NK Troglav 1918 Livno
-
- Kontakt:
Re: NK Troglav Livno
Ovo ste izvanredno napisali i sve stoji,izuzev jednoga a to je financijska situacija.Mi smo plaću primili zadnji godinu 2(dvije) a vi sve uredno,nadalje mi sa susjedima nemamo dobrosusjedskih odnosa što nije dobro,a to se vidi po Kupresu,pa ćese vidjeti i u nedjelju gdje je najviše naše krivnje,jer mi te ekipe smatramo seoskim i to nam se razbija od glavu.Kad bi prvenstvo igrali kući mi u premijer ligi bi bili prvi,naš vezni red je toliko izmješan da se vani nezna ni ko pije ni ko plaća,svak svira kako želi i tu je naš najveći problem.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Sutra gostovanje u Podhumu. Vrijeme je za donošenje bodova odozdo. I mislim da će se isti i osvojiti.
Hayley <3
Livnjaci sude,cini mi se bivsi vratar i Kamesnice i Livna!!! 

- HNKBrotnjo
- Kontakt:
Evo sto sude tu utakmicu Livnjaci, jos su ih i nama uvalili ...ŠB.TRN je napisao/la:Livnjaci sude,cini mi se bivsi vratar i Kamesnice i Livna!!!
-
- Kontakt:
danas javljeno da se sve utakmice igraju u subotu,a evo i sudija
http://www.****.ba/clanak/citaj/ ... u-visicima" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****.ba/clanak/citaj/ ... u-visicima" onclick="window.open(this.href);return false;
Troglav želi kontrolirati sve konkurente jer imaju težak raspored u ova 3. kolaHNKBrotnjo je napisao/la:Evo sto sude tu utakmicu Livnjaci, jos su ih i nama uvalili ...ŠB.TRN je napisao/la:Livnjaci sude,cini mi se bivsi vratar i Kamesnice i Livna!!!

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Sušilović je iz Tomislavgrada ,i prestanite vise s teorijama zavjere.Jos da nadodam da bi Kupresu trebali biti oduzeti neki bodovi,jer nemaju ja mislim ni jednog mlađeg igrača.Tko je ikada gledao Kupres zna o cemu pricam!!!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Osim što nemaju takvog igrača, lažu i u službenim dokumentima, gdje manipuliraju godinama igrača, prema kojima je igrač koji je već pet godina na fakultetu u Mostaru rođen 1990. godine.ŠB.TRN je napisao/la:jer nemaju ja mislim ni jednog mlađeg igrača.Tko je ikada gledao Kupres zna o cemu pricam!!!
Ja bih ih izbacio iz lige, odmah u ovom trenu, makar mom klubu ne dodijelili bodove, a onima koji su ih osvojili protiv Kupresa (među njima i daleko najjači klub u državi - Brotnjo) ti bodovi ostali.
Hayley <3
- HNKBrotnjo
- Kontakt:
Pa ni protiv nas nisu imali te igrace, smao sto smo pobijedili pa nije nitko obratio paznju na to, ali se dobro sjecam likova, sve stariji neki momci ..badblueboylivno je napisao/la:Osim što nemaju takvog igrača, lažu i u službenim dokumentima, gdje manipuliraju godinama igrača, prema kojima je igrač koji je već pet godina na fakultetu u Mostaru rođen 1990. godine.ŠB.TRN je napisao/la:jer nemaju ja mislim ni jednog mlađeg igrača.Tko je ikada gledao Kupres zna o cemu pricam!!!
Ja bih ih izbacio iz lige, odmah u ovom trenu, makar mom klubu ne dodijelili bodove, a onima koji su ih osvojili protiv Kupresa (među njima i daleko najjači klub u državi - Brotnjo) ti bodovi ostali.
- slogauskoplje
- Kontakt:
je off, ali ovaj slučaj kupresa samo potvrđuje koliko je to pravilo o mlađim igračima glupo. Odakle Kupresu igrači kad oni nemaju ni kadete ni juniore. Sjećam se lani im je igrao neki momak, pa odmah nakon 2-3 mminute bude zamjenjen?! Teško je u "manjim" mjestima imati toliko mlađih igrača čak 5 (nisam siguran), ako nema onda nema. npr. GOŠK je lani u omladinskoj ligi igrao bez kadeta koje svaki prvoligaš mora imati, a i za juniore je bio neki šverc! Jednostavno nemaju djece i kraj priče. Nećeš nekome prekidat tradiciju što nema djece?! Mislite li da u onim nižim ligama od naše ima mlađih igrača? trebali ukinuti taj klub?
btw, mi tih problema nemamo od 18 trojica su starija

btw, mi tih problema nemamo od 18 trojica su starija

Sloga Uskoplje
-
- Kontakt:
E ovo je dobra tema,samo je nečitaju oni koji bi trebali,jer ako jedna Kamešnica može da ispuni te uvjete ili Klis pa zašto nebi i oni,a mi kad to pokrenemo Vi svi drugi skačete.Dok se ne uvede reda i nebude isto nza sve neče biti dobro jer meni taj Kupres sve više liči na Drinovce i bojim se ako se nepromjene da će svugdje biti nedrag gost i da će ih zahvatiti njihova sudbina.Što se tiče suca Pavića na današnjoj tekmi koliko ja znam on je porjeklom iz Podhuma što nama neide na ruku,al mislim da on neće utjecati na tekmu.Bumo vidjeli.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Uvjerljivih 0-4.badblueboylivno je napisao/la:Sutra gostovanje u Podhumu. Vrijeme je za donošenje bodova odozdo. I mislim da će se isti i osvojiti.

Hayley <3
Koliko ste platilibadblueboylivno je napisao/la:Uvjerljivih 0-4.badblueboylivno je napisao/la:Sutra gostovanje u Podhumu. Vrijeme je za donošenje bodova odozdo. I mislim da će se isti i osvojiti.

- HNKBrotnjo
- Kontakt:
Cestitke!badblueboylivno je napisao/la:Uvjerljivih 0-4.badblueboylivno je napisao/la:Sutra gostovanje u Podhumu. Vrijeme je za donošenje bodova odozdo. I mislim da će se isti i osvojiti.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Prekid u Višićima već u 20. minuti kod rezultata 1:1. Prekid izazvao trener Turbine koji je fizički napao suca, navodno da mu vrati jer ih je lani u Ljubuškom oštetio. Tome je prethodio ničim izazvan fizički sukob između par igrača. Uskoro opširnije i video današnjih događanja u Višićima.
www.facebook.com/hnkvisici
Pogriješio si temuhnkvisici je napisao/la:Prekid u Višićima već u 20. minuti kod rezultata 1:1. Prekid izazvao trener Turbine koji je fizički napao suca, navodno da mu vrati jer ih je lani u Ljubuškom oštetio. Tome je prethodio ničim izazvan fizički sukob između par igrača. Uskoro opširnije i video današnjih događanja u Višićima.

Hahaha, vidi jesam. Otvorio više foruma u više tabova pa se zbunio.Grdan je napisao/la:Pogriješio si temuhnkvisici je napisao/la:Prekid u Višićima već u 20. minuti kod rezultata 1:1. Prekid izazvao trener Turbine koji je fizički napao suca, navodno da mu vrati jer ih je lani u Ljubuškom oštetio. Tome je prethodio ničim izazvan fizički sukob između par igrača. Uskoro opširnije i video današnjih događanja u Višićima..

www.facebook.com/hnkvisici
-
- Kontakt:
ma nema veze,sad ovaj tekst prebaci na Druga liga Jughnkvisici je napisao/la:Hahaha, vidi jesam. Otvorio više foruma u više tabova pa se zbunio.Grdan je napisao/la:Pogriješio si temuhnkvisici je napisao/la:Prekid u Višićima već u 20. minuti kod rezultata 1:1. Prekid izazvao trener Turbine koji je fizički napao suca, navodno da mu vrati jer ih je lani u Ljubuškom oštetio. Tome je prethodio ničim izazvan fizički sukob između par igrača. Uskoro opširnije i video današnjih događanja u Višićima..
![]()
![]()
-
- Kontakt:
7-1Grdan je napisao/la:Koliko ste platilibadblueboylivno je napisao/la:Uvjerljivih 0-4.badblueboylivno je napisao/la:Sutra gostovanje u Podhumu. Vrijeme je za donošenje bodova odozdo. I mislim da će se isti i osvojiti.? Nemojte mi samo pričati o vašoj kvaliteti
.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.