
-
- Kontakt:
Sutra samo jako do pobjede,ovi se fol nesto digli ko da su real,al zato ko visoko leti nisko pada.Samo hrabro bordo lavovi.
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Poznat onaj osjecaj kad gledas utakmicu uzivo i navijas za svoj voljeni klub?
Nema hordi i KRAJ PRICE
Nema hordi i KRAJ PRICE
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Koliko je vama drago sto nas nema, ja ne mogu da vjerujem. Valjda zato ste cete se moci cuti sad.The Maniacs '87 je napisao/la:Poznat onaj osjecaj kad gledas utakmicu uzivo i navijas za svoj voljeni klub?
Nema hordi i KRAJ PRICE
Za ovo sve je kriva 2009. godina kada je od strane Hordi izvrseno s.....nje malih plavih, i od tada nama nema na grbavicu
Sole je napisao/la:Koliko je vama drago sto nas nema, ja ne mogu da vjerujem. Valjda zato ste cete se moci cuti sad.The Maniacs '87 je napisao/la:Poznat onaj osjecaj kad gledas utakmicu uzivo i navijas za svoj voljeni klub?
Nema hordi i KRAJ PRICE
Za ovo sve je kriva 2009. godina kada je od strane Hordi izvrseno s.....nje malih plavih, i od tada nama nema na grbavicu
Avvvvvv kako slatko tjesenje, mali bi pod krov pa da pricaju kako su grlati

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
-
- Kontakt:
jesmo pod krovom ali je nas 3000 naspram vas 4000+ kolko vas se zgura na jug...zeljocity je napisao/la:Sole je napisao/la:Koliko je vama drago sto nas nema, ja ne mogu da vjerujem. Valjda zato ste cete se moci cuti sad.The Maniacs '87 je napisao/la:Poznat onaj osjecaj kad gledas utakmicu uzivo i navijas za svoj voljeni klub?
Nema hordi i KRAJ PRICE
Avvvvvv kako slatko tjesenje, mali bi pod krov pa da pricaju kako su grlati![]()
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Sole je napisao/la:Koliko je vama drago sto nas nema, ja ne mogu da vjerujem. Valjda zato ste cete se moci cuti sad.The Maniacs '87 je napisao/la:Poznat onaj osjecaj kad gledas utakmicu uzivo i navijas za svoj voljeni klub?
Nema hordi i KRAJ PRICE
za ovo sad niko nije kriv msm krivi su ovi iz banjaluke i mostara al prosle godine niste dosli zbog sebe zato se nemate sta tjesiti

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Sta reci, koju poruku poslati....... ziv ti meni bio jos 100 godinazeljocity je napisao/la:Sole je napisao/la:Koliko je vama drago sto nas nema, ja ne mogu da vjerujem. Valjda zato ste cete se moci cuti sad.The Maniacs '87 je napisao/la:Poznat onaj osjecaj kad gledas utakmicu uzivo i navijas za svoj voljeni klub?
Nema hordi i KRAJ PRICE
Avvvvvv kako slatko tjesenje, mali bi pod krov pa da pricaju kako su grlati![]()

- The Maniacs '87
- Kontakt:
@sole GLOOP SI
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Izvini inteligentniThe Maniacs '87 je napisao/la:@sole GLOOP SI
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Sole je napisao/la:Izvini inteligentniThe Maniacs '87 je napisao/la:@sole GLOOP SI
Logicno da sam inteligentan kad ne navijam za Torpedo

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
hahahaha grohotom se smijem, grohotom 

- Giallorossi
- Kontakt:
Neznam,da li cemo sa dva napadaca poceti utakmicu ali ako cemo vec igrati sa jednim napadacem onda bih ja prije sansu dao Emiru nego Haskicu.Ima vece iskustvo igranja derbija a i u boljoj je formi od Nermina trenutno,zna Emir sta nama pobjeda u derbijima znaci.

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Javi i meniGiallorossi je napisao/la:Trebao bi biti jedan link za derbi sutra,javit cu ti na PP sutra pred tekmu tebrabordo je napisao/la:Uvijek me **** link za bht!!!! Ima li neko neki dobar link da me ne zajebava i nestopa!
Hvala svima unaprijed!!!

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Kakav tv ba, na grbavicu svi. Ne mora se navijat jel tako ? Ne ide se na utakmicu samo da bi se navijalo zar ne ?